بله گرفتم. 8 عید رفتم باز کردم امروز 10 رفتم درستش کردم و کارت رو گرفتم. بله رابطه حساب سپرده کارتی و سودش که میره تو دفترچه رو می فهمم. چون پول سپرده که به قول شما قابل برداشت و واریز نیست فریز شده است و باید یه جایی باشه که سودش بره و اون دفترچه است. این مثال بانک ملی رو گفتید رو نمی دونستم جالبه شاید همینطور باشه که فرموید. بله این بانکهای دولتی نیمه خصوصی کارمنداش طلبکارند و فکر می کنند مفتی نشستن اونجا و دارند کارت مشتری رو راه میندازند. البته موقعیت جغرافیایی و مکان شعبه هم است. جنوب شهر که باشی برخوردش بسته به بانک دولتی یا خصوصی یا موسسه با شعبه شمال شهر فرق می کنه. من خودم جنوب شرق تهران هستم و این مشکل رو قشنگ حس می کنم. اما یه بار اتفاقی کارت پاسارگادم رو بخاطر اینکه داشتم از سمت بلوار فردوس رد می شدم رفتم شعبه که عوض کنم یه کم که نشستم تا نوبتم بشه یه آقایی که از کارمندای بانک بود و تو همون قسمتی که مشتریها منتظرند یه میز داشت و کاریش این بود که بپرسه ببخشید فرمایشتون چیه؟ بفرمائید قلم و این فرم!!!:n04::n04::n04::n04::n04: بعد از دریافت قلم و پر کردن فرم کارمند خانم پشت پیش خان بسیار برخورد گرم و عالی داشت. رئیش شعبه هم خانم بود که اون پشت وایساده بود و نگاه می کرد ببینه کسی گیج و ویج نباشه و با دست اشاره می کرد کمکی ساخته است. خلاصه اون روز فکر کردم رفتم تو یه کشور دیگه.:n02: البته همیشه و همه شعبه ها هم اینطوری نیست و بعضی وقتها تو همین جنوب شهر هم کارمندای با معرفت و دلسوز که هوای مشتری رو داشته باشند درست راهنمایی می کنند و می دونند که مردم برای 2 درصد سود بیشتر پول رو جابجا می کنند و کسی نمیاد دفترچه با سود 10 درصد بگیره و توش 28 میلیون بریزه و بره!:n02:.
به شخصا اگر امسال سودها بره بالاتر از ملت می کشم بیرون میبرم یه جای دیگه تا یاد بگیرند که چطور مشتری رو تکریم کنند و هوای جیب مشتری رو داشته باشند که به بانکشون وفادار بشه. تا ببینیم امسال بانک مرکزی و دولت جه نرخهایی واسه بانکها تعیین می کنند. راستی کی اعلام میشه که بانکها ملزم هستند چقدر سود به سپرده ها بدن؟