دوست عزیزم . میز منم دقیقا مثل مال شما بود. ولی خوب من نمیدونستم که میشه پایه های آمپ و باز کرد . بنابراین 50 تومن دادم و از نمایندگی سونی تقی زاده تو تبریز یه میز دیگه خریدم. اینم بگم که میزمو 2 ماه پیش از پاناسونیک گرفته بودم همرا تلویزیونم ولی برام عوضش نکرد. فرق آدم با آدم یعنی این . اینو برای بچه های تبریز مینویسم تو چها ر راه شهناز نمایندگی سونی تقی زاده یه نفر هست به اسم آقای نساجی که واقعا یه مرد تمام عیاره . اگه تو این زمینه هامشکلی داشتین رو حرفش حساب کنین خیلی آدم مردم داری. البته این میزی که من خریدم . دیگه جای ساب نداره.چون اساتید گفتن که بهتره رو زمین باشه.د وست عزیزم من دیروز میزو آوردم و تا الان هم وقت نکردم سیمها واتصالات رو وصل کنم اگه براتون امکان داشته باشه چند تا عکس از اتصالات پشت دی وی دی و آمپ و باندا بذارین تا من فردا صبح سیستم رو وصل کنم. من آدم گرفتاری هستم و تو این زمینه هم زیاد وارد نیستم. من اون میزمو 210 خریده بودم . شما چند گرفتید ؟ البته بهم اون موقع 260 میگفت. منم بعد از وصل چند تا عکس برای عزیزان میذارم. واقعا ست خوشگلی شده . یه سوال دیگه بانداهای عقب رو میشه رو باندای جلو قرار داد؟ یا باید حتما عقب باشه؟:10:
پاینده باشید