نقل قول:
من که ساختن بلد نیستم . فقط یکم تغییرش دادم.
آخه من خودم یکی دارم ولی این خوشکل تره. یعنی دو رنگه.
نقل قول:
خب شما خیلی خوب جواب میدید فقط با عرض معذرت چند تا سوال :
من نمیخوام خونه جدید به بازی اضافه کنم میخوام خونه های داخل بازی که Enterable هست رو تغییر بدم ( حجمش رو مثلا چند طبقه اش کنم و از این جور چیزا نه که فقط texture رو عوض کنم ) خب برای اینکار شما گفتید باید فایل gta3.img رو edit کنم تا اینجا درست ..حالا من مرحله به مرحله بهتون میگم شما بگید درسته یا نه :
1)من با img tool هرچی فایل تو gta3 هست رو extract میکنم
2)فایل خونه هارو هم پیدا کرده ( چه جوری ..یه راه سریع )
3)خونه های enterable رو جدا میکنم (از کجا بفهمم کدوم enterable هست کدوم نیست )
4)حالا فایل خونه موردنظر رو تو 3d max باز میکنم ( آخه باز ساپورت نمیکنه چی کارکنم)
5)بعد تغییراتم رو میدم و export میکنم ( با چه پسوندی .. شاید dff اکسپورت نکنه ..چی کار کنم )
6)مرحله آخر اینکه با img tool خونه هارو replace میکنم ...
7)بازی رو اجرا میکنم ( اگه dont send داد باید چی کار کنم )
و در کل اینکه اگه برنامه ای چیزی نیازه حتما بگید که پیداش کنم ...
راستی اگه احیانا بخوام خونه های enterable رو تغییر بدیم هیچ راهی نداره ؟
-----------------------------------------------------------------
خب مسئله بعدی که خیلی منو رنج میده کاراکتر سیاه پوست بازی هستش ، مخصوصا با اون قیافش که نمیدونم واقعا طراح کاراکتراشون کیا بودن ( واقعا گل کاشتن ) .حالا بیخیال.. بریم سر اصل مطلب :
من میخوام که این کاراکتر حتی المکان ( فعلا ) سفید شه بعد اگه شد قیافشو عوض کنم ( آخه دیروز مثه سگ هی ور میرفتم ولی تو بازی هی dont send میداد دیگه عصابم ریخت بهم گفتم اصلا تغییر چهره نخواستم فعلا فقط سفید شه و تغییر چهره پیشکش ) ...
اینجوری که شما میگین باید من هرچی فایل تو player هست رو باز کرده و همرو سفید کنم ( خب این خیلی طول میکشه ) ولی اگه مجبور شم اینکارو میکنم .... در رابطه با دومین راه که گفتید ( یعنی تغییر یک کاراکتر special ) اولا منظورتون از کاراکترهای special چیه و اگه من اینهارو تغییر بدم باید دقیقا جایگزین چه فایل هایی بکنم سپس داخل بازی کجا میتونم این کاراکتر رو پیدا کنم چون من هر تغییری میدم تو کاراکترم تغییری ایجاد نمیشه .....(حالا چرا نمیدونم) .......(در رابطه با فتوشاپ هم باید بگم که تقریبا کامل بهش مسلطم چون رشتم گرافیکه و بیشتره کارمون با این برنامه هستش پس جای نگرانی نیست )
-----------------------------------------------------------------
مسئله سوم :
حذف کاراکتر های زن بازی ( چه اینا که تو خیابون هستن یعنی فرعی ها چه اونایی که اصلی هستن و داخل مرحله می بینمشون ) فعلا اولویت با اینایی هستش که تو خیابون هستن اگه اینا شد میرم سراغ اصلی ها ... حالا سوال اینجاست که من یکیشونو با ped editor پیدا کردم سپس با یک کاراکتر دیگرو اسمشو دقیقا مثه کاراکتری که قرار بود حذف شه کردم و سپس جایگزین کردم ولی وقتی با ped edirto باز کردم اون کاراکتری که حذف شده بود سیاه بود و چیزی نبود حالا چرا اینجوری شده ؟ میشه یه بار تمام مراحلشو دقیق توضیح بدید ؟
------------------------------------------------------------------
خب دیگه عرضم تموم شد .. ببخشید که انقدر پر چونم ....... به هر حال منتظر جوابتون هستم ..خیلی ممنون
1- تقریبا Extract کردن 16300 فایل تا قیامت طول میکشه. کاملا اشتباهه.
2- برای دیدن فایل IMG بدون Extract کردن از Archive Viewer استفاده کن. هم TXD و هم DFF و هم COL رو تو همون فایل GTA3.img نشون میده و اگر خواستی Extract میکنه.
3- این دیگه واقعا تخصصیه من نمیدونم. از رو ظاهرشون و از رو تجربت تو بازی باید استفاده کنی.
4- با Zmodeler باز کن و با فرمت 3dMax ذخیره کن و باز با 3d باز کن.
5- به روش بالا اکسپورت کن
6- درسته
7- دیگه همه چی به باد رفته
ببین خونه های Enterable مشخصات جداگانه ای تو بازی دارن و برای تغییرشون یا باید اون مشخصات رو عوض کنی که جاش تو فایل Main هست و یا باید طوری تغییر بدی که قسمتهای ورود خراب نشه. در کل این خونه ها رو میشه طبقه اضافه کرد یا تکسچر تغییر داد. بیشترش ریسکه.
----------
Special ها مثل لباس های یک دست مثل لباس مامور آمبولانس یا پلیس و یا GIMP که فایلهاشون رو میتونی تو Player پیدا کنی.
مثلا GIMP که کافیه تمام فایلهای با نام Gimp رو تو player پیدا کنی و تغییر بدی. بعد تو اطاق خونه ی خودت میتونی از قسمت Special لباس های یک دست و مخصوص رو بپوشی.
----------
برای حذف زنها باید اونها رو عوض کنی. بهتره با همون کارکترهای تو بازی عوضشون کنی نه اونایی که تو مراحل هستن.
کافیه دو تا فایل TXD و DFF مربوط به یه ارم دیگه رو اکسپورت کنی و تغییر نام بدی به اون زنها و باز Replace کنی.
پیشنهاد میکنم مشخصات ظاهری مثل نوع راه رفتن و ... رو تغییر ندی.
نقل قول:
راستی یه سوالی که خیلی برام مهم نیست ولی اگه عوض شه خب بهتره .. در رابطه با صدای اسلحه هاست ... این بانکی که شما میگید چیه و چه جوری میشه عوض کرد ...؟
یکی هم در رابطه با مود هستش ..این مود ها دقیقا چی هستن ؟ چون من یه مود گرفتم که گرافیک بازیو از این رو به اون رو کرد .. قضیه ای چیه ؟
با تشکر
برای تغییر صداها راهنمای مربوط رو بخون. بانکها فولدرهایی هستند که توشون صداها قرار داره و خود بانکها هم تو یک فایل از پوشه ی AUDIO بازی هستن.
MOD هم یک برنامه یا چند فایله که تغییراتی تو بازی میده.
نقل قول:
اقا من نفهمیدم
برنامه imagtoolفقط فایل هایی رو با پسوند imgباز می کنه چجوری اون 2 فایل رو باهاش باز کنم
یا فایل gta.datرو با imagtoolباز کنم
یا فایلgta3.رو باز کنم
میشه بیشتر توضیح بدید من تازه کارم ولی gtaرو تموم کردم
فایلهایی که پسوند DAT دارند رو با Notepad باز کن.
نقل قول:
اقا کسی میتونه نور چراغ ماشین ها رو عوض کنه؟
بله که میشه.
فایل particle.txd از پوشه ی models رو باز کن و از داخلش headlight و headlight1 مربوط به نور چراغهای جلوی ماشینها هست.
همین اسم رو تو تاپیک سرچ کن قبلا چند تا چراغ توپ گذاشته بودم.
START\All Program\Accecioris\System Tools\Disk Defragmenter
نقل قول:
سلام برادرا
میدونم خیلی دلتون برام تنگ شده بود الان میتونین با جواب دادن یه مردونگی از خودتون نشون بدین.... خب بگذریم کسی صدای باحال برای موتور الکتریک نداره؟ کسی غلتک نداره؟ کسی یه ماشین که جایگزین hotring بشه نداره؟
برای جایگزین کردن ماشینهای hotring و hotrina و hotrinb پیشنهاد میکنم مود فرمول یک من رو از همین تاپیک دانلود کنی. کلمه ی Formula 1 رو با نام کاربری من تو این تاپیک سرچ کن.
نقل قول:
بچه ها کمک کنید
من جایگزین کردم ولی یک چیزی در هنگام کار با imagtoolوقتی چیزی رو میخوام جستجو کنه انجام نمیده
راستی این فایل هایی رو که میخوام وارد بازی کنه مثل بشقاب پرنده اول باید فایلی رو از gta3پاک کنم بعد اونو بزارم اخه من یکسره addمیکنم و بعد rebulding arshiv میکنم
من چند تا فایل مثل بشقاپ پرنده رو وارد کردم اما نمیدونم تو بازی چجوری بیارم باید رمز خاصی رو بزنم مثلrocketmanیا این وسیله تو گاراژ یل جای مخصوصی هستش خواهش می کنم کمک کنید
جون هر کی که دوست دارید یه راهنمایی مشتی کنید تا دیگه من پست ندم
ببین. اول تو IMG Tool فایل رو پیدا کرده و یعد replace میکنی تا جای فایل اصلی رو بگیره. اینطوری که ADD کنی فایل اول هم باقی میمونه و بازی هنگ میکنه. برای اینکه یک وسیله رو بدون رمز ظاهر کنی از ترینر 151 کاره یعنی Crazy Virus استفاده کن. تو همین تاپیک هم بارها گذاشته شده.
نقل قول:
كاري نميشه كرد كه مردم هوش مصنوعي داشته باشن
پليس هم اونقدر ضايع نباشه تو يه ستاره پليس زياد باشه دنبال آدم بياد كيف بازي به همين دزد و پليس بازيشه
برای بالا بردن هوش مصنوعی مردم فکر میکنم باید به فکر یک Engine جدید برای بازی باشید که چند میلیاردی خرج داره. در مورد پلیس شما میتونی چند تا کار بکنی که حسابی حال بده.
اسلحه های پلیس مثل Shutgun و اون کلت رو از فایل Weapon اونقدر قوی کنی که با یک گلوله دخلت رو بیاره. اینطوری همون یک ستاره هم پدر ادم رو در میاره. ماشینهای پلیس رو اونقدر turnmass شو زیاد کنی که تا به ماشینت بزنن بترکی و اونطوری تعقیب گریز هم حال میده.
کلید تشکر...