دوستان پرش بلند چه جوریه ؟
آخه مثلا جایی بود که یک پل شکسته وجود داشت که برای رفتم به اون طرف باید فکر کنم می پریدم که نمیشد.
یا اشیائی که روی دیوارهای بلند و ... هستند و نمیتونم بگیرمشون.
Printable View
دوستان پرش بلند چه جوریه ؟
آخه مثلا جایی بود که یک پل شکسته وجود داشت که برای رفتم به اون طرف باید فکر کنم می پریدم که نمیشد.
یا اشیائی که روی دیوارهای بلند و ... هستند و نمیتونم بگیرمشون.
خوب کجای بازی هستی؟ عکس بذار بهتر بهت بگیم. تو این بازی ریز ریز قابلیتهای جدید میگیری که اونوقت میتونی به جاهایی که قبلا نمیتونستی بری راحت دست پیدا کنی.نقل قول:
برای پرش بلند هم وقتی پریدی به اوج پرش که رسیدی دوباره space رو بزن تا یه چرخ تو هوا بزنه و بلندتر بپره. اگر هم قابلیت بال رو گرفته باشی بالهات باز میشه و بلندتر و بیشتر میپری.
من توی فاز اخر کشتن کرم خاکی مونده ام من اون پوزه بند رو با شمشیر زدم و شکستم بعد هرچی به وسط دهنش شلیک میکنم فایده نداره هر از گاهی دو سه تا کرم خاکی دیگه میاید اما نزدیک یک ساعت شده که هر به وسط دهن اون کرم بزرگ شلیک میکنم اما نمیمیره مشکل از کجاست با تشکر
خوب عزیزم این که راحته پوزه بند شکستی با شمشیر حالا بعد اینکه اون کرم خاکی ها رفتن دوباره با شمشیر به سرش بزن(نه با تفنگ)نقل قول:
بعد از چند بار میفته رو زمین و تو با اسب به طرف سرش برو بهت E میده بزن نفلش کن...:31:
پیغام منو کی ویرایش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چیزه بدی گفته بودم
فقط گفته بودم اونی بازی که عکس آواتاره دوستمه رو انجام دادم و بهش بابت ارتقا عنوان تبریک گفتم اونم بعد پستم
مشکلش کجا بود من که نمیدونم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا من اینجا گیر کردم.
اون worm اولیه رو کشتم ولی این دهنش بستس چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اسب بهش نزدیک شو و با شمشیر به پوزه بندش بزن تا بشکنه بعد هم اینقدر به سرش بزن تا بهت E بده...:46:نقل قول:
سلام
عزیزان کسی میدونه چه جوری میشه گیم پد رو تنظیم کرد.وقتی به صورت اتوماتیک توسط بازی تنظیم میشه آنالوگ سمت راستم بالا وپایینش اصلا کار نمی کنه ونمیشه تصویر رو دراین جهات حرکت داد.
خیلی ممنون میشم کسی جواب بده
با تشکر
من از صبح توی این مرحله کرم گیر کرده ام شکستن پوزه اش خیلی راحته اما بعد شکستن اولا اینکه با اسب نمیشه بهش نزدیک شد چون فوری به طرف ادم حمله میکنه و شاخ به شاخ میشه و اسب و ادم رو یکباره زیر میگیره ومجلا زدن شمشیر رو به ادم نمیده فقط میمونه تفنگ فقط با تفنگ میشه وسط دهنش رو اون هم دوبار نشانه بره چون فوری میره توی زمین اما هرچی هم با تفنگ بهش زدم افاقه نکرد کسی سیو ردن کردن این مرحله رو داره چون دیگه اعصاب تموم شده با تشکر
سعی نکن شاخ یه شاخ بشی یه کاری کن دنبالت بیفته بعد با تفنگ بزنش برای اینکه راحتر هدف گیری کنه کتید F رو بزن تا رو دهن کرمه قفل کنه راهش فقط همینه
من چجوری کرم خاکی اولی رو بکشم ؟؟ همون که دهنش باز میشه ؟؟ :19: