ازادی چیه و ازاد کیه؟
آزادی که معنیش وسیعه ولی کلی میشه گفت یعنی محدود نبودن ،داشتن چیزایی که میخوای بدون محدودیت....آزاد اونیه که آزادی داشته باشه!
Printable View
ازادی چیه و ازاد کیه؟
آزادی که معنیش وسیعه ولی کلی میشه گفت یعنی محدود نبودن ،داشتن چیزایی که میخوای بدون محدودیت....آزاد اونیه که آزادی داشته باشه!
با عرض شرمندگی من یه بار دیگه اومدم!!(فقط سکته نکنی ها...)
نه عزیز چه حرفیه خیلی هم خوشحال میشم:46:
1- 5 رقم اول شماره موبایلت!!(کد موبایل هم میتونی به عنوان شماره موبایل درنظر بگیری)؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
09128
2- مشخصات کامپیوترت!؟؟
چیا رو بگم؟
3- بعد از پدر و مادر چه کسی را بیشتر از همه دوست داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستام!
4- خواهر یا برادر داری؟؟ چنتا؟؟؟ رابطهات با اونها چطوره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ندارم!
5- تا حالا خودت را قلقلک دادی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه والا تا حالا مخم عیب نکرده
6- فرض کن بخواهیم با سرعت 12.1 کیلومتر بر ساعت به سمت ماه حرکت کنیم!! چقدر طور میکشه تا به ماه برسیم؟؟ (میدونم غیرممکنه ولی میخوام بدونم چقدر طول میکشه؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18: فک کنم 50-60 سال
7- ویندوزت چیه؟
ویستا
8- بک گراندت چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس رو از قبل داشتم.....
9- الان چه چیزایی روی میز کامپیوترت هست؟
گوشیم،یه عالمه سی دی،موس قدیمیم که خرابه،ویس،جای فلاپی،شونه،شطرنج،....:31:
10- فکر میکنی چند سال عمر میکنی؟
50-60
11- آدم منظمی هستی؟؟ یانه؟؟
نه!هیچ چیزم سر جاش نیست
12- نظرت در مورد سوپ سوسک چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:2:
13- کدوم را انتخاب میکنی؟ تالیا------------ایرانسل---------مخابرات
مخابرات
14- آخرین باری که خندیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان
15- آخرین باری که گریه کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند شب پیش
16- چرا به کلمه خانومی حساسیت داری؟
خوشم نمیاد!یه زمانی رو عزیزم حساسیت داشتم حالا رو این
17- نظرت در مورد افراد سیگاری و کسانی که تو محیط بسته سیگار میکشند چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا فکر دیگران نیستن
18- بسه دیگه!! چون نمیخوام خیلی اذیت بشی...
ببخشید که خیلی سوال کردم!!! امیدوارم از دستم ناراحت نشین!!
نه عزیز چه حرفیه اینا همش شوخیه!
سال خوبی را پیش رو داشته باشی و ایشالا عیدتون مثل من خراب نشه و همیشه شاد باشی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عید تو هم مبارک،خوش باشی و امیدوارم دیگه واست مشکلی پیش نیاد....:40:
کیمیا خانم به عنوان آخرین سوال:
میخواستم نظرتون را راجع به امضای جدیدم که همین الان گذاشتمش را بپرسم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگه.....و صحیح....
موفق و پیروز باشید ایشالا سال خوبی را در پیش رو داشته باشین و ...... (منظورم اینه که عیدتون مبارک!)
عید شما هم مبارک
=====================
من این پست را که زدم دیدم سعید هم اومده!! مبارکه!!!
راستی این صندلی نشین جدید احتمالا اسم کاربریشون ساویس نیست؟؟[/quote]
خدايا اين سال جديد رو خير قرار بده براي همه .
اين هم اولين پست سال 86 .
اللهم عجل لوليك الفرج . امين
بچه ها سال نو همتون مبارک......
خیلی ممنون!! ایشالا سال خوبی برای همه باشه!!نقل قول:
عید تو هم مبارک،خوش باشی و امیدوارم دیگه واست مشکلی پیش نیاد....
بچه ها عیدتون مبارک (این اولین پست من تو سال جدیده وخوشحالم که اولین پستم را تو این تاپیک میزنم)
خوب دوستان سلام .
سال نو بر همه مبارك .
از اونجا كه فردا يك مهمان فوق العاده ويژه داريم كه قول دادن تا 5 فروردين روي صندلي بمونن ديگه از بوي گندم عزيز سوال نپرسيد تا ايشون هديه اش رو بده و اماده بشيم براي فردا .
باز هم فرا رسيدن عيد نوروز رو به همه تبريك ميگم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عيد رو به سعيد جان ووكمن عزيزم و عسل بانو جان و انيگما و گلابي مهربان به طور اختصاصي تبريك ميگم . شاد باشيد . ديگران رو هم شاد كنيد .
من البته یه حدسی زدم که این مهمون کیه!!
اگه اشتباه نکردم ایشون اصلا عضو این انجمن نیستش و قراره فردا به صورت افتخاری بیاد اینجا عضو بشه و به سوالات ما جواب بده!!(عجب هوشی دارم من!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سال جدید هم به همه عزیزان به خصوص به مدیران صندلی داغ (سعید-- بهروز-- ووکمن) که خیلی برای اینجا زحمت میکشند!! تبریک عرض میکنم
نقل قول:
ممنون مهدي جان . ما هر كاري ميكنيم به خاطر شما دوستان خوب هستش .
شاد باشيد .
سال نو رو خدمت همه تبريك ميگم. ممنون كه پا به پاي صندلي داغ اومديد. اگه اين تاپيك جايي تو پي سي داشته باشه اولا به زحمت دوستان خوبم بهروز و ووكمن كه همين جا جاداره ازشون تشكر كنم هستش و بعدش به لطف شما دوستان عزيز.
اگر كمي كسري بوده به بزرگواري خودتون ببخشيد.