-
با سلام خدمت دوست خوبمmoarefبه اين نكته توجه داشته باش در حين انجام تمارين عملي اين كتاب به خود فشار وارد نياوريد رمز اين كار در اين است كه با آرامش ذهن خود را خالي نگه داريد اگر زياد متمركز شويد احتمال آسيب رسيدن به پرده چاكراي آجنا مي باشد .براي بيشتر نتيجه دادن آن , در حالت آلفا ميتوانيد آنرا تقويت نماييد.بعد از مدتي تمرين شما بجاي ارسال يك مطلب ميتوانيد يك قالب فكري را منتشر كنيد كه بستگي به قدرت شما دارد.
-
در بين سايتهاي مربوط به علوم روحي تاپيك شما نظرم رو جلب كرد و از خوندن نوشته هاي شما خيلي استفاده كردم.سوالي ازتون داشتم جناب سوشيانت و اون اينكه من خيلي به برون فكني علاقه دارم و در حد تمركز و قرار دادن بدن در وضعيت ريلكس عميق هيچ مشكلي ندارم و حتي خيلي سريع به اين مرحله مي رسم فقط هميشه در آخر كار در حاليكه كاملا حس ميكنم كه بدنم سبك شده و در حال صعوده با خروج روح از قسمت سرم مشكل دارم و هر كاري ميكنم موفق نميشم شايد چند ساله كه من اين مشكل رو دارم و نميدونم منشا اون چيه؟ كه در قسمت سرم با مقاومت رو به رو ميشم و سرانجام وقتي يه ساعت شايد هم بيشتر در اون وضعيت با خودم كلنجار ميرم كم كم خوابم ميگيره و تمام تلاشهام بي نتيجه ميمونه. لطفا به من بگيد كه كجاي تمرينات من اشكال داره.
ضمنا ازتون بي نهايت سپاسگزارم به خاطر زحماتتون...
-
خوش آمد ميگم به دوست جديدمان nina99
-
منم به دوستان خوبم moaref وNina99 خوشامد میگم و امیدوارم حضور فعالی در اینجا داشته باشند
-
سلام به دوست عزیزمون Nina99.
البته ببخشید که جسارت می کنم و با تمام نادونی خودم جواب می دم. ببنید من از چیز هایی که گفتید ، مثل برون فکنی و ... زیاد سر در نمی آرم ، یعنی کلا با اسم هر چیزی یه مقدار مشکل دارم. اما به نظرم ( نمی دونم کی آخه از من خواست نظر بدم) شما لحظه ای که به سرتون نزدیک می شید تمام حواس و تمرکزتون رو که باید به به خارج کردن روح و در واقع خود روح باشه که آزاد میشه ... به سرتون میدید. این باعث میشه که شما از کار اصلی که می خواین انجام بدید دور بشید و حالا سر شما منطق شما میشه و مانع از خارج شدن روحتون. شاید بهتر باشه اصلا بهش توجهی نکنید ، انگار که سر هم مثل پاهای شماست. فقط به چیز هایی که قرار ببینید فکر کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به روح خودتون.
تا بعد...
-
سلام خدمت همه دوستان همچنين yasamin_matin
اگر كسي فكر ميكنه كه نرم افزارهايي كه در لينك زير هستند مفيد ميباشد لطفا بنويسد كه همه استفاده كنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم mercedes جان از شما ممنونم
-
-
اگر من درست فهميده باشم شما مي خواين درباره احضار روح , پرواز روح و ارتباط با انها صحبت كنيد اما تجربه خاصي جز چند تا كتاب ساده نداريد درسته؟
-
بخاطر همين هر جوابهايتان را به سلام به همديگر هدر مي دهيد
-
با تشکر از nightmar عزیز کاملا صحیح فرمودین در موقع انجام تمارین پرواز روح هرجا که روح گیر کند به این معنی است که شما آنجا متمرکز هستین و در موقع پرواز روح باید کاملا رها باشید در مورد گیر کردن روح در قسمت سر شما در حال فکر کردن (منطق)بوده اید باید رهای رها شوید.
moaref عزیز ,امیوارم مفید واقع شود.
با سلام به amir2010 موضوع اصلی صحبت ماوراء است.