کدهای کودوم اپراتور ؟
Printable View
کدهای کودوم اپراتور ؟
:20:سلام،
از دوستان کسی مجموعه کدهای اپراتوری N 6300 رو داره؟
بهشون نیاز مبرم دارم!!! اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.
دوست عزیز، منظورم همون کدهای کاربردی این مدل گوشی هست.نقل قول:
salarnight:
کدهای کودوم اپراتور ؟
یه سری تم برای 6300
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.sinrez.blogfa.com/post-36.aspx
یکی از دوستان جدیدا 6300 گرفته و یک مموری کارت یک گیگ برایش در نظر گرفته چند تا theme مخصوص همون گوشی براش بلوتوث کردم بصورت پیش فرض رفت به قسمت themes در کارت حافظه ولی موقع باز کردن اونها خطا میده که " مموری کافی نیست " بنظر شما برای اجرای تمها چیکار میشه کرد؟
دوست عزيز اينجا جال تبليغ نيست. اگه تم دارم لينك خود تم رو بده.نقل قول:
شما بايد تم ها رو به كارت حافظه انتقال بديد.نقل قول:
متاسفانه به خاطر فضاي بسيار كم حافظه خود اين گوشي بهتره كه هيچ فايلي روي اون ذخيره نكنيد و فايلها توي مموري باشن. البته باز در اين حالت هم بارها شده كه خود من با ارور حفظه كافي نيست براي اجراي برنامه ها و گاهي مشاهده عكس ها مواجه شدم.
ولی تمها به قسمت کارت حافظه منتقل شده بود بعبارتی پوشه تمها زیرمجموعه کارت حافظه بود که باز هم همین خطا رو میداد!نقل قول:
فکر نکنم مارک adidas نیازی به تبلیغ تو سایت P30WORLD داشته باشه، از طرفی هم بابت این تبلیغ چیزی گیره Moj63 نمیاد!!!نقل قول:
H A M E D:
دوست عزيز اينجا جال تبليغ نيست. اگه تم دارم لينك خود تم رو بده.
با مشکل ضعف باطری 6300 چیکار میشه کرد؟ من تا حالا 2-3 بار باتری عوض کردم ولی مشکلم حل نشده!!!
کلافه کنندست اگر قرار باشه روزی 2 بار گوشیتو شارژ کنی!!!
من الان 13 ماه این گوشی دارم اولش برای من نیز همین طور مشکل بود اما مجبور شدم خودم رو با شارژش تطبیق بدم.نقل قول:
منظور دوستمون اون وبلاگ که تو لینک دانلود بود بود ! نه آدیداسنقل قول:
فکر نکنم مارک adidas نیازی به تبلیغ تو سایت P30WORLD داشته باشه، از طرفی هم بابت این تبلیغ چیزی گیره Moj63 نمیاد!!!