اگه پس پرداخت باشه مبلغ 100000 تومن روی قبضتون میاد واگر پیش پرداخت باشه همین مبلغ از مانده مبلغ قابل برگشتتون کسر میشهنقل قول:
Printable View
اگه پس پرداخت باشه مبلغ 100000 تومن روی قبضتون میاد واگر پیش پرداخت باشه همین مبلغ از مانده مبلغ قابل برگشتتون کسر میشهنقل قول:
دوستان آدرس نمایندگی ها رو از کجا میتونم پیدا کنم
این مخابرات چشه ؟! من امروز از مسافرت برگشتم از صبح تا الان قطع و وصل می شه :| الان 1 ساعت می شه که اینترنت یکی از خطام قطع شده ولی اون یکی خطم وصل هستش ! به 2020 هم که زنگ می زنم یا مشغول هست یا صف انتظار 50 - 70 هستش :n21::n21::n21::n21:
صبح هم قطع بود 2-3 ساعت الانم باز قطع شده :n21:
رسما 2 ساعته قطعه اینترنت!! رفتم سایت یوزر پسورد رو زدم قبول نکرد اصلا :( انگار -- شدن به 20 20 هم زنگ میزن 40 نفر تو صف انتظار هستن عجب:n13:
نقل قول:نمیدونم مرکز ما که هیچ مشکلی وجود نداشت شاید تو برخی از مراکز مشکلی وجود داره. من که از صبح هم مغازه هم خونه هیچ مشکلی نداشتم.نقل قول:
نظر شخصی من
من اینترنت نامجدود مکس نت رو با 100 تا نامحدود مخابرات عوض نمیکنم
الانم مجبوری چون مکس نت پول اضافه { نگهداری و ... } میگیره و چون یه خط دیگه محدود مخابرات دارم و هزینه هام بیشتره
نمیتونم از مکس استفاده کنم
5 سال کاربر مکس بودم تو هفته یک بار قطع میشد - ولی مخابرات روزی 10 دفعه
خیلی وقت ها هم که بدون شیلتر سایت های خارجی معمولی تو مخابرات باز نمیشه نمیدونم علتش چیه :n03:
کلا تو قسمت نامحدود تو عذابم از دست مخابرات
بله دوست عزیز مکس نت برای کسایی که نامحدود استفاده می کننتنها گزینه ی مناسب هست. متاسفانه شرکت های دیگه نامحدود ارائه نمی کنن و مخابرات هم مخصوصا در استان ما از نامحدود فقط 128 و 512 مونده و بقیه اکانت ها رو برداشتن و زیاد روی محدود کار نمیکنن. ولی برای محدود میشه گفت مخابرات بهترین گزینه هستنقل قول:
دوست من خلاصه چی گفتي.یه بار متن و بخون بگو ببینیم آخرش برای نامحدود مخابرات خوبه یا مکس نت !!!!
نقل قول:دوست عزیز اصلاح شد :2::rolleye::12::39:نقل قول:
ضریب اشتراک سرویس های نامحدود مخابرات چند به چنده ؟!
برا ماکس نت برنزی و طلایی داره ! چه فرقی می کنند ؟1
الان باز سرویس نامحدودم قطع هستش :n21: دیشب هم نامحدودم قطع بود ولی خط محدودم وصل بود :n27: زنگ زدم پشتیبانی نفر 47 زد برام که قطع کردم :n21:
برای مخابرات 128 نامحدود 1 به 4 و 512 نامحدود 1 به 8نقل قول:
برای مکس نت طلایی 1 به 4 و برنزه 1 به 10 که اکثرا خیلی کمتر از ایناست.
مثلا 128 طلایی 1 به 4
512 طلایی 1 به 6
1024 برنزه 1 به 16
2048 برنزه 1 به 22
یعنی کلا کم فروشی و تقلب تو ذاتشنونه
مخابرات صبح قاطی کرده
512 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز قاطی نکرده بعضی وقت ها که پهنای باند اضفی داره سرعت اکانتشو بالا میبره . البته من 10 مگ دارم و با اون دانلودم 1.116MBps هست که فقط کمی بیشتر از مال شماست. واقعا عالیه این سرعتتون.نقل قول:
من بهار همین امسال مجبور شدم یک ماه از سرویس برنزه 1024 مکس نت استفاده کنم، خیلی خیلی بد بود. افتضاح بود :n21:نقل قول:
Parameter
Up
Down Rate 1027 Kbps 4095 Kbps Attainable rate 1343 Kbps 14880 Kbps SNR Margin 10.2 dB 25.9 dB Attenuation 15.8 dB 27.0 dB Output Power 14.3 dBm 12.5 dBm
من جشنواره گرفتم 10 مگ ببینید روی چند بستن ! خودش 5 مگه گفتن 2 برابر میشه اونوقت رو 4 بستن !
زنگ زدم میگم خط من 14 مگ ساپورت میکنه اون لامصبو ببرش رو 10 میگه بردمش رو 8 !!!
8 به درد عمتون میخوره که هنوز همون 8 هم اعمال نشده
یه چیزی اون Snr من چطوریه ؟ اصلا قانونش چیه ؟ هر چی کمتر باشه بهتره ؟
خیلی خوبه فعلا هر چی بالاتر باشه بهتر هستنقل قول:
باز خط نامحدودم همین الان دوباره قطع شد الان چند روز دور و بر ساعت 9 نامحدودم قطع می شه 1-2 ساعت بعدشم محدود :|
مرکز مخابراتی ولیعصر
باز تعداد تو صف انتظار همین الان 52 نفر فردا صبح وقتی که قطع نیستش و صف انتظار کمه زنگ می زنم یک فحش درست حسابی به عمه مخابرات می دم :n24:
باز خط نامحدودم همین الان دوباره قطع شد الان چند روز دور و بر ساعت 9 نامحدودم قطع می شه 1-2 ساعت بعدشم محدود :|
مرکز مخابراتی ولیعصر
باز تعداد تو صف انتظار همین الان 52 نفر فردا صبح وقتی که قطع نیستش و صف انتظار کمه زنگ می زنم یک فحش درست حسابی به عمه مخابرات می دم :n24:
من هم 2 روزه همین مشکل رو دارم و نتونستم با پشتیبانی حرف بزنم اگه تونستید از طرف من هم از خجالتشون در بیایید:n01:نقل قول:
از چه نظر بد بود؟ سرعت دانلود کم بود؟ پینگ بالا بود؟ قطعی زیاد بود؟نقل قول:
بله متاسفانه اصلا اون چیزی که آدم فکر میکنه نیست و سرعت خیلی خیلی پایین تر از چیزی هست که میگن. حالا بعضی وقت هام قطع و وصل زیادو هم بذار روش خیلی افتضاحهنقل قول:
نقل قول:دوست عزیز متاسفانه همه موارد درست هستنقل قول:
Parameter
Up
Down Rate 515 Kbps 9994 Kbps Attainable rate 1187 Kbps 16740 Kbps SNR Margin 28.5 dB 13.8 dB Attenuation 15.8 dB 29.5 dB Output Power 15.2 dBm 12.4 dBm
خط منو بردن رو 10 مگ ولی همچنان دانلود من دقیقا مثل سابق رو 430 مونده
مگه نمیگن جشنواره سرعتش 2 برابره
خب این سرعت که همون آلترا سابق
عجب گیری کردم من :n03:
دوستانی که مکس نت دارن این چند روز سرویس شما هم چند وقت یه بار قطع می شه؟(البته به محض کانکت زدن دوبازه وصل می شه) می خواستم بدونم مشکل از طرف منه یا مکس نت...
تا اونجایی که من اطلاع دارم سرویس های جشنواره سرعتشون کم هست من با سرویس اولترا همیشه با سرعت 1.25 مگابایت دانلود کردم یه سرویس اولترا بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید.نقل قول:
سلام اقای نماینده سرویس جدید رو زدم مودم هم گرفتم حیف هواوی نیست سرعت دانلود هم 800 هستش
خب خوبه مبارکه :n01::n16:نقل قول:
فقط نمیدونم چرا وضعیته خط بازم بده
SNR margin Upstream : 21.0 db Line Attenuation Upstream : 29.0 db SNR margin Downstream : 6.0 db Line Attenuation Downstream : 41.5 db
اطلاعاتو کامل بذارنقل قول:
کامل هستش دیگه چه اطلاعاتی بزارم
سلام برا الترا سرعت شبانش کم شده جدیدا یا نه؟
data rate downstream , upstreamنقل قول:
نه دوست عزیز کم نشدهنقل قول:
SNR margin Upstream : 25.3 db Line Attenuation Upstream : 28.9 db SNR margin Downstream : 3.3 db Line Attenuation Downstream : 40.5 db
Rate ADSL Showtime 6486 / 508
اقای نماینده شما که میگفتین رو 4 مگ هست الان اینا چرا اینکارو کردننقل قول:
خب این data rate رو 6486 هست؟نقل قول:
بله البته شاخص نویز از 50 شده 40 خیلی بهتر شده ولی snr اومده پاییننقل قول:
بله رو چهار مگ می بندننقل قول:
پس چرا الان رو 6 مگ بستننقل قول: