اها پیدا شد :دی
برادر این نرم افزار برای ایمیل و اینا نیس؟! من الان چی کار کنم؟!
لطفا مرحله به مرحله توضیح بده با یه مبتدی طرفی شرمنده :دی
یه سوال دیگه هم داشتم البته جاش اینجا نیس اما شما می دونی ip گوشی رو از کجا می شه فهمید!؟!
Printable View
اها پیدا شد :دی
برادر این نرم افزار برای ایمیل و اینا نیس؟! من الان چی کار کنم؟!
لطفا مرحله به مرحله توضیح بده با یه مبتدی طرفی شرمنده :دی
یه سوال دیگه هم داشتم البته جاش اینجا نیس اما شما می دونی ip گوشی رو از کجا می شه فهمید!؟!
این رو که کسی جواب نداد :41:نقل قول:
میشه today plugin های معروف رو به همراه اسکرین شاتشون و لینک دانلودشون رو بذارید
ممنون از همه
سلان به همه
من windows media player گوشیم فایل های تصویری رو پخش نمیکنه نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:41:
حالا ممنون میشم برنامه windows media player 10 رو واسم بذارید تا 2باره نصبش کنم
گوشیتون چیه ؟
چه مشکلی با فایلهای تصویری دارین ؟
diamond 2نقل قول:
مرسی درستش کردم
هارد ریست کردم درست شد
دوستان سلام
گوشی من امنیا 2 ورزن 1/6 میخوام از وایرلسهای اطراف استفاده کنم ...پسورد میخوان....برنامی واسه اینکار هست...ممنون میشم کمک کنید....6
برنامه هستنقل قول:
ولی فکر نمیکنم جواب بده
چون اگه به این راحتی بود وایرلس دیگه امنیتی نداشت
و هیچکسی استفاده نمیکرد
والا فقط واسه اطلاع بگم که یه روش واسه در آوردن پسوورد هست.. البته نه با گوشی بلکه باید با کامپیوتر و لب تاب انجام بدی و یک فایل حجیم رو اول باید دانلود میکردی و آموزشش رو هم میخوندی .. من چون 2 سال پیش بود فکر کنم که حوندم الان یادم نیست روش رو فقط به این جهت گفتم که بدونید امکانش هست.نقل قول:
یا علی:11:
راستی بچه ها بحث وای فای شد منم فرصت رو عالی دیدم که جفت پا بپرم وسط و یه سوال بپرسم....
این قضیه ی ad-hoc چیه دقیقا؟؟؟ و چرا بعضی گوشیا میتونن از طریق وای فای به لپتاپ کانکت شن و از اینترنتش استفاده کنن ولی بعضی ها مثل هیرو نمیتونن؟؟ 4کریم
سلام
شنیدم نرم افزاری هست که می تونه تاریخ و ساعت اس ام اس ها در ژاکت پیسی رو درست کنه! ولی هر چی گشتیم نبود! کسی لینکشو داره که واجبه!