درود:
پایان بازی خیلی زیبا بود.من کلی از این بازی لذت بردم.
خدا کنه شماره بعدی با این سبک گرافیکی نباشه.
Printable View
درود:
پایان بازی خیلی زیبا بود.من کلی از این بازی لذت بردم.
خدا کنه شماره بعدی با این سبک گرافیکی نباشه.
سلام
دوستان من یه سوال داشتم شاید به نظرتون خنده دار بیاد
من چطور میتونم رزولوشن بازی رو تغیر بدم
من بازی رو از سایت پیسی ورد گرفتم ولی در منو بازی گزینه ای برای تغیر رزولوشن نیست
من باید چه طور تغیر بدم
در جایی که بازی رو نصب کردید یک فایل launcher وجود داره که با اون میتونید تنظیمات رو تغییر بدیننقل قول:
بچه ها من اسپیکرم 4 + 1 هست شایدم 5 + 1 ولی تو بازی بعضی از صداها کم هستن وبعضی ها به صورت طبیعی
به نظرتون باید چی کار کنم؟
سلام
کسی تاحالا تمام لایت سیدها رو گرفته من همه رو گرفتم بجز یکی که توی مرحلهی reservoir هست. همونیکه بعد ازپریدن روی دایره های قرمز و لیز خوردن باید بگیرید حتما میدونید کدومو میگم چون من هرکاری که کردم نتونستم بگیرمش شماهم حتما به سختی تونستید بگیرید.میترسم اکه نگیرم فیلمای بازی وعکسا باز نشند برای همین هنوز بازیو تمام نکردم میخواستم بدونم اونایی که بازیو تمام کردند تمام لایت سیدها رو گرفتند یا نه.
عزيز جان،اين مشکل از بازی هستش،برای من هم اينجوری بود،من از چند تا از دوستان هم شنيدم که اينجوری هستش،من ورژن روسی اين بازی را بازی کردم،فکر کردم ايراد از اين ورژن هستش،اما چند تا از دوستان هم که انگليسی بازی کردند،گفتن که اين مشکل را اونها هم دارند.نقل قول:
نه عزيز جان،فقط همونقدری که خودش ميخواد بايد بگيری،بيشتر احتياج نداره.نقل قول:
من هم خيلی حال کردم باهاش،البته به نظر من ورژن 2 اين بازی از همش قشنگتر بود،اما با اين هم خيلی حال کردم.نقل قول:
خسته نباشید دوستان و ممنون از همه دوستانی که مرا در اجرای این بازی راهنمایی کردند
ممنون
بالاخره این بازی زیبا و قشنگ هم تمام شد.
باز هم باید منتظر شماره بعدی باشیم.
تا اون موقع خدانگهدار.
یــــا عـــــلـــــــی
کدوم ورژن به نظر شما بهترین بود ؟
من که نسخه 3 و 1 رو خیلی حالیدم اینو نمیدونم میخوام همین حالا بخرمش .
نسخه 2 و 3 برای من خیلی جالب بودند . البته این جدیدش هم خیلی خوبه . بهت پیشنهاد میکنم هر چه زودتر بخرش.
سلام من تو این مرحله موندم اون چهار علامت رو روشن کردم ولی نمیدونم حالا باید چی کار گنم لطفا من رو راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]