در این جا من اسم شمارا بعنوان چلنجر سوم نام می برم:31:نقل قول:
Printable View
در این جا من اسم شمارا بعنوان چلنجر سوم نام می برم:31:نقل قول:
بعید نیست:31:.اگه اینجوریه این اشنایدر این وسط چیکارست:31:نقل قول:
نقل قول:
آره.قابل توجه بعضی ها...
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
As a result, it seems fair to conclude that the Samsung Pixon produces the least pleasant photos of the bunch.
اشنایدر لنزشه..اصل کار سنسور و پروسسورش هست که من شک دارم... نوع رنگهاش و نوع نویزش رو خیلی شبیه به c905 اه ... فقط یه عیبی داره اینه که ال جی شارپنس عکس رو زیاد میبره بالا نتیجش اینه که رو قسمت هایی که لبه داره مثله دیوار و اینها نویزهای زیگزاگی درست میشه..نقل قول:
بعید نیست.اگه اینجوریه این اشنایدر این وسط چیکارست
فون آره نا داده 9.5 به دوربین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا من یه عکس عالی از پیکسون ندیدم( عکسهای smape ش تا حدی خوب بود ) بیشتر عکساش بلور شده ..هم تو موبایل ریویو هم تو جی اس ام آرنا .. i8510 خیلی عکساش از پیکسون بهتره ( در مقایسه با اون فقط تاریک میندازه)نقل قول:
آره.قابل توجه بعضی ها...
این جمله ماله gsmarenast (خوشم میاد حرفش حقه ) درسته معنیش . یا اینجا گفته :نقل قول:
As a result, it seems fair to conclude that the Samsung Pixon produces the least pleasant photos of the bunch.
دوستان شما این جمله رو چطور معنی میکنین؟؟؟
بنظر من که نوشته :
بنظر بی طرفانه میاد که نتیجه بگیریم که عکسهای pixon در این گروه نسبت به بقیه کمتر خوشایند بوده
پیکسون از همه ی 8 مگاپیکسلی ها عقبتره از نظر کیفیت دوربین ..نقل قول:
The image quality of Samsung M8800 Pixon is good but it falls behind the other 8 megapixel cameraphones. There are some high noise levels and somewhat low level of detail
حالا چطور فون آرنا بهش داده 9.5 ...... پس phonearena رو هم به دوستاران سامسونگ اضافه کنید ... این وسط ریویو های gsmarena و smape از همه درست تره ...
اصلا همه سايت هاي تحليل گوشي به كنار
مگه خودمون كوريم بابا!!
تابلو كه كدوم بهتر عكس ميگيره كه
اول سي 905 بعدشم اين ال جيه :31:
جدا تابلوه ديگه
فون آرنا که از همون زمان معرفیه G800 تابیل بود که رنبال سامسونگه. چیز تازه ای نیستنقل قول:
پس phonearena رو هم به دوستاران سامسونگ اضافه کنید
یه عیبی هم که پیکسون داره اینه که زیادی کلفته. بقیه گوشیایی که فول تاچ هستن اینقدر ضخامت ندارن.
جای فلشش خندم میندازه
ولی خودمونیما الان قیمت جهانی i8510 نزدیک 600 دلار هست و c905 با قیمت حدودا 700 دلار میاد میاد خداییش اصلا خرید c905 به صرفه نیست و قیمتش خیلی بالاست
100% تایید میشه خود شما چند عکس رو کنار هم بزار بعد مقایسه کن:10:نقل قول:
نه بابا c905 که 700دلار نیست. خیلی کمتر از ایناست. حالا قیمتشو براتون در میارم.W8نقل قول:
ولی خودمونیما الان قیمت جهانی i8510 نزدیک 600 دلار هست و c905 با قیمت حدودا 700 دلار میاد میاد خداییش اصلا خرید c905 به صرفه نیست و قیمتش خیلی بالاست
خوب اين طبيعي هست.هميشه گوشي هاي سوني اريكسون در اول ورودشون به بازار قيمت كاذبي دارن.نقل قول:
همه گوشي سامسونگ هم 1 ماه هست توي بازار هست واسه همينه كه كمي افت قيمت داشته.
من هم به حرف اشون شک دارم.نقل قول:
مگه میشه یگ گوشی بدون سیستم عامل از سیستم عاملدار گرونتر باشه اون هم در یک سطح:41: