با 8500 gtدرست اجرا میشه با رم 2gig
Printable View
سلام من هم همین گرافیک و رم رو دارم ولی بازی هم روون اجرا میشه ولی نمیدونم چرا شخصیت اول اصلا شبیه ادم نیست مثل هشت پا یا یه چیز دیگه هست یا مثلا دوربینش که باید رو صورتش باشه رو کمرشهنقل قول:
سلام من کرک این بازی رو دارم رو سی دیش اما کار نمیکنه میشه دوستان محبت کنن کرکر بازی رو به من بدن یا یه جا آپلودش کنین0
باید با ویستا بازی کنینقل قول:
100% تضمینی:10:
آره دوست من . میشه .نقل قول:
باید اینجا درخواست بدی :نقل قول:
سلام من کرک این بازی رو دارم رو سی دیش اما کار نمیکنه میشه دوستان محبت کنن کرکر بازی رو به من بدن یا یه جا آپلودش کنین0
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
سلام.
آقا هرکی بازی را تموم کرده Save بازی را هم برای دانلود بگذاره.
دمتون گرم
بای بای:40::31:
سلام................ من تو یک مرحله هستم که تو سام تو کنگو هستش و باید بره تو یک اتاق میکروفن کار بزاره......... اتاقه خیلی خفن محافظت میشه.......... با لیزر و کف زمین هم حسگر داره........... من وقتی میکروفونو میزارم ... اونا سریع میان............. به من میگه برو تو سقف قایم شو........... ولی من هرچی سریع کار کنم نمیتونم برم تو سقف... اصلا از دریچه که بالا نمیره............
من چیکار کنم ؟ :41::41:
میشه یه عکس بزاری یا یه کم واضح تر توضیح بدی تا کمکت کنم.نقل قول:
دوست عزیز! در این قسمت از بازی کافیه که بعد از گذاشتن میکروفن فقط خودتون رو به بالا بکشید ولوله رو بگیرید...نقل قول:
صبر کنید که صحبت دشمنان تموم بشه ... وقتی که اتاق رو ترک کردند شما هم از همون در اصلی اتاق خارج بشید.