شاید اشکال از اینه که شما دارین نسخه ی direct x 11 بازی رو تو سیستم های direct x 10 اجرا میکنید که باعث افت فرم میشه
Printable View
شاید اشکال از اینه که شما دارین نسخه ی direct x 11 بازی رو تو سیستم های direct x 10 اجرا میکنید که باعث افت فرم میشه
یعنی این که سیستم من DX 11 رو ساپرت نمیکنه ؟! باید DX 10 نصب کنم ؟! یا اینکه بازی رو عوض کنم ؟!نقل قول:
این DX 10 رو نصب کنم حله ؟!
نه نه باید درایورای توی DVD بازی رو که مال خود بازیه نصب بشه تا درست وشه:31:نقل قول:
نه نه اشکالشون هیچ کدوم از اینا نیس فقط باید درایورای توی DVD که خود اونا توش گذاشتنو نصب کنه درست میشهنقل قول:
مال شما که بینهایت ناقصه:31: یعنی تعطیله :27:از کجا گرفتی شرکتیه؟ واقعا خسته نباشی از انقلاب بگیر اونم بازی های FOR VINDOWS گرفتی؟:46:نقل قول:
آقایون ... تو این بازی آیا جایی نوشته که باید چه کار کرد و ماموریت ها چیه ؟ من که گیج شدم:11:
بازیش چرته . فقط اولش قشنگ بود . ماموریت هاش که فقط خنثی کردن بمب با آزاد کردن گروگان بود .
چرا قسمت f1روبزن میگه باید بگردی:31:نقل قول:
بازیش چرته قبول شما چرا اومدی اینجا پست الکی دادی؟:13:نقل قول:
بچه ها هر کی این سریال نامبر را داره به کمک کنه!
تازه من دیدم که یکی دیگه هم این مشکل را داشت که بهش گفته بودند باید وضعیت ساخت اکانت Steamرا باید آفلاین قرار بدی و دیگه نیاز به سریال نداره که من این موضوع را امتحان کردم و دیدم در وضیعت آفلاین اصلاً نمیشه کاری کرد!!!
تازه من سایت های ایرانی و خارجی را هم گشتم و فقط در سایت های خارجی سریال نامبر بازی موجود بود که کشور ایران قادر به دانلود این فایل ها نبودند و تمامی سرورها خارجی بود!
خواهشمند است هرکی دی وی دی این بازی را داره روش نصب این بازی را یاد بده و یا سریال نامبر این بازی را به من بده!
:31:
یعنی ما نمی تونیم نظرمون رو درباره ی یه بازی تو تاپیکش بگیم .نقل قول:
نکنه مدیر تاپیک شدی و ما خبر نداریم :27:
احتمالا توی فولدر Source بازی یک فایلی دارید به نام steambackup.exe.نقل قول:
شما فقط باید این رو نصب کنید و نیاز به نصب Steam و Setup اصلی ندارید.
من همون اول بازی گیر کردم :13:.جایی که ماشین یارو گیر کرده و باید با Dual hook اونو بکشم بیرون. هر کار میکنم نمیشه. باید چی کار کنم ؟