یعنی چی بدون فعال کردن سرویس گیم داداش توضیح بیشتر بده متوجه نشدم:n13:نقل قول:
این سرویسم اسیاتک داداش
مگه پینگ شاتل خوب نیستش
Printable View
یعنی چی بدون فعال کردن سرویس گیم داداش توضیح بیشتر بده متوجه نشدم:n13:نقل قول:
این سرویسم اسیاتک داداش
مگه پینگ شاتل خوب نیستش
پینگ در حالت عادی که خوبه اما برای بازی باید خهیلی بهتر باشه مثلا در حد 90-85 واسه همین کسایی که کابری گیمینگ دارن معمولا تماس میگیرین که سرویس گیم براشون فعال بشه ...
پینگ داخلی شاتل در حالت عادی بالا هست یعنی حدود 50-40 هشت اما اگر سرویس گیم فعال شه میشه 15-10 بعد پینگ خارجی هم میاد پایین چون هر چی داخلی کمتر باشه خارجی هم کمتره ...
سرویس گیم ولی ریت خط رو میاره پایین یعنی اگر پارامترهای خطط عالی باشه تا 16 مگ ریت رو میزارن اما اگر گیم رو فعال کنی میشه حدود 8 مگ اما ارزشش رو داره ...
ضمنا شاتل تخفیف ها عالی خرید حجم داره مثلا 100 گیگ 100 روزه 50 تومن یا 10 روزه 50 گیگ 16 تومن اینو گفتم که شک نکنی شاتل عالی زود بیا xD
سرویس گیم برای من پینگ خارجی رو میورود حدود 80 برای سرور eu west دوتا 2 در حالت عادی 130 تا 160 بود
سرعته تو پایینه ! واسه من چه داخلی و چه خارجی یکیه! وضعیت هر شرکتی شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه! همیشه یادت باشه که سریع نتیجه گیری کلی نکنی!نقل قول:
اینم تست سرعت من :
محتوای مخفی: SpeedTest
پینگ داخلیت خیلی بالاست! واسه من 30 الی 35 عه در حالت عادی ( interleave )نقل قول:
نه نتیجه گیری سریع نکردم !!!!!!نقل قول:
کلا از هر کسی بپرسی میگه داخلی و خارجی باهم یکی ینست !!!!!!!!
اگر بگم 1 میلیون بار این حرفو تو جاهای مختلف خوندم اغراق نکردم !!!!!!
خیلی میگن مثلا با سرعت کاملا از سرور داخلی دانلو دمی کنه بعد خارجی نصف میشه من چند تا isp داشتم همه شون همین طوری بوده !!!!!
البته اکانت اینترانت به نت میزنم درست میشه ولی در حالت عادی بدون اکانت 2 مگ کمتره مثلا الان روی 8 هست ریت خطم به خاطر نویز بدون اکانت 6 نشون میده .
پینگ خودتم بالاست نباید بیشتر از 15-10 باشه مال من با فعال کردن سرویس گیم میشه 10 .
بله این مورد سرعت کم در سرورهای خارجی تایید میشه البته در موقعی که شما سرویس گیم فعال کنید من بدون سرویس گیم سرعت رو تست کردم سرعت داخل و خارج یکیه ولی با سرویس گیم این شرایط فرق میکنهنقل قول:
سلام شهر ما شاتل نداره من میخواستم خودم نمایندگی شاتل رو بگیرم واسه شهرمون هم از بیکاری در میام هم یه اینترنت درست مردم میگیرن میخواستم بدونم کسی از شرایط نمایندگی و هزنه هاش چیزی میدونه و این که درامدش چقدر هست. در ضمن شهر ما جز مناطقی هست که شاتل میتواند ارائه خدمات بده مرکز استان و سایر شهر ها شاتل دارن.
پینگم در حالت عادی یا همون interleave اون مقداره! اگه رو حالت fast یا به اصطلاح گیم بذارم ، میاد رو 10!نقل قول:
لطفا مشهدیا اعلام وضعیت کنن
مال شما هم وضع اینترنت شاتل داغونه؟ مدام قطع و وصل میشه . هیچکس هم جوابگو نیست
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk