این سرعت دانلود و آپلود که SpeedTest نشون میده اصلا سرعت دانلود رو نمیشه با اون ملاک قرار داد !
هم اکنون . مشهد . 3G .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این سرعت دانلود و آپلود که SpeedTest نشون میده اصلا سرعت دانلود رو نمیشه با اون ملاک قرار داد !
هم اکنون . مشهد . 3G .
این طرح ویژه هفته جواب 2 گیگ 5 تومن
جزو طرح های چه مدتی محسوب میشه؟
نقل قول:نقل قول:با تشکر از پاسخ دوستاننقل قول:
بنده هم با مراجعه به مرکز خدمات مشترکین ایرانسل، سیم کارتم رو با یوسیم تعویض کردم
مدارک هم کارت ملی میخواست
بعد مبلغ 7000 تومن نقدی گرفت و همینطور رسید تحویل سیم کارت رو گفت امضاء کنم
حوالی یه ربعه هم سیم کارت قبلی غیر فعال و سیم کارت جدید فعال شد...
شماره ات عوض شد؟نقل قول:
میشه شماره روعوض کرد همزمان؟
نه شماره عوض نمیشه، فقط سیم کارتت عوض میشه.نقل قول:
چه دلیلی داره شماره عوض بشه دوست عزیز.. خیر امکان تعویض شماره نیست . می توانید سیم کارت جدید خریداری کنید.نقل قول:
نه دوست دارم همزمان شمارمم عوض کنم بنا به دلایلی
چون مقداری شارج داخلشه امکانش هست؟
اصلا این چیزی که شما میخواید با عقل جور در نمیاد:n02: وقتی قراره شماره جدید داشته باشین خب سیم جدید بگیرید دیگه، شارژ ها رو هم میتونید انتقال بدید به سیم جدید این تنها راه هستنقل قول:
-----------------------
دوستان برای سیم هدیه هم باید مدارک فرستاد؟ مگه بر اساس سیم قبلی نیس مشخصاتش؟چون روی پاکت اسم و شماره قبلیم نوشته بود اما سیم هدیه رو روشن میکنم میزنه باید مدارک بفرستی و این چیزا:n29:
حتی مامور پست هم گفت مدارک نمیخواد
با 700 تماس بگیرید از خط ایرانسل راهنمایی می کنند.نقل قول:
برای من مدرک نخواست موقعی که گرفتمش فعال بود سیم هدیه .نقل قول:
۴جی با نصف آنتن
Sent from my D6503 using Tapatalk
3G
Irancell الان ســـــــبزوار
:n09:
خوش به حالت صادق دلمونو آب کردی .نقل قول:
اینجا ماکه بیشتر از 5 مگ نمیشه
میخواستم بدونم این اینترنت ایرانسل محدودیت دانلود داره ؟ مثل همون اینترنت شاتل که هروقت زیاد دانلود میکردی محدود میشدی .
طرح های ساعتیش که نامحدود هستن هر ساعت روی 20 گیگ تنظیم شدهنقل قول:
محدود هم که مشخص هست
اگر 4g باشی محدودیت سرعت نداره، اما 3G باشی مفت نمی ارزه
۳جی هم برخی مناطق سرعت بالایی داره، دوستان شات گذاشتن پستای قبل.نقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
جدیدا سیم خام میفرستن، خوبیش اینه میشه به هرکس هدیش داد اینجوری.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دوستان من کرج با اسپید تست سرعتم به 2 مگ نمیرسه اما دیشب دوتا طرح 3 ساعته نامحدود که زدم تونستم 38 گیگ دانلود کنم! این چرا اینطوریه؟!!!:n02:
ایرانسل منتظر آغاز عملیاتی شدن ترابردپذیری است
منتشر شده در ۲۷ اردیبهشت, ۱۳۹۵ ۱۳:۲۷ | سرویس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینا: ایرانسل پس از پشت سر گذاشتن تمامی مراحل راهاندازی طرح ترابردپذیری شمارههای همراه، آماده اجرایی شدن این طرح از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) از روابط عمومی ایرانسل، این اپراتور تمامی مراحل راهاندازی طرح ترابردپذیری شمارههای همراه را در شبکه خود در سراسر کشور با موفقیت به اتمام رسانده و منتظر انجام هماهنگیهای لازم با سایر اپراتورهای تلفن همراه توسط سازمان تنظیم مقررات برای راهاندازی همزمان این طرح در کل شبکه و در سراسر کشور است.
ترابردپذیری شماره تلفن همراه یا MNP (Mobile Number Portability)، فرایندی است که مشترک تلفن همراه میتواند با حفظ شماره تلفن همراه خود، از یک خدمات دهنده تلفن همراه به خدمات دهنده دیگر کوچ کند. این فناوری قدمتی بیش از ۱۵ سال دارد و هم اکنون در بیش از ۷۰ کشور در دنیا به بهرهبرداری رسیده است.
پیش از این سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اپراتورهای تلفن همراه را ملزم به ارائه این خدمت کرده و اجرای ترابردپذیری را شرط ارائه پروانه نسلهای سوم و بالاتر به اپراتورها قرار داده بود. در همین راستا روز اول شهریور ۹۴ طی مراسمی تفاهمنامه طرح ترابردپذیری شماره تلفن همراه به امضای مدیران عامل اپراتورها رسید.
ایرانسل در آستانه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ (روز جهانی مخابرات) آماده اجرایی شدن این طرح سراسری با روش ACQ/OR است تا مشترکان تمامی اپراتورها بتوانند پس از ممانعتهای چندین ساله، از حق انتخاب،کیفیت، قیمت و تجربه بهتری بهرهمند شوند.
بخاطر تست با یک کانکشن دانلود با چند کانکشننقل قول:
NetMon اپلیکیشنیه که بهتون میگه که الان به کدوم cell وصل هستین. rxl هم بهتون نشون میده
کدوم منطقه تست کردید؟نقل قول:
چهار راه خواجع ربیعنقل قول:
چهار راه خواجع ربیع طبقه سوم ارتفا مهمه تو سرعتنقل قول:
همچنین تست پایداری و پینگ تایم هم گرفته شده 4.2.2.4 پایدار بود 170ms
تست ارتباط ویدیویی با اسکایپ هم گرفتیم که گوشی مقصد هم 4G ایرانسل 2 خونه پر بود تصویر واضح بدون شطرنجی
تست ارتباط ویدیوی با اسکایپ با گوشی مقصد با 4G رایتل یک سمت و 4G ایرانسل سمت دیگر تصویر بدون شرنجی کاملا واضح بود
تست ارتباط ویدیوی با اسکایپ با گوشی مقصد با 3G همراه اول و 4G ایرانسل هم گرفته شده تصویر تا مقداری شطرنجی بود چون اینترنت همراه اول پایدار نیست و پینگ تایم کاملا در نوسان بود به این جهت ارتباط ویدیویی از کیفیت خوبی برخوردار نبود
نتیجه گیری اینترنت رایتل و ایرانسل کیفیت بهتر و ثبات بیشتری دارن
همراه اول چون نت مخابراتو رو تجهیزاتش شیر میکنه کیفیت نامطلوب همراه با نوسان شدید سرعت و تایم اوت های زیاد گول سرعتشو نخورید کیفیت نامطلوب فقط برای دانلود شبانه خوبه
Rxl یعنی چی دوست عزیزنقل قول:
اونجا تازه تجهیز شده این سرعت رو میده چند ماهه دیگه تست بگیری متوجه میشی بعدشنقل قول:
خخخ نه داداش اين حرفا نيست ٨ ماه تريجي فعال :n10:اما تازه دكل هاش شهرمون وضعيتش از انتقال ماكرويوي به فيبري تغيير كرده و ١ ماه هست سرعت به اين حد رسيده وگرنه تا قبل اين اتفاق ٧ يا ٨ مگ بيشتر نميشد گرفتنقل قول:
تهران ساعت ۵:۴۵ سرور لندن
به نظر میاد روی ۸ مگ بسته شده چون سریع اومد روی ۸ و تکوم نخورد
Sent from my iPhone 6s+
کسی کد فعال سازی نامحدود ساعتی رو داره/ 8 صبح تا 2 بامداد...
3 ساعته!
درود؛نقل قول:
از طریق برنامه MyIrancell باید فعال کنید.
به جای این یه عکس از اخرین حد سرعت دانلود در IDM هم سرور خارجی هم داخلی بدی خیلی بهتر بودنقل قول:
4G ایرانسل بسته 3 ساعته نامحدود شبانه!
آنتن یکی هم باشه سرعت همینه آنتن فول هم باشه سرعت همینه :/ بیشتر از این نمیشه
نقل قول:
خوبه نوش جونت
منتها شبا حوصله دانلود ندارم وگرنه رایتل و همراه اولم افرهای شبانشون بد نیست تقریبا همگی همگی در یه سطر هستن:n27:
3G ایرانسل ساعت 12 ظهر سبزوارنقل قول:
خوش به حالتون شماها سرعت خوبی دارین. الان من حدودا 2 کیلومتری ارامگاه فردوسیم اینجا تریجی به زور یک مگ میرسه فورجی هم انتن نداره راهی هست به یک بهانه ای به ایرانسل.بگیم منطقه مارو پهنای باندو افزایش بدهند؟
بهانه نمیخواد با پشتیبانی تماس بگیر مشکلتو بگونقل قول:
RX Level ، میزان توان سیگنال دریافتیه که عموماً در بهترین حالت حول و حوش -55 دی بی ام هست و در بدترین حالت به -120 دی بی ام میرسه که در نهایت یا HandOver رخ میده یا Dropنقل قول: