درسته اما نه تا هر وقت که دلت خواست تو SLR ها معمولا تا 8 دقیقهنقل قول:
فکر نکنم HS10 داشته باشه ولی تا 30 ثانیه رو میدونم داره
Printable View
درسته اما نه تا هر وقت که دلت خواست تو SLR ها معمولا تا 8 دقیقهنقل قول:
فکر نکنم HS10 داشته باشه ولی تا 30 ثانیه رو میدونم داره
سلامنقل قول:
استاد عزیز 8 ثانیه احتیاجی به bulb نداره. خودتون میگین hs10 تا 30 ثانیه داره و همینطور دوربینای خیلی ساده تر.
تو عکسایی که از حرکت ستاره ها گرفته میشه از 6 تا 12 ساعت کمتر یا بیشتر دیاف باز میمونه ( این کار دکمه bulb هستش:31:) شاید شما برای اینکار روش دیگه ای بلدین:46:.
براي گرفتن چنين عكسهايي اگر سخت افزار مناسب نداشته باشين ميتونيد با يك لپ تاپ و دوربين معمولي متصل به آن تعداد زيادي شات با زمانهاي برابر در محدوده زمان و سرعت شاتر تنظيم شده بگيرين بعد با نرم افزارهاي مخصوص اين كار همه عكسها رو ادغام كنين و يك عكس واحد با سرعت شاتر بسيار كم بدست بيارين !نقل قول:
شما درست میگین اما این توانایی رو برای دوربین گذاشتن که شما زیاد به زحمت نیفتین:46:.نقل قول:
بله ولي متاسفانه اين توانايي روي اكثر دوربينها وجود نداره...( به دليل نياز به سرعت پردازش و حافظه بالا كه قيمت دوربين رو بالا ميبره)نقل قول:
من فقط خواستم بدونم hs10 این توانایی رو داره یا نه. همین. تسلیم:45:.
سلامنقل قول:
اولا استاد خودتی :10:
بعد 8 ثانیه نه 8 دقیقه (پست من رو درست نخوندی جیگر)
یه روش دیگه هست به اسم اسلاید
همون که دوستمون گفت بهترین کاره :46:
سلامنقل قول:
حق با شما بود من اشتباه خوندم 8 دقیقه بود. (اما اینجا خودمون که داریم چونه میزنیم bulb تو یه سری از دوربینها یه جای دیگه به اون شکلی که گفتم با قدرت کارشو همچنان انجام میده :31:).
بعدش منظورم از استاد به معنای واقعی کلمه بود و قصد بی ادبی نداشتم. اگه چیزی هم بلدم از شما دوستان خوب فروم یاد گرفتم:11:.
یا علی
عزیز من شوخی کردم ناراحت که نشدی ؟؟؟ :10:نقل قول:
من اول راهم اما سعی میکنم جلو برم همین هم مهمه ایشالا همه باهم ....:27: :31::21:
راسی چرا عکس آپ نمیکنی
:40:
سلامنقل قول:
اختیار داری سالار.
ایشالا.
والا بچه داری فرصت نمیده این مدت کارم این:22:بوده . ایشالا قسمتتون بشه.