احتمالا برا تو Bug شده!نقل قول:
چون تا لحظه ی آخر دهنه آدمو سرویس میکرد! ( به تانک و مانکم ربطی نداره :31: Alistair من تانک بود همون اوایل کشتش! اینقدر Stun و خرتو پرت میزنه که گفتم هر 15 ثانیه حدودا میتونی یک دمیج بش بدی! )
Printable View
احتمالا برا تو Bug شده!نقل قول:
چون تا لحظه ی آخر دهنه آدمو سرویس میکرد! ( به تانک و مانکم ربطی نداره :31: Alistair من تانک بود همون اوایل کشتش! اینقدر Stun و خرتو پرت میزنه که گفتم هر 15 ثانیه حدودا میتونی یک دمیج بش بدی! )
بالاخره منم بازیو گرفتم...بسیار زیباست...دوستان توی بازی جایی واسه خرید هم وجود داره؟..مرسی
بله وجود داره حتي با 30 يا 50 سيلور ميتونيد آدم هم كرايه كنيد !نقل قول:
بالاخره منم بازیو گرفتم...بسیار زیباست...دوستان توی بازی جایی واسه خرید هم وجود داره؟..مرسی
با پيشرفت در بازي خودتون متوجه ميشن .
من متاسفانه گیر کردم. نمی دونم کدوم ماموریت ها ، ماموریتهای اصلی بازی هستند و اصلا کلا دیگه نمی دونم باید چکار کنم. انگلیسیم هم که خیلی خوب نیست !!!
منم مثل شما ام.:41::31: یه عالمه ماموریت ریختم روی سرم هیچکدوم رو هم نمیدونستم چطور انجام بدم !!نقل قول:
فقط اینو میدونم واسه فعال کردن یک ماموریت باید J رو بزنیم که همون لیست ماموریت ها هستن، بعد Make چیچی رو بزنیم.:31:
ماموریت هایه اصلی تویه پوشه ی The Blight هستند!
بقیه تقریبا فرعین مگر اینکه از ماموریت هایه اصلی سر رشته داشته باشند ( مثل Urn of the Asheas )
در ضمن حتمی گزینه ی Show All Heaplers رو تویه Option تب اول فعال کنین ( دقیق یادم نیست کجا بود :دی )
این Heapler چی هست ؟نقل قول:
سلام!
من تقریبا بازی را تازه شروع کردم و فکر کنم هنوز اوایل بازی هست شاید یک 15 درصدی رفته باشم روی نورمال بازی میکنم ولی واقعا بازی برای من سخته یا همه روی نورمال این سختی را احساس میکنن؟
حالا چطور میتوان به شخصیت خودمون دوتا شمشیر داد؟
اولا سلام مهران جان چطوری خیلی وقته ندیدمت :دینقل قول:
دوما تبریک میگم! به جهانه تازه ای وارد شدی!
سوما اینکه بله! رویه نرمال خیلی سخته! همه هم همینطورین! بیشتریا رویه Easy میرن! ( من که رویه نرمال رفتم! )
چهرام اینکه هیروت چیه؟
اگه Rougue یا Warrior بودی میتونی صفحه ی Spell هاتو رویه Dual Weapen بزاری!
و بعدش یک Main Hand با یک One - Hand بزاری !
تموم :31:
سلام..
میگم این بازی انلاین هست؟
بعدش چقدر شبیه World of warcraft هست؟