تو رو خدا بیا یه راهنمایی کوچیک بکن من مطمئنم که اینو می شناسم اما هر کاری می کنم اسمش یادم نمی یاد..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
تو رو خدا بیا یه راهنمایی کوچیک بکن من مطمئنم که اینو می شناسم اما هر کاری می کنم اسمش یادم نمی یاد..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خودمم شاخ درآوردم خیلی معروفه
آلبومش سال 2006 جزو 10 آلبوم برتر شد
Suddenly I See
این آهنگ و کلیپشو خیلی دوست دارم ....
نقل قول:
ای وای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. kt tunstal ....ماشالا به این حافظه من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....باور کن از وقتی عکس رو دیدم همش داشتم فکر می کردم این کیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..هرکاری کردم یادم نیومد..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا دیدم نوشتید Suddenly I See یادم اومد...من هم این آهنگش رو خیلی دوست دارم....هی می گفتم این چه قدر آشناست..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم گفتم خدا چرا خبری از کسی نیست آخه من عکس گنگ تا حالا نذاشتم همش آب خوردن میذارم بچه ها زودی بگن
هم پایه :دی
منتظریم عکس بعدی رو بیا ...
بفرمایید یک عدد گروه معروف.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولندش 5 عدده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شخصه تعطیل راهنمایی میخواهیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا یک دستگاه آخرش......نقل قول:
راهنمایی به مقدار لازم:
یک گروه آمریکایی که در سال 1990در واشنگتن تشکیل داده شد....برنده جازه های American Music Awards. Grammy awards , MTV awards ........جزء پرفروش ترین گروه ها هم هستند.....سبکشون هم grunge و Alternative Rock ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pearl jam
ایشاللا که کسی زنبیل نزاشته که؟
اگه نزاشتم.. یکی بزاره....
نقل قول:
نه خیر .....بفرمایید شما..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما..
حاش خانوم به این زابلویی....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نیومدم... خودتون بزارید...