نه تابستون هم رایگان شده یادشون رفته بنویسند . مثل ایرانسل خودشون رو مسخره کردن الان بیشتر از 1 ساله فصل به فصل تمدید میشه. شده جریان یک سیم کارت بخر 2 تا ببر.نقل قول:
Printable View
نه تابستون هم رایگان شده یادشون رفته بنویسند . مثل ایرانسل خودشون رو مسخره کردن الان بیشتر از 1 ساله فصل به فصل تمدید میشه. شده جریان یک سیم کارت بخر 2 تا ببر.نقل قول:
نقل قول:
کلاً این یه روش تبلیغاتی براشون محسوب میشه.
از طرفی مدت محدود اعلام میکنند که هر وقت مشکلی پیش اومد دیگه تمدید نکنند.
تمام این ها کاملاً به شرکت های بزرگ دیگه ارتباط داره.
اگر یکی از شرکت های بزرگ تسهیلاتی برای کاربر قرار بده، طبیعی هست که شرکت های رقیب بیکار نمیشینن
نقل قول:
آره قیلتره...من که با چیزشکن رفتم باز شد
رکورد جدید دانلود شبانه (4 گیگ) هر چی ISP یه !!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویست چیه برادر؟ کدوم شهر هستی؟نقل قول:
اینقدر هم دل ما را نسوزون:دی
چیکارش داری جوونه بگذار حرفش رو بزنه. امیدوارم چند روز دیگه به شاکیها نپیونده.نقل قول:
ما ناسلامتی رفتیم سرویس ART1 گرفتیم که با سرعت 70 به بالا دان کنیم حالا سرعتش بیشتر از 30 نمیشه !
دوست عزیز این اولشه...اگه این سرویس 3 ماه مداوم برات کار کرد بیا چه جه بزن:31:نقل قول:
چرا برا من تا 31 هم میرهنقل قول:
حتما مودمت مشکل داره:31:
نقل قول:
راستی از این برنامه چجوری وقتی کامپیوتر روشن شد برای کانکت خودکار به اینترنت استفاده کنم.مودمم تازه روی بریج تنظیم هستش.
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
شما که ارت داری روی 30 میچرخه اما من که eco256 دارم تا 55-70 میره! چه تفاهمی:31:!!:27:نقل قول:
بهبه تفاهم هم که هست:31:نقل قول:
مبارکهههههههههههههههههههه ههههههه:10::11::7::26:
کجا بودی برادر زمانی که روی 120 وای میستاد؟:31:
این شاتل عوضی شیرو کم کرد وگر نه داشتیم حالشو میبردیم
نقل قول:
داشتم نیگات میکردم انگشت به دهن:31::27:!
سرویست 512 هست؟
-----------
راستی برای دانلود از تورنت با شاتل شبانه سرعتش خوبه؟
نقل قول:
نه 128:31:
فقط من یه دف از تورنت دانلود کردم یه فیلم بود اونم الان نه که 6-7 ماه پیش:31:
نقل قول:
خوب سرعتش چطور بود چون منم میخام 7-8 فیلم دانلود کنم:31:؟
همون تنظیمات برنامه auto connect رو فقط انجام بدی وقتی ویندوز میاد بالا خودش وصل میشه.نقل قول:
سلام حضور دوستان
من تا حالا صبانت (نداگستر) ۱۲۸ داشتم، میخوام عوض کنم. شاتل یکی از گزینه هاست، اصفهان
در کل چطوره؟
قعطی؟ دانلود شبانه؟
مثل صبانت دانلود قورت نمیده؟؟؟
به کاربر خانگی ۱۲۸ به بالا میدن؟
سلام دوستان
این کارت طلایی رو کسی داره یدونه به من بده !؟
واسه اصفهان می خوام ...
ممنون.
سلام
من و دوستم که هر دو در یک مرکز مخابراتی قم هستیم یک هفته است در دانلود شبانه از شاتل در قم مشکل داریم و دانلود شبانه هر کدام از ما حداکثر صد مگ میشه.این مشکل فقط در شبها برایمان اتفاق می افته.امروز صبح هم یک ساعت که کار ضروری داشتم اینترنتم قطع بود.
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
با پشتیبانی شاتل قم هم که تماس می گیرم یا اشغال بود یا جواب نمیدن،با پشتیبانی تهران هم بعد از قطعی صبح تماس گرفتم یا اشغال بود یا بعد از چند دفعه که سعی کردم ارتباط برقرار شد و یازده نفر جلوتر از من بودن که من بیخیال ادامه انتظار شدم.
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
جواب پشتیبانی آنلاین هم اینه:
عرض کردم الان از طرف مخابرات کل قم مشکل سرعت داره
ما هم کاری نمیتونیم کنیم جز صبر
فهمیدم از برنامهReConnect استفاده میکنم.میزارم تو launch program برنامه auto power ! :31:نقل قول:
این پست حذف شود./ممنون:31:
بیا این تاپیکش ولی اگر اون آموزش صفحه به صفحه رو یاد نگرفتی امیدی نیست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333377
دوست عزیزبله شما انلاین ثبت نام میکنی 5 هزار تومان بهت تخفیف میدند(بهت زنگ میزنند وبا پیک قراردادها می فرستند محل نصب وشما پول را میدی وامضا میکنی)نقل قول:
نوشته شده توسط Glad Boy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
می خوام اصفهان از شاتل سرویس بگیرم بعد چند تا سوال می خواستم بپرسم.
یکی اینکه می خواستم بدونم کسی خیری از سفارش آنلاین شاتل دیده (پنج تومن تخفیفش درسته!؟) ؟
یکی دیگه اینکه آیا هنوز قضیه اون کارت های طلایی که 10 تومن تخفیف داشت براهه ؟!
یعنی اگه هم سفارش آنلاین داشته باشم و هم کارت طلایی داشته باشم دیگه نباید هزینه نصب بدم ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
بله 10 هزار تومان کارت طلایی هم هست که با اون 5 هزار میشه 15 هزار تخفیف.
درضمن اگه کارت طلایی خواستی ما درخدمتیم.
نبود میکشی!نقل قول:
خبریه؟
نبود را برا یه چیز دیگه میکشند.:31::31:
راستی این کابل usb مودم ZyXEL به چه درد میخوره؟
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
نقل قول:
خوب من وقتی برنامه رو exit میکنم و پروسه اش رو هم می بندم وقتی کامپیوتر رو که روشن کنم برنامه اجرا میشه اما به نت کانکت نمیشه مجبورم بزنم روی استارت تا کانکت شه!
برای چی اینکار رو میکنی؟ همینجوری خاموش کن خودش دیسکانکت میشه.نقل قول:
مگه مودم زاکسل ورودی یو اس بی داره که کابلش رو هم بذارند؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ورودی ها 4 تا LAN با یک وایرلس
مودم 2 پورت را میگه...نقل قول:
علاوه بر کابل lan با کابل usb هم میتونی با کامپیوتر اتصال برقرار کنی و ....
چرا شیراز هم داره فعلا تا اخر تابستان....نقل قول:
نقل قول:
آره بابا یک کابل شبکه همون lan شما با کابل یو اس بی!
فقط نمیدونم usb به چه درد میخوره؟
البته من با کابل شبکه کانکت میشم!!
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
نقل قول:
با کابل usb میتونیم مودمو به سیستم دیگه وصل کنیم درسته؟
اره میشه باید تنظیم کرد ولی باید سیستم اول روشن باشه تا بشه از سیستم دوم استفاده کردنقل قول:
دوستان هرکی کارت تخفیف داره ما طلبه ایم و با آغوش باز می پذیریرم:31:
یه دون کافیه.!!
میشه یکی از سایت speed test از سرعت 128 بزاره؟
یکی دیگه هم با سرعت 64 بزاره؟!
الان 2 گيگ به ترافيك من اضافه شده قضيه چيه؟
جالب اينكه ساعت 12 امشب جمعه بايد تمديد كنم ترافيكم ريست ميشه.
از امزوز صبح برایه من اون رقم مصرف دوره هر چی استفاده میکنم همون مقدار قبل و میزنه!!!!
نکنه خبریه؟(مجانیه امروز)؟؟؟
ECO-1024-1
اقا من هر چی مصرف میکنم امروز تو سایته شاتل مصرف دورم تغییر نمیکنه!!!
بغیه هم اینجورین؟
EC0-1024
ظاهرا مدل مودم من با مال شما فرق میکنه....نقل قول:
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
آقا این ECO1024 رو واسه کدوم شهر ها ارائه میدند؟؟؟؟نقل قول:
من کرجم!البته رو 2 مگ بسته شده!!!نقل قول:
هنوزم همنجوریه هر دفعه ترافیکه مصرفی میزنم فرقی نکرده؟؟؟؟
پس فکر کنم فقط واسه کرجه...در ضمن در مورد ترافیک خیلی مواظب باش شاید دوباره اصلاح کنند....نقل قول:
تو صفحه ی کاربری برو تو گزارشات pppoe ببینIP اینجوری شده یا نهنقل قول:
واسه من تا حالا چند بار IP اینجوری شده و تا زمانی که عوض نمیشد از حسابم کم نمیکرد.
دوستان شاتلی عزیز، سایتهای فلش برای شما هم باز نمیشن؟؟! سایت رسمی ادوب فلش هم بسته شده.:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی الان رایگانه؟؟؟؟؟