من دقيقا همين مشکلو دارم... تو 10 تا 15 ثانيه اول که عاليه 71 هم رسيده واسه من!! اما بعد از 15 ثانيه مياد رو 16 و 16 بالاتر نميره... ديگه دارم عصبي ميشم!
Printable View
من دقيقا همين مشکلو دارم... تو 10 تا 15 ثانيه اول که عاليه 71 هم رسيده واسه من!! اما بعد از 15 ثانيه مياد رو 16 و 16 بالاتر نميره... ديگه دارم عصبي ميشم!
سلام
سرعت من هم همین طور شده چند ساعتی میشه:41:
البته فقط مشکل از این سرور نیست کلا سرعت برای تمام سرور ها کم شده چون چند تا لینک از سایت های
مختلف امتحان کردم همه همین طور بودن
موفق باشید
نقل قول:
منم با نظرت موافقم.چون منم امتحان کردم همین طوری بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عجیبه یعنی همه همین مشکلو پیدا کردن آخه برای چی توی سایت صبا که زده سرعت اینترنت افزایش یافت پس چرا مال ما کاهش یافت
آقایون یه خبر بد
من همین الان زنگ زدم پشتیبانی گفت ما تا به امروز برای خونه 256 اداری میدادیم اما شرکت مخابرات به ما گیر داده و ما مجبور شدیم سرعتهای خونگی رو به 128 کاهش بدیم در این حالت بهترین سرعت دانلود هم 19 یا 20 هستش
خلاصه بعد از یه دعوای حسابی با پشتیبانی الان نشستم موندم با بدبختیم چکارکنم 3 گیگ دیگه دارم فقط 6 روز وقت دارم
البته مطمئن باشید مخابرات به اینها گیر نداده این یه جور حقه بازیه ...اونا میخوان با این کار از چند روز دیگه 256 رو (یعنی همون سرعت قبلی)با قیمت بالاتری بفروشند تبلیغشونم که کردن حالا هرکی سرعت دانلود 60 میخواد باید دو برابر پول بده...
اونوقت میگن چرا ما جهان سوم هستیم خوب خودتون قضاوت کنین دیگه
تاييد ميشه!
دقیقا همین طوره ..من یادمه 5 ماه پیش بهشون زنگ زدم گفتن دولت به ما گیر داده برا همین سرعت اومده پایین...بعد دوباره برای یه مدت درست شد ... چقدر اینا دروغگو هستند.نقل قول:
تازه بعضی وقتا بهشون زنگ میزنی می گی ببخشید سرعت من 20 بالا تر نمی اد ... بعد می گن سرویستون چیه؟میگی: 256 ..میگه: طبیعیه باید همین قدر باشه پس می خاستین سرعتتون چقدر باشه؟ :21:
با این تفاصیر فکر کنم صبانت هم مشتریاشو از دست بده من که خودم اولیشم
سلامنقل قول:
اگر این قضیه صحت داشته باشه
من اولین ماهی بود که از صبا اشتراک گرفتم ،داره اشتراکم تموم میشه، می خواستم 3 ماه دیگه شارژ کنم
با این وضع من هم دومین نفری هستم که بیخیال صبا نت میشم
البته یه نکته ای هست اگر سرویس شبانش درست باشه میشه باهاش کنار اومد ولی اگر اونم سرعتش کم
شده باشه ، فکر کنم شرکت هایی که سرویس نامحدود دارن خیلی بهتر باشه ، اونا هم سرعتشون همین
حدوداست.
موفق باشید