به به،نسخه ی نکست عجب چیزیه لامصب:8:خیلی حال میکنیم باهاش:5:گرافیک داره در حد المپیک:21:
ولی برعکس نسخه کارنت که آشغاله،والا از 09 هم خیلی بدتره:2:خاک بر سر اینایی که نسخه ی pc رو میسازن و گند میزنن بهش:19:امیدوارم بازم آبروی pc رو نبرن:37:
Printable View
به به،نسخه ی نکست عجب چیزیه لامصب:8:خیلی حال میکنیم باهاش:5:گرافیک داره در حد المپیک:21:
ولی برعکس نسخه کارنت که آشغاله،والا از 09 هم خیلی بدتره:2:خاک بر سر اینایی که نسخه ی pc رو میسازن و گند میزنن بهش:19:امیدوارم بازم آبروی pc رو نبرن:37:
گزراش پیشرفتهای fifa10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://fifasoccerblog.com/blog/our-next-gen-fifa-10-progress-report/#more-1872
:11::5::27:
Screenshot های جدید از fifa10 نسخه Wii, DS, PSP، PS2
Wii
.................................................. .......................
PS2
.................................................. ........................
DS
.................................................. ..........
PSP
.................................................. .........................
برای دیدن بقیه تصاویر .........................................
.................................................. ..........................کد:http://www.videogameszone.de/aid,690010/FIFA-10-Neue-Screenshots-fuer-PS3-Xbox-360-Wii-DS-PSP-und-PS2/News/?menu=browser&mode=article&article_id=690010&entity_id=231524,231525,231522,231527,231523,231526&image_id=1159993&page=1&order=
گزارش تصویری از تست بازی در شهر مونیخ آلمان
برای دیدن بقیه تصاویر ..........................
.................................................. ...................کد:http://www.videogameszone.de/aid,690015/FIFA-10-Fotos-vom-Anspiel-Event-in-Muenchen/News/?menu=browser&article_id=690015&image_id=1160033
با تشکر
این عکس فکر کنم مال نسخه Nextgen باشه!!
ولی هر چقدر دارم به تصاویر نسخه PC نگاه میکنم 2 برابر از Ea Sports بدم میاد!!رنگ زمین فاجعه هست به نظر من!جزئیات ورزشگاه در حد جلبک!و اون به اصطلاح Untucked Shirt که به درد عمه جانشان میخورد!
با دیدن این وضعیت آدم بیش از قبل به خرید کنسول فکر میکنه..................
مهران میگم این تیکه جلبکو خیلی بجا و قشنگ اومدی . ای کاش یک کم EA به نسخه PC بیشتر توجه داشت .من شخصا حاضرم پول اریجینال بازیو بدم اما کیفیتش مثل نسخه کنسول باشه .شاید اصلی ترین علت اینکه فیفا توی ایران کم طرفدار تر از PES هستش همین مساله باشه چون توی ایران خیلیا با کامپیوتر بازی میکنن تا کنسولهای دیگه .وگرنه مطمئنا بیشتر از PES طرفدار پیدا میکرد .نقل قول:
تازه تو اون عکسه Scout Report خوده LDIdd نتونسته با اکانتش وارد بشه!
تا حالا تنها تفاوتی که من تونستم بین FIFA 09 و F I F A 10 P C G E N پیدا کنم اینه: پیراهن همه بازیکنه بلا استثناء نصفش از شلوارشون بیرونه!
EA تا حالا چنین خلاقیتی نشون نداده! پس این می تونه یه گام مثبت برای انتشار FIFA 3000 باشه!
حالا حتما با انتشار اسکرین شات های جدید شاهد امکانان جدید خواهیم بود مثل:
- دست تو دماغ کردن!
- سیگار کشیدن!
- چرخش 360 درجه داور!
- خاکی شدن دماغ پس از خوردن به زمین و ...
ما باید امیدوار باشیم...!
کلا باید قید نسخه ی pc رو زد،از 09 هم بدتره:2:به نظرم همون نسخه ی ps2 رو روی pc میزدن بهتر بود:19:
چمنش چرا فسفری رنگه؟! :31::31:چی بگم!!!
اصلآ چی میشه گفت جز بدو بیراه:19:, چرا ea پولو وقتشو صرف ساختن یه همچین بازیه مضخرفی میکنه!!!!!!!
دسته کم تا دو روز میشه با این عکسا خندید ,خدا پدر ea رو بیامرزه حداقل مارو خندوند.
وای خدا حالم بهم خورد عجب چیز گندی بود بابا ما خودمون دست به کارشیم خیلی قشنگتر میتونیم بسازیم یاد عکساشم میافتم دارم بالا میارم ااااههههه:2:
حداقل تنها خبری که میشه بهش دل خوش کرد اینه که انجین قدیمی آخرین باری خواهد بود که شاهدش خواهیم بود در فیفا 10 روی PC!!!و فیفا 11 را Luke Didd به صورت اختصاصی با انجین جدیدی کار خواهد کرد تا جایی که دیگه تهیه کننده بازی جا جهانی 2010 را به شخص دیگری خواهند داد(احتمالا اون بازی هم با همین انجین قدیمی ساخته خواهد شد)تا Didd بتونه روی فیفا 11 با انجین جدیدی متمرکز بشه!این خبر خیلی عالی هست!!