فکر کنم خبر هایی هست چون این خودرو را جدیدا به آلمان برای تست برده اند و فکر کنم فروردین ماه سال 91به بازار بیاد.نقل قول:
Printable View
فکر کنم خبر هایی هست چون این خودرو را جدیدا به آلمان برای تست برده اند و فکر کنم فروردین ماه سال 91به بازار بیاد.نقل قول:
ازش خبری نشد؟مگه تولید رو شهریور شروع نکردن؟پس چکار میکنن اینا؟؟
نقل قول:
نه دوست من هنوز خبری نشده.
اگر هم رو خط تولید برده باشن از فروشش هنوز خبری نیست.
احتمال داره برا دهه فجر یا برای سال جدید قیمتش و شرایط فروشش اعلام بشه.
به محض اعلام شدن قیمت حتما اطلاع رسانی میشه
این خودرو دیگه تو لیست محصولات سایت ایرانخودرو نیست. فکر کنم بیخیال شدن...!
اینم رانا تو لیست محصولات ایران خودرو:نقل قول:
کد:http://www.ikco.com/fa/Product.aspx?ID=183&Section=1&Series=%d8%b1%d8%a7%d9%86%d8%a7
دوستان یه سری عکس بسیار عالی از هم فیها خالدون این رانا به دستم رسیده به زودی توی این تاپیک می زارمشون
اینم چند تا عکس از رانا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا به نسبت طراحی هایی که تو ایران میشه قشنگه اگه با همون قیمت که گفتن (11.5) بیرون بدن کاملا بازار را در دست میگیره چون تو این رنج قیمت بی رقیبه
سلام به همگی
دوستان ما ایرانی ها دوست داریم باور کنیم که "ما می توانیم" اما چطوری؟
این افراد بی شعوری که میخواهند به مردم تلقین کنند که این خودروها ملی است آیا واقعا سطح فهم و شعور مردم ما را در این حد میدانند(که انتظار دارند قبول کنیم که این خودرو همان 206 خودمان!!!!!!! نیست) ویا نه، شاید هم برای واژه "ملی" تعریف دیگری قائل میشوند (مثلا اگر تولید(البته کپی) 40% از قطعات وسیله ای در داخل کشور انجام شود، آن وسیله ساخته دست ماست و به خودکفایی کامل رسیده ایم)-----------فقط مثالی بود که در ذهن خودم شکل گرفت----------
به نظر من مسئولین این امر آنقدر هم بی شعور نیستند که این موضوع را ندانند اما نمیدانم چرا به جای سکوت و انزوا ، هی با هیجان زیاد در گوش ما میخوانند که ما فلان ما فلان
این 206 اس دیه فقط با این تفاوت که کاسه چراغش رو عوض کردن