یکی از دوستان من پارسال 1700 شد مردود شد
الام 2500 شده باز هم مردود شده
این دیگه چه وضعشه ؟
Printable View
یکی از دوستان من پارسال 1700 شد مردود شد
الام 2500 شده باز هم مردود شده
این دیگه چه وضعشه ؟
چی چه وضعشه؟!نقل قول:
خب حتما خیلی دست بالا انتخاب کرده
اخرشم نفهمیدیم قضیه این معدل چی شد!
دوستان عزیزی که از قبولی رتبه 400 در پزشکی شهید بهشتی و 1000 در داروسازی تهران تعجب کردند توجه کنند.
شما مگر بومی گزینی را فراموش کردید؟خیال کردید بومی گزنی را کلا برداشتن؟نخیر عزیزان من.الان توضیح میدم که روشن بشید.
سال 87 :80 درصد بومی گزینی و 20 درصد غیر بومی گزینی بود.(البته اگه دقیق حساب کنیم 88 درصد 12 درصد)
یعنی 80 درصد سهمیه 6 استان تهران مرکزی قم قزوین سمنا مرکزی
20درصد سهمیه 24 استان دیگر کشور!!!
سال 88 : 60 درصد بومی گزینی و 40درصد غیر بومی گزینی(البته اگه دقیق حساب کنیم 56 درصد 44 درصد)
یعنی 60درصد سهمیه 6 استان مذکور و 40 درصد سهمیه 24 استان دیگر کشور
به نظرتان بازهم 60 درصد سهمیه برای 6استان و 40 درصد سهمیه برای 24 استان تفاوت زیادی نیست؟
سال گذشته تا رتبه 35 غیر بومی و تا رتبه 1054 بومی پزشکی شهید بهشتی قبول شده بودند!!!
ولی امسال تا رتبه 200 غیر بومی و تا رتبه 500-600 بومی (شایدم بیشتر) پزشکی شهید بهشتی قبول شدن.
فکر نکیند که بومی گزینی کلا برداشته شده است.حال خودتان تصور کنید سال پیش چه فاجعه ای رخ داد!
پس شهرستانی ها با رتبه 300 انتظار دانشگاه ایران را نداشته باشند در حالی که تهرانی با 400 به راحتی در پزشکی شهید بهشتی قبول می شوند.
دوستان سلام
دوست عزیز فکر میکنم اشتباه میکنینقل قول:
نخیر دوست عزیز تو کارنامه که نوشتن معدل در گزینش نهایی
این که توی رتبه تاثیر میزاره درسته
یعنی معدل در تراز یا نمره تاثیر گزاره و اون هم در رتبه
علی علی
اصلا یکی مفهوم این گزینش نهایی رو توضیح بده!!
گزینش نهایی مگه این انتخاب رشته اینا نیس؟
البته فک کنم اونایی که امتحان نهایی نداشتن 100% تاثیر همون کنکور باشه. یعنی معدل اثر نداشته باشه.نقل قول:
نفر اول تجربی که نهایی داشته!
مگه مال چند سال پیش هست
بنده خد ا متولد 68 نیمه اوله اون موقع هم نهایی بوده !
من مكانيك قوچان قبول شدم.همكلاسي نبود؟
یه آمار دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید...دوست من 36000 منطقه 3 شده...بعد مهندسیه معماریه غیر انتفاعیه شیراز رو آورده...اونوخ من با 6000 آمل رو هم نیاوردم...من حس میکنم اینا الکی مال اونایی که خارج از کشورن تصحیح میکنن...فکر میکنن ما تفننی کنکور دادیم...خبر ندارن که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اینکه من خیلی تعجب کردم...میخوام اعتراض بزنم ولی نمیدونم کجای سایت سنجش باید بزنم..میشه یکی هی لینکی چیزی بده؟
میدونم که تاثیری نداره...ولی میخوام بیام ایران خرشونو بگیرم و بگم که من تو سیستم هم اعتراض زدم...
یهو دیدید فردا اومدم تو تی وی دعوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]