سلام
شروع كننده كل كل توي انجمن و ادامه دهندگان اون هر دو كار غلطي انجام ميدن
كاربران انجمن اينقدر شعور دارن كه با مرور پستها متوجه بشن كي داره از روي تعصب صحبت ميكنه و كي داره با منطق، دليل و مدرك حرف ميزنه
يادتون باشه اگه يه كاربر توهين رو شروع كنه و بقيه به اون بهونه ادامهش بدن تر و خشك در انجمن با هم ميسوزن
براحتي ميشه در صورتي كه كاربري از الفاظ غيرمناسب استفاده ميكنه در كمال آرامش پاسخش رو فقط با منطق و مدرك داد (نه با بكار بردن كلمات مشابه) تا ما بقي اعضا تفاوت بين كاربران رو متوجه بشن
و اگه توهينها ادامه دار شد ضمن گزارش به ناظران و مديران انجمن جهت بررسي ، ميشه پاسخ اون كاربر ديگه داده نشه تا به نحوي بايكوت بشه
ايني كه پستي داده بشه مبني بر اينكه " اگه مديران رسيدگي نكنن من ديگه به فعاليتم ادامه نميدم " دقيقا بيانگر اين مطلب هست كه يه كاربر دليل مناسبي براي حضور و فعاليتش توي انجمن انتخاب نكرده
باز هم اشارتا براي هر فردي كه انجمن رو جاي دفاع متعصبانه از عقايد خودش ميدونه بايد متذكر بشم كه :
اينجا محلي است براي به اشتراك گذاشتن اطلاعات و استفاده بهينه از اطلاعات يكديگر و در عين حال احترام به نظرات علمي ديگران هر چند به اشتباه، اگر من حس كنم در يه موردي تخصص دارم دليل بر اين نميشه كه شخص ديگه اي توي اون مورد تخصص نداشته باشه و همين مورد نتيجهاش اينه كه تخصصهاي (بدون تعصب) عرضه ميشه و كاربران پس از مطالعه موارد متوجه ميشن كه چه راهي يا نرم افزاري رو بايد انتخاب كنن تا به نتيجه مورد علاقه شون برسن
اين باعث ترويج علم هم ميشه و بايد باعث محكم تر شدن دوستيها هم بشه كه متاسفانه در اين انجمن داره برعكس اتفاق ميفته
يادتون نره :
اعضا در عين حالي كه ممكنه با نظرات علمي همديگه مخالف باشن براحتي ميتونن با هم دوست باشن
انجمن نرم افزار و بخصوص بخش انتي ويروس جايي هست كه نظرات بسيار متعددي در اون داده ميشه. سعي كنيد فقط و فقط علمي و با احترام صحبت كنيد تا هم ارزش پستها بالا بره و هم جايي براي حرف و نقل باقي نمونه
اين بار تذكر آخر بود ، در دفعات بعدي تاپيك موقتا بسته ميشه و اعضاي خاطي (از ديد مديران) با اخطار و محروميت دسترسي مواجه ميشن
موفق باشيد