یه برنامه هست که وقتی تو بازی برید میتونید هر اسکنی انتخاب کنید خودم تستش کردم جواب داده فکر کنم فقط واسه ما اسکین رو نمایش میده اسمش LoLSkins سرج کنید لینک دانلود هست
Printable View
یه برنامه هست که وقتی تو بازی برید میتونید هر اسکنی انتخاب کنید خودم تستش کردم جواب داده فکر کنم فقط واسه ما اسکین رو نمایش میده اسمش LoLSkins سرج کنید لینک دانلود هست
اره کار میکنه روی هر اسکینی بری بعد برنامه رو اجرا کنی بری تو بازینقل قول:
ولی واسه ما ایرانی ها خوب نیست چون اگه دیسکانکت بشی ، اسکین میپره و باید دوباره ریکانکت کنی تا اسکین بیاد !
دوستان اکانتم درست شد ریوت ایمیلش رو ایمیل خودم گذاشت و یه پسورد جدید داد الان رفتم تو اکانتم دیدم یارو بی ........ گرفته کل ادد لیستام رو حذف کرده ! خدا رو شکر 1600 تا آی پی داشتم زود خرج کرده بودم :n19:
خدایی دست ریوت درد نکنه عجب ساپورت خوبی دارن اینجوری که بچه ها میگفتن 3 روز دیگه یا شاید هیچ وقت من 100% ناامید شده بودم ولی خیلی زود درست کردن ساعت 9 که تیکت دادم ساعت 2 جواب دادن و ساعت 2 و نیم رفتم باز دوباره جواب دادم ساعت 4 اونا جواب دادن و درستش کردن حالا یه پسورد 15 رقمی اینقدر قوی گذاشتم که خودمم یادم میره باید کپیش کنم :n08:
خدایی الان یارو آن شه این قدر به فحش ببندمش که از لول بیزار شه ! :n10: ایرانی هستم دیگه :n25:
اگه ببینمش که دیگه حالش رو میگیرم
!
راستی یه چیزی یادتونه که قبلا یه مدتی هر چی بازی میکردی آی پی نمی داد ؟
مال من ای پی ام 200 بود بعد یه 10 مین دیگه دوباره اومدم چک کنم دیدم شده 1600 زود رفتم رانس خریدم :n20:
سلامنقل قول:
مواظب باش باز زرنگ بازی درنیاره بگه فحش دادی ban ت کنن ، هر چی فحش می دی ایرانی باشه :evil: ، بعد هم برو report ش کن اگر ممکنه که دیگران رو ---- نکنه.
اقا لگم خیلی کم شده طوری که میشه بازی کرد (همین الان بازی کردم):n10::n10:ولی هنوز تا حدودی وجود داره احتمال 5% وجود داره تا چند ساعت دیگه این یه ذره هم از بین بره:n20:
بعد از Lock in کردن صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته :n27:
دیگه از پست دادن تو اینجا خسته شدم، میخام lol رو پاک کنم ...
بهشون گفتم بنش کنن اسم ای دیش و خانوادش و فامیلیش همه اینا رو بهشون گفتم :n08::n09:
کسایی که eune هستن آی دی بدن ادد کنم الان خالیه ادد لیستم !
یه چیزی یارو هکرو رو زدم ادد کنه ، accept نمیکرد الکی گفتم تا 3 ماه دیگه فردا بن میشی بدبخت داشت به غلط کردن می افتاد ! :n08: