سلام به تمام دوستان
من هم الان در مرخصی نیمه دوم عید هستم
نامردا 6 روز اول عید دادن
4 روز هم از دوازدهم تا شانزدهم
این اولین بدبختی نیروی انتظامی که حتی مرخصیشم مرخصی نیست
اگر راجع به باهنر کرمان مشکلی داشتید در خدمت هستم
Printable View
سلام به تمام دوستان
من هم الان در مرخصی نیمه دوم عید هستم
نامردا 6 روز اول عید دادن
4 روز هم از دوازدهم تا شانزدهم
این اولین بدبختی نیروی انتظامی که حتی مرخصیشم مرخصی نیست
اگر راجع به باهنر کرمان مشکلی داشتید در خدمت هستم
قبلا زیاد تق و لق میشد ولی الان فکر کنم با حقوق ماه اول خدمت در یگان بهتون بدننقل قول:
فکرکنم بابت 2ماه آموزشی بهتون حقوق 1ماه رو بدن
خوبه خدایش برید دعا کنیدنقل قول:
اونجا که من خدمت میکردم مرخصی حق سرباز نبود مگر اینکه فرمانده صلاح بدونه
کسی اطلاعی از پادگان احمد بن موسی نزدیک شیراز داره؟
کسی تجربه داره؟ چطور بوده؟
نیروی دریایی سپاه؟نقل قول:
سلام به دوستان
سوالي داشتم. از دوستام چند نفري ميگفتن كه اگه نمره امتحان و تيراندازيت خوب باشه ميندازنت منطقه آموزشي يا ميري تكاوري واس همين هم امتحان و هم تير اندازي رو خراب كن ! بر عكس اين حرفم شنيدم كه اگه اينا خوب باشه جا خوب ميفتي ! كدوم اين حرفا درسته ؟!
دوره كد رو از رو چي ميفرستن ؟! كيا نميرن ؟
بعد سردار ميگفت حقوق سربازا بيشتر ميشه، خبري نشد ؟!
lنقل قول:
من سال قبل که سرباز بودم، عید رو بعد آموزش و یگان ویژه کمکی دادن پلیس راه، 2 روز عید به ما مرخصی دادن، تازه رفت و برگشت هم از این 2 روز حساب میشد (120 کیلومتر راه) بقیش آماده باش، یا سرعت میزدیم، یا ساعت میزدیم، یا مراقب جاده بودیم، یا گشت بودیم...
1- حرف مفت هست و هیچ تاثیری نداره، تو ناجا تاثیرش روی درجه هست ولی اونم میتونم بقم شانسی هست تا نمرات.نقل قول:
ولی از اول گفتن نه جلو تو چشم باشین، نه پشت تابلو بشین، وسط گم بشین!
2- فوق دیپلم و به پایین رو اطلاع ندارم از روی چی میفرستن، لیسانس از روی رشته اس، فوق هم تا الان که نبوده سال جدید رو نمی دونم. (ارتش)
3- تو خدمت فکر اینها رو کردن...
سالام
راستش من هیچ اطلاعی در مورد چگونگی ارسال دفترچه و برگه سبز و سفید و اینچیزها نمیدونم
اصلا نمیدانم باید چه کار کنم میشه توضیح بدید ممنون
دوستان امروز و فردا که تعطیله راهی نیست که بفهمیم کجا افتادیم؟مردیم از ترس!تازه 27 اسفند درخواست تعویق دادیم هیچی معلوم نیست:n28:
برای ما رو که بعد از 5 ماه هنوز ندادننقل قول:
ارگان هم ارتش
:n02:
چرت و پرت محض ِ این حرفا ، اصلا به اینطور شایعات توجه نکنید ...نقل قول:
کلا آموزشی هیچ ربطی به یگان نداره،تقسیمات از تهران میاد و اصلا کاری ندارن طرف تو آموزشی چه کارهایی کرده یا نکرده!
بنظر شما کسی وقت داره که بخواد تک تک این سربازارو بسنجه که کی خوب تیراندازی کرده بندازنش یگان تکاوری؟!!!
100% درست و تایید میشهنقل قول:
واقعا همش حرفه،مثلا ما رفتیم گفتن نمره تیراندازی باید خوب و باشه فلان و ... رفتیم یه خشاب زدیم اومدیم
نمره ها رو هم همرو همینجوری رد میکنن میزارن تو پرونده ت 4 تا کاغذ باطله
چون بارها نوشته شده دیگه خلاصه میگم، میری از پلیس +10 دفترچه میگیری خوب مطالعش میکنی و مدارک مورد نیاز رو آماده میکنی، واکسن میزنی، دکتر میری، یه حساب تو سپه باز میکنی بعدش همش رو میبری پلیس +10 ثبت میکنه.نقل قول:
دو روز بعد میری پرینت برگ سفید رو میگیری، تاریخ اعزامت مشخص میشه.
25-30 روز مونده به اعزام میری پرینت برگ سبز رو میگیری و مرکز آموزش و نیروی به کارگیرنده ات مشخص میشه.
بعد کچل میکنی میری خدمت :n05:
نه نیست.نقل قول:
دوستان این کارت پایین خدمت دقیقا چند روز بعد اتمام خدمت میاد ؟ من که 1/1/93 بودم به نظرتون کی برسه کارتم ؟ می خوام برای گذرنامه اقدام کنم و کارت نیاز هستش .
من 28 بهمن تسویه کردم هنوز نیومده، البته دو دلیل هم داره که تا الان دیر کرده:نقل قول:
1- درخواست زیاد برای تعویض پایان خدمت های قبلی که منجر به تمدید فرصت تا خرداد ماه شد.
2- من چون از کسر استفاده کردم تشکیل پرونده طبق روال عادی صورت نمیگیره.
* برای سربازان ناجا خیلی راحت تر گواهی پایان خدمت از طرف ف.ا.ا. صادر میشه ولی برای ارگان های دیگه ظاهرا سخت گیری و کاغذ بازی بیشتره.
سلام
آقا دو تا سوال دارم:
1. با معافیت کفالت موافقت نشده. راهی برای فرجام خواهی هست؟
2. چند درصد احتمال داره به سربازی که آموزشیش نیروی زمینی 01 تهران که لیسانس برق - قدرت هست، دوره کد بخوره؟
ممنون :n16:
دوستان این کد یعنی چی ؟
همش دیدم تو پستا میگید فلانی کد میخوره کد نمیخوره ؟ من متوجه نشدم !
یه سوال دیگه
غیبت چطوریاس ؟ من الان مثلا 1 ساله که غیبت دارم ،اضاف میخورم چقدر ؟ بخشودگی در کار هست ؟
من دانشگام رو ول کردم ( ترم 7 که تموم شد (سال 91) ول کردم به امون خدا حتی نرفتم بگم و اعلام کنم و انصراف بدم
حالا الان بخوام برم خدمت چطوریاس ؟ باید برم دانشگاه کاغذ بیارم ،میشه یه مقداری برادرانه راهنماییم کنید
ممنونتون میشم
بلهنقل قول:
همون ندسا
2- تا جایی که من دیدم تمامی قدرت ها دوره کد میخورن.نقل قول:
دوره کد، یه دوره آموزش تخصصی هست که بیشتر تو ارتش اجرا میشه.نقل قول:
بله اضافه داره، حداقل 6 ماه ولی اینکه میفرسن دادسرای نظامی یا نه فعلا حضور ذهن ندارم، الان روی سیستم مشمول غایب بودن شما زده شده.
آخرین بار تا خرداد 91 فرصت داده بودن، فعلا که خبری نیست، اگه هم به امید اینکه یه روزی ببخشن بشینین سخت در اشتباه هستین.
======================================
این دو عکس رو دیدم حیفم اومد نزارم، هر دو از روز 13 فروردین:
سربازای ارتش، بازم خوبه تونستن مرخصی بگیرن بزنن بیرون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما ناجای همیشه در صحنه حاضر!
دوره کد یه دوره ی 2 ماهه بعد از دوره آموزشی هست.نقل قول:
رشته هایی که مستقیما در ارتش به تخصص آن نیازی نیس (مانند عمران و ....) دوره کد میخورن (به تعداد مورد نیاز)
ولی رشته هایی مثل کامپیوتر که در ارتش "رسته رایانه" داریم، کد نمیخورن و مستقیم رسته رایانه میشن.
این دوره کد هم مثل دوره آموزشی هست، ولی با کلاس تر!!!
اگه ترم 7 سال 91 باشه، پس ورودی 88 هستی. شما تا مهر 1394 معافیت تحصیلی داری (البته سنوات تحصیلی رو کم کردن، ولی دقیقا یادم نیس از چه سالی اجرا شد)
شما باید بری از دانشگاه بپرسی وضعیتتو
باید بری پیگیر بشی که این یه سال رو برات مرخصی زدن یا بالاخره تعیین تکلیف کنی.
(میتونی به سامانه اس ام اس نظام وظیفه هم اس ام اس بدی و متوجه بشی که هنوز معافیت هست یا نه)
اگه معافیت باشه که وارد غیبت نشدی (ولی باید دانشگاهتو تعیین تکلیف کنی)
و اگه وارد غیبت شده باشی، از یک روز تا 90روز غیبت ؛ 3 ماه اضافه خدمت (احتمال بخشودگی هم هست)
از 91 روز تا 180 روز غیبت؛ 6 ماه اضافه خدمت (بازم احتمال بخشودگی هست)
از 181 روز به بالا، 6 ماه اضافه و به دادگاه معرفی میکنن(99% هی بخشودگی اعمال میشه و به این مرحله نمیرسی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خدابیامرزتت دانایی فر :n28:)
از مدیر بخش هم پیشاپیش عذر میخوام که جای این پست اینجا نبود
دوستان من آموزشی 01 بودم و الان هم اونجام
جای باکلاس و خوبیه
فرماندها آدمای جاافتاده و سالمین
فقط تلوش اذیته!
هرکسی هر سوالی درمورد 01 دارین بپرسین یا حتی پادگانای دیگه
اگرم خیلی عجله دارین پیامک بدین
09363410716
خوشحال میشم کاری برای هم پادگانیام بکنم
سلام دوستان
عزیزان من کدوم برگه دفترچه رو باید پر کنم؟و اینکه چه چیزهایی با خود به اموزش ببریم؟ممنون میشم راهنماییم کنین.
دوست عزیز دفترچه رو کامل بخونی متوجه میشی کدوم برگ رو باید پر کنی.نقل قول:
وسایل مورد نیاز پست اول همین تاپیک هست، البته نسبت به مکان تغییراتی میشه داد.
سلام دوستان
وقت بخیر.راستش سوالی داشتم
من 2تا برادربزرگترازخودم دارم و هر2ارتش خدمت کردن بلافاصله بعدازدیپلم گرفتن
اولی نیروی زمینی ارتش و دومی نیروی هوایی ارتش
الان من لیسانس گرفتم ومیخوام برم خدمت
منم ارتش میفتم؟
خیلی ذهنم و درگیرکرده
از آقا امیروآقا علی ممنون میشم پاسخ بدن یا سایردوستان
دوست عزیز معلوم نمیشه، در حالت عادی بدون پذیرش احتمالش نزدیک به صفر هست که سپاه بیوفتید، میمونه ارتش و ناجا که درصد بیشتری از کسانی که تحصیلات دانشگاهی دارن ناجا میوفتن.نقل قول:
دوستان داخل پادگان فرمی میدن که شماره حساب بانک سپه رو واردش کرد؟ اگه تو برگ سفید شماره حساب رو اشتباه زده باشه میشه تو پادگان تو فرم خاصی اصلااحش کرد؟ لطفا کمی در اینباره توضیح بدید که اصلا چنین فرمی وجود داره؟
دوست عزیزنقل قول:
اگه به خاطر صفرهای اول شماره حساب اینو بپرسی
باید به عرضت برسونم که من رشته ام کامپیوتر بوده و الانم شرکت کامپیوتری دارم.
اگه بخوای به صورت "تخصصی" بهت توضیح میدم که اصلا نیازی نیس صفرهای اول رو بنویسی.
ربطی به تحصیلات دانشگاهی ندارهنقل قول:
در هر دوره هر نیرو اعلام نیاز میکنه و بر اساس نیاز، تقسیم بندی انجام میشه.
بله دوست عزیز و شماره حساب ثبت شده پادگان ملاک واریزه حقوقهنقل قول:
امروز رفتم پلیس +10 ،هنوز کد محل اعزامم مشخص نشده.
برگه سفید چند روز قبل از اعزام میاد؟
من رفتم دو ماه عقب انداختم.طرف میگفت 10 روز قبل میادنقل قول:
برای من برگ سفیدم 12 اردیبهشت اومد :n29:نقل قول:
پلیس +10 گفت کد مشخص نشده،ولی برگه سفید اومد :|
مرکز آموزش شهید ادیبی مرزن آباد (ناجا)
من که خودم مازندرانی هستم،باید برم پادگان خودم رو معرفی کنم یا باید برم نظام وظیفه خودشون می برن؟
برای یگان ممکنه شهر خودم بیوفتم؟
دوستان به نظر شما بهترین قسمت نیروی انتظامی کجا هستش واسه یگان؟؟؟ اگه هست اونوقت واسه اینکه اونجاها بیفتی نیاز به بند پ هستش که ما نداریم یا بصورت شانسی هم میندازن اون مراکز؟
ستاد فرماندهی و قسمت های اداری، مثل کارگزینی و عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات و بهداری... بستگی به شرایط داره.. خودت باید یکم زرنگ باشی و حواست باشه ببینی چجوری میتونه تو اینجور جاها نفوذ کنی.. عقیدتی سیاسی که ماشالا همه واردن چیکار باید بکنن و البته بسنگی به روحیت داره که میتونی با آخوند جماعت و امثال اینا سر و کله بزنی یا نه... کلا توی ناجا وارد بودن به کارای کامپیوتری مثل کار با ورد و اکسل و فتوشاپ و اینکه ساکت و سر به زیر خودتو نشون بدی میتونه همه جا به درد بخوره..نقل قول:
شما روز اعزام باید برید نظام وظیفه.. یا خودشون ماشین میگیرن و میفرستن و یا اینکه میگن فلان ساعت ترمینال باشین و اینا که البته خودتون هم میتونید برید، مشکلی نیست.. ولی اول به خود نظام وظیفه شهرتون مراجعه کنید.نقل قول:
lمنم اونجا بودم. اموزشیش بد نیست ولی متاسفانه تقسیماتش اکثرا مرزی هست و درون شهری هم معمولا پاسگاهنقل قول:
سلام پایگاه دریای سیرجان چطوریه ؟ واسه اموزشی و بعدش
چون من بومیم ایا میتونم بعد از ساعت اداری برم خونه