سلام
OOoOOooOOOoOOO
پس الان این مدلی که من دیدم سه بعدی نیستش پس ؟؟؟چون 50 اینچ بودش
طرف گفت سه بعدی هستش ،فکر کنم اشتباه پس گفتش
والا نمیدنم کدوم مدلش بود
الان پلاسمای بدونن سه بعدی پاناسونیک 50 اینچ پانا بهترین مدلش چی هست ؟
Printable View
سلام
OOoOOooOOOoOOO
پس الان این مدلی که من دیدم سه بعدی نیستش پس ؟؟؟چون 50 اینچ بودش
طرف گفت سه بعدی هستش ،فکر کنم اشتباه پس گفتش
والا نمیدنم کدوم مدلش بود
الان پلاسمای بدونن سه بعدی پاناسونیک 50 اینچ پانا بهترین مدلش چی هست ؟
نقل قول:
تو مدلهای 2011 50U30 قیمتش هم حدود 1930 هست ولی از نظر من بهتر شما 3بعدی بگیری
تو مدلهای سال 2012 هم پانا فقط یک مدل 50 اینچ معمولی داره و بقیه مدلها هم 3 بعدی هستن
دوستان من میخوام یه پلاسمای پانا بگیرم...خودم v20 دارم و از کیفیتش کاملا راضیم...متاسفانه نمیتونم برای st50 صبر کنم ...گزینه هام میشن st30 و vt30 ... حال می خوام ببینم این یه میلیون و اندی اختلاف بین این دو مدل ارزش هزینه کردن داره؟
اختلاف این دو مدل چیاست؟
کلا کیفیت st30 در مقایسه با v20 خودم چجوریه؟ اگه در همون حد هست برای من کافیه....قیافه st30 اصلا راضیم نمیکنه ولی یه جوری تحملش میکنم
سلام دوباره
فکر کنم اون مدلی که دیدم v20 یا V25بودش
می بخوام بدونم این مدل با اندازه 50 اینچ و قیمت 1750 ارزش خرید داره ؟؟
این مدل DVBT داره ؟؟
این مدل هم مثل ST30 پشتش فن داشت
به نظر شما از نظر کیفیت ساخت و تصویر پلاسما های سامسونگ چطورن ؟؟
امروز تو نمایندگی پانا طرف با دستش محکم زد توی پنلش ،بعد هیچ مشکلی برای پنل پیش نیومد :18:
تفاوتشون نسبتا زیاد هست مخصوصا بین مدلهای st50 و vt30 که اولی مدل درجه سه سال 2012 هست و دومی مدل high end سال 2011 هست تقریبا در همه موارد برتری با st50 هست بازتولید مشکی عمیقتر , کنتراست بهتر ئ برایتنس بالاتر و فیلتر کنتراست قویتر و موشن هندلینگ بهتر با وجود قیمت کمتر. برای سه بعدی بهتره مدلهای پسیو رو انتخاب کنید مخصوصا برای ال ای دی ها بهترین تکنولوژی هستن و کیفیت تصویر سه بعدیشون به پلاسماهای سه بعدی نزدیک هست بعضی فاکتورها تو کیفیت تصویر دو بعدی تو سه بعدی هم تاثیر گذار هست مثل عمق رنگ مشکی و کنتراست و بازتولید بهتر رنگها و جزئیات ولی بعضی فاکتورهای دیگه مثل بدون باتری بودن عینکهای پسیو و تقریبا نداشتن کراس تاک و عدم ایجاد فلیکر (لرزش) و عدم ایجاد سردرد و چشم درد در تماشاهای طولانی مدت و براتنس بالا برتری های پسیو هستن.مجموعا من برای سه بعدی پسیو رو بهتر و بی دردرسر تر میدونم میدونمنقل قول:اگر بودجتون به خرید پلاسمایی مثل st30 نمیرسه به مدلهای پائینتر فکر نکنید بین مدلهای 2012 مدل ut50 پنل ارزنده ای هست ولی در مدلهای 2011 مدل ut30 پردازنده تصویر زیاد مناسبی هم نداره در نتیجه برای دیدن سیگنالهای sd هم چندان جالب نیست ولی اگر اهل دیدن فیلمهای hd مخصوصا در اتاقهای کم نور و تاریک هستین کنتراست خوبی داره مخصوصا به نسبت قیمتش و اندازه ای که داره در غیر اینصورت بهتره بری سراغ یه ال ای دی همون مدل 5550 سامسونگ هم انتخاب نسبتا خوبی تو رنج قیمتی خودش هست.نقل قول:v20 با st30 تو اتاقهای با نور متعارف و کم فرق زیادی با هم ندارن ولی تصویر st30 تو نور زیاد بهتره چون فیلتر کنتراست بهتری داره v20 های ایرانی تقریبا هیچ نوع فیلتری ندارن اگر بخوای بقیه فاکتورها رو به غیر از کیفیت تصویر در نظر بگیری st30 مجموعا ارزنده تر هست سه بعدی , ضخامت کمتر , مصرف برق کمتر....نقل قول:
دوستان خبری از مدل های 2012 نیست ؟ نکنه امسال هم قراره ST50 مهر بیاد و VT50 هم بابانوئل بیاره ؟
اگه کسی تو بانیان منبع موثقی داره همین جا اعلام کنه تا همه از نگرانی در بیاییم .
سلام من یک پلاسمای پاناسونیک مدل st30 سایز 42 خریدم الان که دارم میبینم کیفیتش خیلی خوبه ولی از فاصله نزدیک مثلا از فاصله 30 سانتیمتری یا نزدیکتر که نگاه میکنم تصویر دارای نقطه های ریزی است شبیه برفک های ریز روی تصویر میخواستم ببینم آیا این کلی است و همه پلاسماها این طور هستند یا نه این یه اشکاله و باید از گارانتی آن استفاده کنم ؟
این تلوزیون رو من با گارانتی بانیان خریدم
و سوال دوم اینکه چجوری میشه نور صفحه رو بیش از اینی که هست کرد آخه نورش خیلی کمه حتی از حالت صرفه جویی هم خارج کردم ولی زیاد نمیشه چکار کنم ؟
سلام
مبارکتون باشه
دوست من st30 رو چند خریدید ؟از نمایندگی یا بانه ؟
راضی هستی ؟؟
همنجور که قبلا گفتم هیچ موردی از پلاسمای های پاناسونیک رو به غیر vt30 که قیمت خیلی بالاست و بهترین تی وی 2011 شناخته شده و st30 و vt20 که مدل 2010 هست و بعید میدونم گیرت بیاد و اگر گیرت بیاد همتراز st30 هست از نظر کیفیت و 3بعدی مدل دیگه ای پیشنهاد نمیدم .نقل قول:
از جناب *Alucard* اینجا کسی استادتر نداریم . ایشون هم کاملا تایید کردن
از نمایندگی خریدم 2.250 ولی کسی جواب منو نداد
از فاصله نزدیک مثلا از فاصله 30 سانتیمتری یا نزدیکتر که نگاه میکنم تصویر دارای نقطه های ریزی است شبیه برفک های ریز روی تصویر میخواستم ببینم آیا این کلی است و همه پلاسماها این طور هستند یا نه این یه اشکاله و باید از گارانتی آن استفاده کنم ؟
این تلوزیون رو من با گارانتی بانیان خریدم
و سوال دوم اینکه چجوری میشه نور صفحه رو بیش از اینی که هست کرد آخه نورش خیلی کمه حتی از حالت صرفه جویی هم خارج کردم ولی زیاد نمیشه چکار کنم ؟