این بازی جدیده؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
کی میاد چه خفنه یعنی ورژن جدید نسخه 3 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
Printable View
این بازی جدیده؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
کی میاد چه خفنه یعنی ورژن جدید نسخه 3 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
dlc یک اکسپیشن پک هستش که روی 360 نصب میشه و به بازی گیم پلی , گرافیک , داستان , و کاراکترای جدید میده
لا مصب فقط روی xbox360?:41:? کی حوصله دانلود از xbox live رو داره:13:نقل قول:
من به کسی توهین کردم پس درست صحبت کن منظورمم از اون بچه و اون حرفا این بود که این بازی کلا به درد بچه های زیر 10 سال می خوره راستی اسلحه هایی هم که داره خیلی بیخوده مخصوصا اونی که دست سازه فقط از مسلسل چینی خوشم اومد طبیعی بودش لاسایی هم که می پوشیدن زیاد جالب نبود . در کل تو حق نداری به کسی توهین کنی در ضمن من این بازی رو خیلی وقته تموم کردم هیچ جاشم گیر نکردم . من خودم خوره بازیم و می دونم که چه بازی خوبه و چه بازی الکی در کل این بازی متوسطه و الکی بزرگش کردن :10:تازه اکثرا هم بار اول که این بازی رو دیدن ازش ناامید شدن و uninstal کردنش من هم همین کارو کردم بعد یکی از دوستام بهم گفت در ادامه بازی بهتر میشه منم دوباره نصبش کردم تو مایه stalker اونم قشنگ نبودنقل قول:
این پچه چقدر خدااااااس !!!!
برا پی سی هم میاد یا نه ؟؟؟
واسه x360 امارشو در اوردم :5:نقل قول:
از xlive باید دانلود کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19:
باشه باشه ، حق با شماس !!!نقل قول:
بهت گفتم توهین نکن تو دوباره ادامه دادی به این کارت . برات متاسفم احتمال زیاد با روانپزشک تجربه زیادی داری
موفق باشی !!!
یعنی داستان ربطی به قبلی نداره و باید با یه کاراکتر از صفر شروع کنیم ؟؟؟نقل قول:
dlc یک اکسپیشن پک هستش که روی 360 نصب میشه و به بازی گیم پلی , گرافیک , داستان , و کاراکترای جدید میده
الان که یه سرچ کردم انگار برا پی سی هم ریلیز میشه ...نقل قول:
لا مصب فقط روی xbox360? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ? کی حوصله دانلود از xbox live رو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان تو مرحله ی رویای کودکیش گیر کردم
میگه پدر رو پیدا کن ولی پدر کجاست ؟
کسی می تونه کمک کنه !؟
فکر کنم بتونی با کاراکتر خودت هم dlc را بازی کنی، تا اونجایی که من فهمیدم این dlc توی یک دنیای مجازی اتفاق میافته و شبیه ساز جنگ با چینه.
عوضش آیتمای خوبی می دن!نقل قول:
والا تا جایی که میدونم علت این که میخوان بکشنت اینه که کارمات خوبه و یه عده باحات حال نکردن میخوان دخلتو بیارن (توی کانترکت هم نوشته که یه آدم قدیس (منظورش شماس !!!) بین مردم پیدا شده برین بکشینش !!!)
از بس جانوران کور و کچل کشتم و جز گوشت تنشون چیزی گیرم نیومد خسته شدم باو!
گرفتن اطلاعات که برام راحته چون از lady killer استفاده می کنمنقل قول:
از تسهیلات ویژه (غیر از مزیتی که در بالا ذکر شد !!!!!) اینه که اکثر مردم باهات حال میکنن و تو مکالمه هاشون راحتتر بهت اطلاعات میدن و بیشتر تحویلت میگیرن ،تفاوت دیگش تو آدماییه که میتونی همرات ببری (بعضیا اگه کارمات خوب باشه باهات میان بعضیا هم برعکس ، بعضیا هم اگه حد وسط باشی باهات میان ، یه تفاوت دیگشم تو پایان بازیه ....
از اونایی هم که دنبالم راه می افتن خوشم نمیاد مثلا رفته بودم واسه کلکسیون آبراهام واشینگتون یه سری اسناد از یه جایی پیدا کنم ببرم که با یه دختره همراه شدم که همون اول کاری مرد!
اما عوضش اسلحه خوبی از جسدش ورداشتم!
میستر بروک رو کشتم که!نقل قول:
توصیه میکنم یه دفعه هم به ماموریت بروک عمل کنی ببینی چجوریه !!! (اولا انفجار شهر ارزش دیدنو داره!!! دوما هم یه سری آدمای پولدار رو میتونی ببینی و شاهد اختلاف طبقاتی باشی !!!)
ولی انفجار بمب مگاتون رو تو دی وی دی بازینما دیدم
یه کیف مانندیه بازش می کنی دسته رو می چرخونی و....
بازینما می خونی؟:دی!
البته با آدمای پولار کم کم دارم آشنا می شم
یه آدمن پولدار هست که یه هتل شیک داره و غول ها رو توش راه نمی ده! این عکسشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم چرا تو این همه ویرانی ساختمون این آدم سالم سالمه؟؟؟؟