در این نظرسنجی سازمان " تنظیم دزدی بیشتر رادیویی " شرکت کنید و همگی گزینه های خیلی کم رو وارد کنید تا فکر نکنن ملت خر هستن:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
در این نظرسنجی سازمان " تنظیم دزدی بیشتر رادیویی " شرکت کنید و همگی گزینه های خیلی کم رو وارد کنید تا فکر نکنن ملت خر هستن:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشا کوتاه نیاید. نذارید سرمون کلاه بره. این td-lte هم باید خیلی ارزون تر از این حرفا بشه
سلام .. منم که از طریق سایت تعویض کردم مودم رو اس ام اس میاد که وایمکس رو عوض کنین با تی دی ... ربطی به 600 یا سایت نداره خودشون واسه همه این اس ام اسو میفرستننقل قول:
سلام دوستان...
من از پنجشنبه ساعت 12 ظهر تا الان مودمم آنتن نمیده و چشمک میزنه همش... ولی وقتی داخل تنظیماتش میشم مقدار CINR و SINR و RSRP و RSRQ خوبه .. یعنی تاحدودی مثل قبلِ... هرجای خونه ام تست کردم وصل نشد.. ریست فکتوری ام کردم چندبار... هرچقدر زنگ زدم و پیگیری کردم ایرانسل گفت تا 48 ساعت دیگه بررسی میشه... با ستاره 20 مربع ام میگیرم مینویسه منطقمون فعاله TDLTE ... مودمم ام B5142 هست.. کسی قطعی نداره؟؟ تهران هم هستم. منطقه 14
من شرکت کردم و خیلی کم زدم واقعا ام راضی نیستم ... ولی فکر نمیکنم تأثیری داشته باشهنقل قول:
عجب ، مگه مرض دارن ؟ اخه کسی که تعویض کرده چه دلیلی داره وقتی میخاد با یه جا تماس بگیره قبلش یه پیغام بیاد فک بزنه فلان و فلان بعد چند دقیقه بوق ازاد رد کنه یا وقتی میخای بری تو نت اون پیغام مظخرفش بیاد هی رفرش کنی چند بار تا بلکه با اون نت مسخرش تو سایتی که میخای بری .:n09:نقل قول:
ایرانسل حق استفاده از خط شما به صورت تبلیغات ی رو نداره و این کار خلافه!
یادمه همراه اول یه طرحی داشت ماهی یهمبلغی هدیه به مشترک میداد به جاش اهنگ پیواز تبلیغاتی میزاشت... هرچند هزینه خیلی کمی میداد اما با از این کار ایرانسل خیلی بهتره
ایرلنسل بجایی رسیده که tapatalk هم با اختلال و تاخیر بسیار طولانی باز میکنه ولی همراه سریع باز میکنه[emoji58]
قشنگ مشخصه ترافیک http مستقیم از خارج نمیرسه به دست ادم، بلکه از ذره بین ایرانسل عبور میکنه، که ممکنه بخشیش جا بمونه زبر ذره بین
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
فیلتر نیست مگهنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
با برنامه پست هارو باز میکنه، فقط موقع پیام جدید تاپیک ها زرد (new post) نمیشه.نقل قول:
ولی نوتیفیکیشن میده همیشه بدون پرو.کسی
Sent from my SM-G950F using Tapatalk