این مورد رو من رو گوشی های دیگه هم دیدمنقل قول:
Printable View
این مورد رو من رو گوشی های دیگه هم دیدمنقل قول:
سلام به بچه های کلوپ :40:5700من و برادرم دو تا سیم کارت اعتباری گرفتیم و طبیعتا دو تا موبایل هم میخوایم
اما از اونجایی که ما تا حالا تجربه موبایل نداشتیم اطلاعات چندانی در مورد مدلهای مختلف موبایل نداریم
برادرم میخواد 5700 بگیره و من K310
میخواستم قیمت این دو گوشی رو (به خصوص 5700) رو توی بازار تهران و شیراز ازتون بپرسم
(چون توی اهواز اگر قیمتها دستت نباشه یه کلاهی سرت میکنن که تا پاشنه پات بیاد:18::18::18:)
البته توی یکی از سایتها دیدم که قیمت 275000 تومان رو زده بود اما توی همین تایپیک دیدم بعضی از بچه ها 265000 تومان هم نوشته بودن
ضمنا جای همتون خالی امروز اهواز 50 درجه بود.
من امروز دارم از تهران ميگيرم (5700) نزديك258:8::27:
بابا ایول عجب تایپیکیه :31::31::31:
هنوز جوهر نوشته های سوالم خشک نشده (تازه ساعت ساعت 3 شب هم هست) جواب اومد
با تشکر از MAO_DEVIL
غریب وطن بیکس وطن بینوا وطن
قربونت قابل نداشت :40: :31:
سیم کارتتو چک کردی که خوب تو جاش رفته باشه من تا حالا این مشکلو نداشتم.نقل قول:
اون که گفتی صفحه سیاه میشه مال منم یه 2 بار همینطوری شده فکر میکنم یه چیزی تو مایه های ری استارت باشه اما با سرعت بیشتر.
ببخشيد غيبتم طولاني شد 2 هفته ماموريت دوبي بودم.
دوهفته پيش اين تاپيك سه چهار صفحه بيشتر نبود بابا ايول
دوست من اگرچه که صداش بلنده ولی به ن73 نمی رسه اما کیفیت صداش برای یک موبایل باور نکردنیه شفاف دارای باس مناسب و مطمئن باش صداش از امثال ن73 و 3250 بهتره ان73 در سایتهای معتبر خارجی اصلا از کیفیت صدا نمره خوبی نمیگیره چون صداش زیر و دور از واقعیته بر خلاف 5700نقل قول:
راستی یک سوال . با توجه به اینکه 5700 و ن95 هردو دارای سیمبین 9.2 پک 1 می باشند پس چرا 5700 جلوه های بصری زیبا که در ن95 هست را نداره(کسی که هردو گوشی را دیده باشه منظورم میفهمه)
منظورت چه جور جلوه هاییه؟ من دیدم فکر کنم همین شکلی بود.نقل قول: