آره حق با شماست ...... اشا له زمانی برسه که نه محدودیت زمانی باشه نه سرعت برا کاربرا:11:نقل قول:
اینو میزنه:
76% از عملیات لازم برای راه اندازی سرویس ADSL شما انجام شده. منتظر انجام رانژه:8:
راسی شما مشکلت حل شد:13:
Printable View
آره حق با شماست ...... اشا له زمانی برسه که نه محدودیت زمانی باشه نه سرعت برا کاربرا:11:نقل قول:
اینو میزنه:
76% از عملیات لازم برای راه اندازی سرویس ADSL شما انجام شده. منتظر انجام رانژه:8:
راسی شما مشکلت حل شد:13:
طبق اون صفحه به شما پورت اختصاص داده شده ؟نقل قول:
یوزرنیم و پسوورد ساخته شده ؟
والا شبها مشکل ندارم ولی روزها چرا ...... :2:
نمیدونم چکار کنم .....
شنبه دوباره یه زنگ به تهران میزنم ببینم چی میگن این دفعه .....
دقیقا؛ ممکنه همین الان شاتل سرعت رو روی 128 قفل کنه:41: و هیچ شکایتی هم نمیشه کرد:41:نقل قول:
ولی فکر کنم حالا حالا ها برای جذب مشتری این کار رو نکنن:10:
برا جواب سوال اولت آره همه اون چیزایی که گفتی انجام شده:27:نقل قول:
مودمتو آپدیت کردی؟ خوب این دفه اگه زنگ زدی بشون بگو مودمو آپدیت کردم بازم مشکل دارم ببین چی میگن:21:
آخه اینا همیشه به اولین چیزی که گیر میدن مودمه مخصوصا بدونن مودم از خود شرکت نیست برا خودم که با رفاتک بودم یه تجربه این جوری برام پیش اومد:8:
چیز خاصی نیست مشکلت به امید خدا درست میشه:20:
اینم که کمه ! من توی دانشگاهمون با 5 مگ در ثانیه هم دانلود کردم (دانشگاه چمران )نقل قول:
پشتیبانی مزخرف ... "هر" رو از "بر" تشخیص نمیداد
دوست من ما به خدا راضیم هیچ مشکلی هم با این قضیه نداریم :43:اما خوب یه کم بمون حق بده بنده و امثالهم برا گرفتن این اشتراک به غیر از هزینه اضافی کلی هم برا مجوز گرفتن ما رو اذیت کردن:18:نقل قول:
خود من،یه هفته طول کشید تا تونستم مجوزو جور کنم:19:
ایول اینو خوب گفتی........ واقعا که پشتیبانیشون مزخرفه:27:نقل قول:
بچه ها خبر دارم در حد تیم ملی انگار 16 ام مهرماه نمایشگاه کامپیوتره ظاهرا شاتل و دیگر شرکتا هم اونجا غرفه دارن اینو خانم دلفی بم گفت خودتون که می دونید نمایشگاه فروش شرایط ویژه اس دوستانی که تا به حال اشتراک نگرفتن یا می خوان اقدام به گرفتن اشتراک کنن یه کم صبر کنن زمان شروع نمایشگاه اقدام به گرفتن اشتراک کنن
لینکهای RapidGo ماله من خراب شدن
اصلاً وارد اکانت هم نمیشه
بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟