من 963 بستم البته با آمپ فوق العاده پرتاب صدای عالی کیفیت شفاف و بیس نرمی داردنقل قول:
- - - Updated - - -
من 963 بستم البته با آمپ فوق العاده پرتاب صدای عالی کیفیت شفاف و بیس نرمی داردنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام..اگر یادم باشد شما باند هلیکس e69xداشتید...درسته...فروختید؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
گلیدن قبلا دمپینگ رو به صورت جدا هم میفروخت ولی الان فقط با نصب هست.میتونید از برند STP استفاده کنید.تو خ سورنا بگردین دارن.
سلامنقل قول:
اگر آدرس سایت یا هرگونه متن تبلیغاتی نداشته باشه موردی نداره.البته لطف کنید ابتدا برای من خصوصی pm کنید من یه چک بکنم چون قراره به عنوان رفرنس مورد استفاره قرار بگیره تا جایی که من متوجه شدم.
سلام. روی دربهای جلو باند هلیکس b6x.2 و پخش پایونیر 2650 هست، میخام باند بیضی واسه طلقچه عقب بگیرم (الان باند مارشال نصبه) چه باندی مناسب هست که بیس مناسبی داشته باشه؟
نقل قول:
من باند هلیکس 69 نداشتم از اول jbl بستم گین آمپ تا آخر بازه ولوم روی 40 بلند گو 100 از توانش استفاده میشه بدون هیچ بهم ریختگی
سلام..حمید خیلی خوشحالم بعد چند روز غیبت دوباره امدید:n02:
حمید اقا در مورد ساب milne یک پیغام خصوصی دادم جواب ندادید؟؟؟اگر می شود نظرتان را بگویید واگر می توانید ابعاد باکس برای mline 10 و12 اینچ در باکس سیلد برای بگید ...کوچک باشد خیلی برایم بهتر است...
1-حمید یک سوال مهم دارم...اگر محبت بفرمایید ممنون می شوم..:n16:
من پراید 88 دارم کواک هلیکسe69x یک امپ بلاپونکت 4 تا 60 وات حالا به نظر شما یک ساب وات پایین وخوب مثل mline 10 اینچی بخرم وصل کنم یا یک کامپونت 16 روی درهای جلو نصب کنم چون نمی خواهم امپ دیگری بخرم باید یکی را انتخاب یا ساب یا کامپونت روی درهای جلوی پراید((البته پراید 88 روی درهای صاف دارد نمی دانم صدا خوب می شود یا نویز پیدا نمی کند)))نظرتان چی هست؟؟؟؟؟
خیلی برایم مهم است....
کسی نظری نداره؟نقل قول:
اهنگ هایی که برای ماشین دانلود میکنیم ریت 128 دانلود کنیم بهتره یا 320 ؟ فرقشون چیه
سلام خدمت شما دوستان و اساتید صدا
یه سابووفر توی رنج یه تومن که هم دقتش خوب باشه هم قدرش بیزحمت معرفی کنید با چ آمپی؟چن تا بگین.
اتفاقا شک کردم بهتون پیغام دادم که پاسخ دادم یا خیر.
سری ام لاین واقعا عالیه نسبت به پولی که پرداخت میکنید.باکس هم خود شرکت سفارش داده با توجه به مشخصات کمپانی ساختن.حجم 32 لیتری سیلد و 48-50 پورتد.10 بدون باکس رو نمیاره شرکت.البته شاید تو پارت بعدی بیاد نمیدونم.خلاصه نگران باکس با کیفیت و قیمت مناسب نباشید.
100% باید جلو رو اول کامپوننت نصب کنی بعد هم ساب 10 عالی میشه صدات. اصلا بدون ساب ووفر هیچ سیستمی معنی نداره و نمیشه بگیم سیستم نصب کردیم.
نه زیرش رینگ بنداز راحت استفاده کن.
سلامنقل قول:
قطعات بدی نستن. فقط ساب هرتز 300 رو موافق نیستم.جی بی ال رو صداش رو نشنیدم.
اول که ترک آدیو وبعد تو mp3 حتما 320 جون بیت ریت بالاتری داره و کمتر فرکانسهای بالا تو فشرده سازی آسیب دیدن.نقل قول:
سلام.نقل قول:
ساب خالی یا باکس؟
1 تومن ساب و امپ با هم؟
سلام
روز جمعه خدمت یکی از دوستان بسیار حرفه ای و خوش ذوق فروم بودم.آقا رشید گل.ایشون هم خوش سلیقه هستند و هم تو کارشون خیلی مرتب و منظم و دقیق.سیستم صوتی ماشینشون هم با وسواس تهیه کردن و روز جمعه نصب و ازش صدا گرفتیم.براتون چنتا عکس و یه کلیپ کوتاه قرار میدم.
قطعات:
پخش p99
کامپوننت: یک جفت zero165.2 PP
آمپلیفایر: Mosconi ZERO4
اکسسوری:رده سونوس کانکش و زیرو گلیدن.
ساب ووفر:در دست بررسی
سیستم تک استیج.
دمپینگ درها:لایه داخلی آئرو مولتی،پشت ووفرها آئرو ویو،روی بدنه فلزی آئرو بوتیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم کلیپ 6.5 مگ هست.
سلام آقا حمید
داغونمون کردی با این عکسا
میگم میتونین آمار قیمت c63c کامپتیشن هلیکس رو برام بگیری؟
و اینکه میتونین پایین تر برام بگیرین
آقا حمید و بقیه اساتید، یه سوال دارم ازتون:
یه مشکلی برای نصب آمپلی 3602 یا 3702 پایونیر داریم!(قرار هست برای یکی از دوستان تهیه کنیمش)
ایشون از قبل پک سیم آمپلی فایر رو داره!(احتمالا گیج 6 یا 4 هست، دقیق نمیدونم!)
مشکل اینه که فیوزی که روی پک هست 150 آمپریه!
ولی دینام و باطری فابریک 206 هست (که فکر کنم کلش 50~60 آمپر بیشتر نیست)
یعنی کل باطری و دینام هم رو سر آمپلی خراب بشن، باز فیوز نمیپره:n08:
نصاب بهش گفته هیچ مشکلی نیست و حتی بدون فیوز هم میتونی نصب کنی چون خود آمپلی فیوز داره.
حالا نظر شما چی هست!؟
1:بدون فیوز نصب کنیم؟
2:با همین فیوز 150 آمپری نصب کنیم؟
3:یا باید یک فیوز دیگه تهیه کنیم؟
سیستم فقط شامل 2 تا باند بیضی 6975 پایونیر هست.
پخش هم دقیق نمیدونم چی هست ولی یه مدل معمولیه.(از ورودی "های ولت" استفاده خواهد شد)
سیستم برق ماشین هم کاملا فابریک هست (باطری و دینام و سیم کشی و ...)
ساب با باکس یا بی باکس 1 تومن.بدون آمپنقل قول:
آقا حمید راستش من 3 تومن واسه سیستم کنار گذاشتم البته فعلا.ممکنه تا یه مدت دیگه 1 یا 2 تومن دیگه هم دستم بدم.میخواست یه سیستم کیفیتی از محصولات گلیدن یا اودیو سیستم ببندم.
کواکای فعلی من 690 هرتزه.درهای جلو هم helix e6x.2.جنس صدای هلیکسو خیلی دوست دارم.میخواستم بدونم کامپای گلیدن توی وکال و های رنج چ طورین؟اودیو سیستم چطور؟
در ضمن ضبطم 80prs هست.آیا باید با پخش دیگه ای تعویض بشه؟
به بهنقل قول:
مبارکشون باشه
اون کراس توی در چجوری جا شد :n04::n04:
انشالله براشون خوش صدا بخونه
سلام... حمید اقا..یکی سوال بود که من نپرسیدم..نقل قول:
اول که کلیپ بالا خیلی بی کیفیت است اگر دارید یک باکیفیتش را اپلود کنید...
اما سوال خودم...من که امپم 4 تا 60 وات دارم که دو کانال رفته برای کواک هلیکس دو کانال 60 وات برای ساب 10 اینچ کافیه؟؟؟؟
بعضی دوستان می گویند ساب 10 اینچ توی باکس سیلد خیلی خفه است درسته؟؟پورت درست کنم..ابعاد چند بگیرم؟؟؟
سلام به همه دوستان عزیز
من یک پخش پایونیر 9650 و آمپ پایونیر A6604 و یک ساب jbl 1000 دارم حالا خواهشا منو راهنمایی کنید چه باندی بگیرم که صدای شفاف و دلنشینی داشته باشم
ممنون از همه
سلام.نقل قول:
کامپتیشن کلا موجود نیست نه 2 و نه 3way
سلامlنقل قول:
3: باید یک فیوز دیگه تهیه کنیم
80-100 آمپر
سلامنقل قول:
بدون شک اگر کمی هزینه رو افزایش بدی sqx12vb میتونه گزینه بی چون و چرایی باشه براتون.1450 هم قیمتش هست.4 اهمی و 750 وات rms اگر 2 اهمیش رو بخواهید sqx 12 vb EX که 1550 هست.
ضمنا آدیو سیستم دیگه وارد نمیشه و میشه گفت گلیدن همون ادیو سیستمه حتی بهتر هم هست محصولاتش.به نظر من چون داری خوب هزینه میکنی الان هرچی موجوده رو بخر چون احتمال افزایش قیمت تو بار بعدی هست.
ماشینتون چیه؟
سلامنقل قول:
بی کیفیته؟:n04:من دارم هم میبینم هم گوش میکنم واقعا عالیه!!! با 6S گرفته دوستم.
بچه ها شما ها همگی بی کیفیت میبینید یا فقط ایشون؟!!
در مورد سوالتون:اگر نظر من و میخواهید کلا این امپ رو ردش کنید بره یه آمپ 4 کانال خوب بخرید.
کی گفته ساب 10 تو سیلد صداش خفه میشه؟!عجب چیزائی میشنویما....شاید منظورشون حجم بیس و Low Bass هست؟اگر اینا مورد نظره خب مسلما هر چقدر Cone کوچکتر میشه VAS کاهش چیدا میکنه و جابجائی هوا داخل باکس کم میشه حجم باکس هم کم میشه برای همین فرکانس پائین خیلی خوب اجرا نمیشه.در مقابل بیسهای کوبشی و پانچی افزایش پیدا میکنن.
شما ساب ووفرتون رو خوب انتخاب کن و از اون مهتر تو باکس مناسب نصب کن ببین خفه صستش صداش یا نه.امپ خوب هم که اینقدر در باره اش گفتم دیگه خسته شدم.
سلام دوست مننقل قول:
با این امپ خیلی توقع صدای خوب نداشته باشیا.
در هرصورت کواکسیال مد نظرتونه یا کامپوننت؟ماشینتون چیه؟
سلام حمیدخان:n16:
گفتم یکم افزایش بودجه بدم و باند بهتری بگیرم تا 450 تومن .. کیفیتی باشه
دو سه نفر Infinity Kappa 693.11i پیشنهاد دادن. نظر شما تا این قیمت چیه؟
امپلی و ضبط هم ایشالله سری بعد میگیرم
:n40:
---
امپ دوکانال چی پیشنهاد میدین؟
با توجه به حجمش خیلی کیفیت بالایی داره.نقل قول:
از 95% ویدیو های نت با کیفیتتر بود!
البته مطمعنا اگه حجمش رو کم نمیکردید، کیفیت بالاتری میداشت(که احتمالا در چنین شرایطی باید حجم فایل بالای 110~120 مگ می بود)
*خلاصه بنظر من مشکلی نداره و عالی هست.
سلام آقا حمید ممنون از پاسخی که دادید شما چه پیشنهادی می دهید برای آمپ و باند من دنبال یه صدای شفاف هستم و میخواهم صدا تفکیک خوبی داشته باشه ماشین من تیبا صندوقدار است .نقل قول:
سلام..حمید اقا..
درسته.من فایل صوتی را دوباره توی پلیر دیگر نگاه کردم...خوب بود....
شما گفتید امپ خوب بخرید..حمید اقا به غیر امپهای گران مثل گلادن وماسکونی که وسق خیلی هانمی رسد کدام امپها از نظر شما مطلوب و خوب است...وارزش خرید دارد...منظورم اسم برند است لطفا اسم چند برند که توی بازار عموما پیدا می شود بگید.....
تشکر....
سلام مرسی از راهنماییتون ولی اگه انقد هزینه کنم پولی واسه سایر قطعات نمیمونه.ماشین راناست.احتمالا همونsqx 12ex بدون باکس فابریکش بگیرم.آمپش چی بگیرم پایینترین آمپ باکیفیت از نظر قیمت. شما لیست قیمتای گلیدنو ندارین واسم بفرستین؟بودجه نهایت تا 4 تومنه.توی کامپ بین sqx 165 - sql 165 - zero 165 کدومو بگیرم.میخوام کامپ در عین کیفیت قدرت خوبیم داشته باشه.یه مقایسه بینشون میکنید؟آمپ هم rs100c4 کافیه؟واسه استیج عقب چ کار کنم؟ضبطم خوبه؟نقل قول:
ببخشید سوال زد بالا
سلامنقل قول:
كاپا بد نيست ولي كيفيت قديم و نداره،به نظر من الپاين تايپ R بگير ولي من جات بودم اصلا كواك نميگرفتم جلو كامپ عقب ساب
امپ دو كانال چه رنج قيمتي؟
آقا حميد يه سوال اين كامپا كيفيتي رو باش هر موزيكي ميشه گوش داد؟
يعني متال
شنيدم نميشه و آسيب ميبينن درسته؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان گل مخصوصا اقا حمید
اقا حمید چند تای سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین :n16:
برا ماشین 206 وی 8 دارم سیستم جمع میکنم ولی نه یک باره و تیکه تیکه دارم لوازم میگیرم فعلا هم فقط در جلو کامپ مچ 62 و عقب کواو هلیکس 13 سانتی مدل بی 5 ایکس گرفتم
با توجه این ها پخش چی بگیرم ؟
بین کنوود 8019 و 7056 . الپاین 153 و 164 و پایونیر 80 prs به نظرت کدوم بهتره ؟ من بیشتر دنبال کیفیت هستم تا spl و این حرفا و این که تا حالا هم جز پایونیر پحش دیگه نداشتم
و این که مثلا اگه کنوود یا لپاین 600 تومنی کارم رو بندازه باز لازمه که بیشتر هزینه کنم برا پایونیر ؟ منطقی هست ؟ کیفیت ها خیلی فرق داره ؟
2. امب چی ببندم ؟ با توجه به این که رو تاقچه هم میخوتم کامپ بزارم دو تا 4 کانال و یه مونو یا 2 یا هر چی شما پیشنهاد بدی برا ساب که سر جمع 3 تا امپ میخوام
من این مدل هارو دیدم باز اگه مدل دیگه ای بود بگو
برا ساب مچ 10 fx
40 fx هم دو تا برای کامپ ها ولی ظاهرا کم یابه
یا 2 تا 1004 کنوود
یا 4 کاناله های mtx ?
3. این ها چطورن ؟ نظر خودت چی هست ؟ چه برای ساب چه برای کامپ
کابل هم این استریت وایرز خوبه ؟ سایز 21 ؟ باتوجه به این که خازن سز مسیر چه هلیکس باشه چه استریت سایزش زده 21 فک کنم
4. ساب هلیکس p12e یا mw12 مچ چطوره ؟ کیفیتش ؟ و اینکه گیر میاد اصلا ؟ با باکس ؟ نظر شما چیه رو ساب ؟
5. برا تاقچه کامپ چی باشه ؟ گلیدن 16 سانتی هاش قیمتش چطوریه ؟ بعد یک جفت باشه یا 2 تا رو تاقچه ؟
و اینکه چون کامپ و کواک که بستم قدرتش کمه میخوام رو تاقچه یه چیز قوی نصب کنم که به نظرت mtx ببندم یا گلیدن ؟ کدوم کیفیت بیشتره ؟ و اینکه قیمتا کدوم به نسبت قیمت خوب تره چون مثلا mtx t6s652 با قیمت 400 تومن 100 rms
قدرت میده
گلیدن قدرتشون چطوریه ؟
بعد به نظرت این تاقچه قوی باشه توازن صدا جلو و عقب به هم نمیریزه ؟ عقب سردرد بگیره ولی جلو صدا کم باشه ؟ :n13:
و اینکه تا رنج 4 الی 5 تومن چیز بهتری هم میشه بست که کیفیتی باشه ؟
ودر اخر ببخشید این قدر سوال پیچت کردم :n01:
سلام مخلصیم حمید جان :n18:نقل قول:
والا منم از خدامه ولی دیگه نمیخوام بیشتر از 1تومن خرج سیستم کنم:n27:
الان با 1 تومن میشه این سیستمی رو که میگین بست؟ ضبط+باند+ساب+امپلی :n01:
سلام حمید جواب پست صفحه قبل را اگر محبت بکنید.بدهید..
راستی یک نفر کامپونت mtx tx6001 دارد(( ساخت امریکا وکراس اور استریت وایزر)) می فروشد استوک می گوید 300 تومن ارزش خرید داردبرای درهای جلو پراید صبا با کواک هلیکس خوب می شود؟؟؟
یک سوال دیگه دارم ازتون:
تصور کنید روی طاقچه عقب 206 هاچبک دو تا ساب 10 اینچی داریم.
در چنین شرایطی، ایجاد کردن پورت هوا روی طاقچه (مثلا 2 تا سوراخ به قطر 5 سانتی متر!)، روی کیفیت و قدرت بیس تاثر مثبت داره یا منفی!؟
*روی طاقچه فقط 2 تا ساب هست و تویتر ها رو همینطوری چسبونده روی طاقچه و سوراخش نکرده.
**ساب ها خیلی قوی نیستند (برای بلندگوی خونگی بوده که دوستمون برداشته سوار کرده روی ماشین:n02:)
***هر ساب فکر کنم 50~60 وات بیشتر نیست.
سلام آقا حميد
نظرت در مورد كامپ گوتيا چيه
دوستان ادرس سایتی رو دارن که محصولات گلیدن رو باقیمت دلار بزنه ؟
سایت مرجع که قیمت نمیرنه مابقی هم المانیه سوادمون نمیشکه :n01:
Amazonنقل قول:
آلمانیه ولی عکس داره سخت نیست :n06:نقل قول:
بچه ها به نظرتون ساب ده تو باکس پورت بهتره یا دوازده تو باکس سیلد؟
هم قدرت هم کیفیت رو در نظر بگیرید
فعلا تاپیک خبری نیست....
سلام . مدتیه دنبال پخش هستم سرانجام 9650 اس دی رو انتخاب کردم اما گفتم بپرسم رو 206 اس دی نمیخوام باند و ساب و .... ببندم . و اینکه خیلی حساسم به زیرو بم صدا که صدای صاف و زلالی داشته باشه .ایا ارزش داره این مورد رو بدون موارد بالا خرید ؟ و یا چیز دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون از راهنماییتون
سلامی دوباره آقاحمید ممنون میشم راهنماییم کنید میخوام این قطعاتو بخرم.نقل قول:
سلامنقل قول:
چند روزه نميدونم چي شده از رو pc نتونستم پاسخ سوالات دوستان و بدم الان گفتم از رو آي پد تست كنم ببينم پستها إرسال ميشن يا نه؟:n24:
چرا بايد آسيب ببينه؟موزيك كه آسيب نميزنه سيگنال ناسالم و ديستورشنه كه پدر اسپيكر رو در مياره
حمید اقا..
می خواهم باند گرد 16 ساتتی یا کامپونت 16 جلوی پراید بندازم..به غیر از هلیکس وگلادن..توی رنج میان قیمت ها کدام برندهای خوش صدا است با پخش کنوود...راکفورد .هرتز .جی بی ال .الپاین.و...
سلام
ماشین من پرایده و ده سال پیش سیستم پخش و بلند گوهای زیر روش نصب شده:
بلندگوهای بیضی شکل پریمیر TS D690R رو تاقچه
بلندگوهای پریمیر D102M در جلو محل فابریک
پخش jvc kd-g415
چون کیفیت صدای پخش شده رو زیاد نمی پسندم می خواستم بدانم با تعویض پخش و بلندگوها تغییر قابل توجهی حاصل میشود یا نه البته بدون اضافه کردن ساب و آمپلی فایر
مثلا اگر پخش کنوود 300uvm و بلندگوهای 6965v3 یاماها و یا 963e جی بی ال را جایگزین کنم تغییر خوبی حاصل میشود یا نه.
پیشنهاد تان برای افزایش کیفیت صدا چیست با بودجه حدود ۵۰۰