بابا تورو قران قسمتون میدم باید برای لگ بازی چکار کنم؟ پچ اخرو نصب کردم یه مسلمون پیدا نمیشه ؟ میگن یک مد هست که ردیفش میکنه بابا خواهش میکنم کمکم کنید پلیززززز
Printable View
بابا تورو قران قسمتون میدم باید برای لگ بازی چکار کنم؟ پچ اخرو نصب کردم یه مسلمون پیدا نمیشه ؟ میگن یک مد هست که ردیفش میکنه بابا خواهش میکنم کمکم کنید پلیززززز
دوستان سلا
من بازی رو نصب کردم کرک رو نصب کردم میرم تو بازی وسطهای لود بازی همون که عکس ها رو میاره برای لود گیر میکنه دیگه نیماد هی عکس ها رو نشون میده و لی در مورد لی تی ا جدید eflc راحت سیستمم جواب داد
فکرنکنم مشکل از سیستم باشه کرک هم رازور 1911 همین که تو سایت اعلان کردید مشکلم چیه دوستان ضمنا" من در حین نصب سه تا retry ignore abort رو اودر من ignoreزدم سایز دایرکتوری بازیم هم 14.6 گیگ هست dvd بازی هم 4 عدد هست
مشکل از همون ارور ها هست . من خودمم این مشکل رو داشتم نسخرو عوض کن .
سلام دوستان
مطمئنا عزیزان همه بازی grand theft auto IV رو بازی کرده اند
کارت گرافیکی که بتونه بدون هیچ گیری اجراش کنه میشه بگید؟
بعد کارت گرافیکی که الان روی سیستم هست( gs 8400 (512 این نمیشه هیچ کاریش کرد اجرا کنه ؟!
متشکرم.
این بازی پر از باگه فکر نکنم به کارت ربطی داشته باشه اما یک 5870 بنظر من میتونه راحت اجراش کنه . دوستان پچ جدیدی نمیخواد برا بازی بیاد؟ لعنت به سازندگان این بازی که pc رو فراموش کردند و فکر کنم این نسخه پورت شدست اینو میشه از اب دریا و درختهای بازی راحت فهمید .
نقل قول:
دوستان من قبلا این گیم رو ویندوز ویستا و اکس پی نصب کرده بودم و مشکلی برای دسته بازی نداشتم . اما الان که ویندوز را سون کردم هر کار می کنم دسته بازی راه نمی افته . نه با این امولاتور نه با اون فایل های قبلی که جایگزین ویندوز و سیستم 32 می کردیم . لطفا راهنمایی بفرمایید چون بازی با کیبورد واقعا سخت است مخصوصا این بازی .
سلام
من این هارد رو عوض کردم دوباره بازی رو نصبیدم بعد اینکه ÷چ رو می خوام بنصبم میگه بازی نصب نیست درصورتی که سوشیال کلاب و بازی هر دو نصب بیده
مشکلش چی بید؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ویندوزهای 7 &xp هردو یجور ارور میدن
نقل قول:
کارت های گرافیک سری GTX و DDR3 نظیر 9800GT می تونه برات جواب بده ولی به نظر من پولتو پای کارت گرافیک نذار اگه اهل چنین بازی هایی هستی برو به سمت کنسول
حدس می زنم در اثر دستکاری بازی و تغییر داده شدن مسیر ریجستری پچ رسمی نصب نمیشه چون توی نصب پچ های رسمی در اکثر بازی ها نصب اورجینال لازمهنقل قول:
سلام من پچ 1.0.0.7 رو ریختم دیگه وارد بازی نمیشه! راهی نیستش که این پچ نصب باشه و بازی کار کنه؟ مثلاً کرک جدید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31::31:نقل قول:
والا هنوز کاریش نکردم پس بپاکم دوباره بنصبم ببینم چی میشه دیگه؟ها؟
:10:
پاک کردم دوباره نصبیدم ولی نشد:41: باز هم همین ارور رو میده