ممنون ...
در مورد نیکون ... این مدل کول پیکس هست و در کل در مورد مدلهای کول پیکس نیکون بد تعریف میکنن . اما تو این مدل هم من خیلی شک کردم . لنز واقعا تله ای داره (18 برابر) . در کل هم نیکون لنز های با کیفیت تری میسازه اما بین این دوتا مدل پیشنهادهای کلی روی سونی هست . به نظر من انتخاب بین ایندوتا سخته و اگه میخوای یکم کمتر پول خرج کنی نیکون بهتره . من نیکون رو خودم از نزدیک ندیدم . اما به نظرم باید خوب باشه و اگه شما هر کدوم رو بگیری نسبت به پولی که دادی ضرر نمی کنی .
من سعی میکنم چندتا عکس برات بزارم . اما متاسفانه باید حجمشون رو کم کنم چون اینترنتم ذغالیه . اما کیفیتش کم نمیشه . خودم هم در موردشون توضیح میدم بهت .
در مورد سوالات :
1 . کلا عکس که میگیری در حالت عادی و با فلاش خیلی سریع برمیگرده به حالت عکاسی . کمتر از یک ثانیه . حدود 1/2 ثانیه و شایدم کمتر . بدون حساب شارژ دوباره ی فلاش . با شارژ به حدود 2 ثانیه میکشه . اگه درجه ی فلاش بالا باشه 3 ثانیه .
2. باطریش خیلی پرظرفیت نیست . دیر هم شارزر میشه تقریبا . برای شارژ کامل این باطری باید حدود 4 ساعت وقت بزاری . شارژ معمولیش هم حدود 2 ساعت و خرده هی نزدیک سه ساعته هم بدرد نمی خوره . چون زود تموم میشه . شارژ کامل بهتره . تو دفترچه دوربین نوشته در حالت عادی تا 300 عکس معموله . اما با فلاش مطمئنا تا نصف هم شاید بیاد . شاید 200 تا اخرش باشه . فلاشش شدیدا قویه و باطری خور . ال سی دیش هم قویه و بزرگ . البته اون مدل نیکون هم میگن از این ضعیفتره و حداکثر در حالت عادی 250 تا عکس میگیره .
3 . فیلمبرداریش هم سه مد داره . یکی ضعیفه که مخصوص وب و .. هست . اون که بخیال . یکی هم معمولیه با 25 فریم و با سایز 640 در 480 که من اونو تست کردم . تیکه توش ندیدم . خیلی روون بود . یه مد Fine داره که 30 فریمه و با همون سایز که خیلی درجه کیفیتش بالا هست و حتما عالیه . البته برای گرفتن این نوع فیلم (fine) باید مموری مخصوص رو داشته باشید . یعنی Memory Stick PRO Duo . که پرسرعته و خیلی هم گرون . من هم هنوز مموری براش نگرفتم هنوز به اونصورت تستش نکردم .
4. بله فیلمبرداریش تا ظرفیت اخر موری هست . فقط اگه برای فیلم برداری هم دوربین رو میگیری نباید کمتر از 2 گیگ رم داشته باشی و اگر هم میخوای اون درجه بالا رو فیلم بگیری حتما 4 گیگ به پائین نگیر که بدردت نمیخوره . چون با یه رم یه گیگ فقط 12 دقیقه میتونی تو مد fine فیلم بگیری . حالا خودت فرض کن چقدر رم میخواد و چقدر با کیفیته .
5 . من جایی نخوندم که چقدر محدودیت داره . تا 16 گیگ رو میدونم میخونه . شایدم بیشتر بره .
خواهش میکنم .