نه نه نه جک خواهش میکنم
من دیگه نمیتونم آه
خدای من مای گاد
دلفین کمکم کن
Printable View
نه نه نه جک خواهش میکنم
من دیگه نمیتونم آه
خدای من مای گاد
دلفین کمکم کن
يعني يه كلمه كه زياد سخت نباشه بد نيسي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتما بايد دس ( باله ) به منطق ببرم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايندفه رم من مي گم ولي بعدا هر موقه نوبتت شد خودت بايد بگيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د - ه - ا - ن - گ - ش - ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه
------------------
ی- ن- و- م- ر
نيمرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ا - د - ه - ي - م - ز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : اينم شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب میشه "یازدهم"
چرا کلمه نزاشتی؟
من میزارم:
ر خ ت و ش ه ه
راهنمایی : اسمه
هوخشتره
ب - ت - ش - ن - ی
راهنمایی : از سازمانهای اطلاعاتی کشوری(؟) پر حاشیه.
همچنان نمیتونم کلمه هایی که میذارید حدس بزنم
بشتنی!نقل قول:
ـــــــــــــــــــ
چون راهنمايي نكرده بودم قبوله ولي اون كلمه اي كه من منظورم بود مزايده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين هوخشتره چيه ؟ :18:نقل قول:
چن بار اينو شنيدم ولي نمي دونم چيه واقعا اسمه ؟ :18:
معنيش چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم دختره يا پسره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]