سلام با توجه به اینکه دوستان یه مقدار تعصبی برخورد میکنند اومدم تا بی طرفانه کل چیزی که از این تاپیک و تجربیات خودم برداشت کردم رو تو یه پست خلاصه کنم :
ما در حال حاضر تو ایران چهار نوع DVD PLAYER از لحاظ کارکرد برای خریدارن داریم :
مدل اول دستگاهی که دی وی دی ها رو با کیفیت خوب پخش میکنه اما به خاطر عدم ساپورت زیر نویس های فارسی به درد کسایی میخوره که دنبال کیفیت پخش هستند و البته نیازی به دیدن فرمت های مختلف ویدئو هم ندارند البته اینطور آدم ها اصولا چیزی نیاز ندارن و اصلا میشه گفت نیازمند نیستن ... ....مثل پایونیر
مدل دوم دستگاهی که کیفیت پخش کمتری نسبت به مدل بالایی داره و البته زبان فارسی و فرمت های بیشتری را ساپورت میکنند . این مدل به درد کسایی می خوده که مثلا دنبال یادگیری زبان هستند و یا اینکه از آن دسته شریف از انسان هایی هستند که فیلم دانلود میکنند و بعد میشینن هی نیگا میکنن!! چه میشه کرد ، بیکارن دیگه! ......... از اقسام آلاتش میتوان philips را نام برد
مدل سوم دستگاه هایی که نه میشه گفت خوبه نه میشه گفت بده . گارانتیشون خوبه ، کیفیتشون بد نیست ، ساپورت فرمت خوبی ندارن و زیر نویس فارسی هم ندارن و مث پشکل همه جا ریخته !! این دسته از لوح خان ها(همون دی وی دی پلیر خودمون) به درد افراد و دار و دسته هایی میخوره که ناخودآگاهشون پز از تبلیغ هاییه که رو در و دیوارا میبینن و یا کسایی که یه سی دی پلیر از همین نوع رو خیلی وقته که دارن و خراب نشده و یا کسایی که شبا
زیاد افسانه جومونگ نیگا میکنن!! ........مثل ال جی و سامسونگ
مدل چهارم دستگاههای چینی و غیره که بعضیاشون حتی قهوه هم داغ میکنن و یا جای جارو برقی هم میشه ازشون استفاده کرد ولی خوب نوبت کارایی اصلیشون که می رسه قاطی میکنن. این نوع از جانوران همه جورش پیدا میشه و اگه بخوام مثال بزنم اون موقع مسئله یکم پیجیده میشه و مدل هایی که در بالا گفتم و این یکی ها و بقیشون همه با هم قاطی میشن .. پس بیخیالش میشیم
اما در این میان یه نوعی است که من آخرش هم نفهمیدم داستانش چیه . معلوم نیست به خاطر حمایت آمریکا از تایوانه یا اینکه به خاطر اینه که چشاشون بادومی تره و خلاصه که نمیدونم ...
اما من چند وقت پیش از یه دوستی تو همین تاپیک یه فیلیپس 3260 خریدم . بدک هم نیست کیفیتش زیاد خوب نیست ولی خوب همه زیرنویس هارو ساپوت میکنه به چز srt فارسی . usb میخوره و همه فرمت های صدا و تصویر رو که الان dvdplayer های مختلف میخونن رو به جز wmv میخونه مثل فرمت های mpg , dat , wma , mp3 , (divx- xvid)avi
و ...
من الان میشه گفت مشکلی برای پخش فرمت های مختلف ندارم و هر فیلمی رو هم که بخوام با زیر نویس فارسی ببینم کافیه اون رو تو فلش بریزم و با یک برنامه مثل Subtitle
creator فایل srt رو در یک دقیقه تیدیل به idx/sub کنم و بعد از همنام کردن با فیلم در usb بریزم و نگاهشون کنم.
یه چیزی در رابطه با زیر نویس بگم , کسایی که بعد از زیر نویس کردن توی هر دی وی دی پلیری با مشکل هنگ مواجه میشن باید ارتفاع زیر نویس را با ارتفاع فیلمتون و همینطور دی وی دی پلیرتون تنظیم کنید. مثلا در فیلیپس 3260 من وقتی یه فیلم با استاندارد تصویر ( NTFC (620*480 رو میخوام زیرنویس کنم اگه در برنامه
subtitle creatotr ارتفاع رو 90-480 قرار بدم که میشه 390 زیر نویس در پایین ترین جای تصویر نشون داده خواهد شد.
حالا اگه ارتفاع رو روی 482 بزارم موقع پخش هنگ میکنه و اگر هم بین 390 و 480 بزارم نشون داده نمیشه .
یکی دیگه از قابلیت های این دستگاه karaoke و همچنین تبدیل فرمت CDA به MP3 و ریختن از روی CD روی حافظه فلش است.
به درد کسایی می خوره که با پول کم دنبال کارایی بیشتری هستند .
این دستگاه رو hasanpsk جان از چابهار برام پست کرد و پولش رو هم بعد از تست ریختم به حسابش . قیمتش هم 50000 تومن با تخفیف.
من کاری ندارم چینیه یا تایوانی. فقط امتحانش کردم دیدم چیز بدی نیست .
والسلام