دوست گلم ، من کارتریج خریدم و جای کارتریج های قبلی گذاشتم ///// ولی افاقه نکرد و هنوز هم میگه : (( Cartridge error )) .نقل قول:
عجب گیری افتادیما !!!!!!
محبت کنید کمکم کنید خستم کرده
Printable View
دوست گلم ، من کارتریج خریدم و جای کارتریج های قبلی گذاشتم ///// ولی افاقه نکرد و هنوز هم میگه : (( Cartridge error )) .نقل قول:
عجب گیری افتادیما !!!!!!
محبت کنید کمکم کنید خستم کرده
شما اونجایی رو که کاتریج قرار میگه رو خیلی خوب با الکل پاک کن جلوی کاتریج رو هم خوب پاک کننقل قول:
بعد شما از کاتریج اصلی استفاده میکنی؟
دوست خوبم شما یک بار برنامه ریستر را اجرا کنید و از اون به بعد چیپ روی کارتریج رو بر میدارید و با خیال راحت بدون هیچ مشکلی پرینت میگیرید.نقل قول:
print report را اجرا کنید و ورژن os version دستگاه را اعلام نمایید.
برای این کار
دکمه Menu بزنید بوسیله کلیدهای جهتی چپ یا راست (> < ) System Setup را یافته و OK کنید دوباره بوسیله کلیدهای جهتی چپ یا راست (> < ) Report را یافته و OK کنید دوباره بوسیله کلیدهای جهتی چپ یا راست (> < ) Configuration را یافته و OK کنید با کلیدهای جهتی چپ یا راست (> < ) Yes را برای Print? یافته و OK کنید . با این کار ( machine report ( configuration page پرینت می شود که در آن می توانید OS/firmware version را بیابید .
از دوستانی که تونر سامسونگ 4300 شارژ کردن یه درخواستی دارم
اگه لطف کنید ازطرف راست این تونر (محلی که باز میشه تا از اون جا تونر شارژ شه) یه عکس برای من بزارن ممنون میشم (منظورم بعد از اینه که صفحه جانبی تونر باز کردینه)
اونجا یه فنر هست که برای من از جاش دراومده (عکس طوری باشه که به من جای فنر و شکلشو نشون بده)
نتونستم به جای اصلیش برگردونم
راستی این سری پودر پارت تکنیک گیرم نیومد، فروشنده پاراکس prax داد ، کسی با این پودر کار کرده؟
پیشاپیش ممنون
دوست عزیز عکسی ندارم.نقل قول:
فنر کارتریج 2 سر داره که حلقش داخل یک بر امدگی تیز پلاستیکی میره و یه سرش به dr blade مثل خطکش میمونه اتصال میکنه و یه سرش به magnet
وقتی هم که از پودر پرکس استفاده میکنید اگر کمرنگ رد این ترفند را باید انجام دهید.
نوشته خودمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون . تعمیر کار مجرب و کار بلد سراغ دارید.؟نقل قول:
سلام
من یه پرینتر کانن مدل mp610 دارم.موقعی که روشنش می کنم ارور u051 میده.می نویسه که هد مشکل داره.هر کاری کردم درست نشد.اساتید کسی هست کمک کنه?
سلام. من یه چاپگر تی 50 دارم که هر چی clean head رو میزنم درست نمیشه و nozzle خرابه. میشه راهنمایی بکنین چیکارش کنم. الان 59 باره clean میکنم ولی درست نشد
با سلام من پرینتر سامسونگ ml1610 دارم از موقعی که کارتریچ اونو عوض کردم کار نمی کنه اوائیل کاغذ را باید بادست هل میدادی تو و از اونطرف هم باید با دست میکشیدی بیرون اما حالا دیکه کاغذ را نمیکشه در ثانی دیگه موقع روشن کردنش هم دیگه چراغ سبزش هم روشن نمیشه ، و دستگاه هیچ فعایتی که نشان دهنده روشن بودنش باشه نشون نمیده فقط چراغ زردش روشنه اگه لطف کنید و مرا کمک کنید ممنون میشم
سلام من یک پرینتر کانن MP260 دارم وقتی کارتریج نداره اسکن نمیکنه کسی میتونه کمک کنه