ابن نشون میده تبلیغات های وب داره تاثیر خودشو میزاره و سرعت داره افت میکنهنقل قول:
Printable View
ابن نشون میده تبلیغات های وب داره تاثیر خودشو میزاره و سرعت داره افت میکنهنقل قول:
با سلام خدمت تمام اساتید
دوستان من سرویس 4 مگ شاتل دارم با سرعت دانلود 450 کیلو میخوام سرویس های وب بگیرم با همین سرعت دانلود حالا باید چه پهنای باندی از های وب درخواست کنم ؟
چند صفحه ای که بررسی کردم دوستان در مورد حجم دزدی های وب گفتند خواستم بدونم واقعا این چیزا درسته و حجم دزدی صورت میگیره من از شرکت شاتل این چیزا ندیدم
سلامنقل قول:
-سرویس 512 براتون 4مگ بسته میشه،5-8صبح هم رایگان هست،و سرویس 1 مگ هم بسته به منطقه مخابراتی ممکنه 4مگ یا 6مگ ویا 8مگ بسته شود :n01:...
-والا من که تاحالا چیزی به اون صورت از حجمم کم نشده نهایت روزی 20مگ بیشتر کم نمیشه:n09:...
حالا چرا میخای شاتلو ترک کنی؟شنیدم که خوب سرویس میده:n01:...
شما همون شاتل رو بچسب تکون هم نخور!نقل قول:
ما هم تا چند وقت دیگه میایم شاتل
بچه ها این کاهش 20 درصدی تعرفه اینترنت پرسرعت صحت داره یا شایعس ؟ کی اجرا میشه ؟
(مثلا اگه سرویس 1 مگ 20000 تومان باشه با این کاهش تعرفه میشه 16000 تومان)
من شنیدم قراره رو حجم اعمال بشه:n09:...نقل قول:
البته فقط شنیدم اعتباری بهش نیس...
512 های وب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: ping
دوستان من میخوام سرویس بگیرم از این شرکت 1 مگ اما بعد وارد کردن شماره تلف و اینا وارد تعرفه سرویس ها شد و بیشتر از 512 نداشت!!!!
الان از پنل کاربری هم میخوام خرید کنم نمیشه یعنی جایی برا خرید سرویس جدید نداره یه تغییر طرح داره که اونم فقط 128 میده
اگر دئستان میتونن راهنمایی کنن منتظرم :n16:
نقل قول:تعرفه هاش خیلی گرونه همنطور که خودتون گفتید من برای پهنای باند 4 مگ سرعتم 450 شده ولی های وب با پهنای 512 و قیمت کمتر و حجم بیشتر و یک مودم وایرلس رایگاننقل قول:
من برای پهنای 4 مگ 3 ماهه با 6 گیگ حجم اولیه 75000 تومان پرداخت کردم به نظرتون قیمتش گرون نیست؟
در ضمن تو بازه ی زمانی رایگان شاتل بعد از چند روز دانلود سرعت از 450 کیلو به 100 تا 200 کاهش پیدا میکنه(فقط تو بازه زمانی رایگان اینجوری میشه) های وب هم اینجوریه
با تشکر