سلام
برای تقویت Speaking چی کار باید کرد؟
Printable View
سلام
برای تقویت Speaking چی کار باید کرد؟
دوست عزیز برای نامه های رسمی اگه طرف رو نمیشناسی ابتدا و انتهای نامه اینجوریه:نقل قول:
Dear Mr./Mrs,
.
.
.
.
.
sincerely yours,
اما اگه مثلا" به کسی نامه میدی که اسم و فامیلش رو میدونی اینجوری میزنی
Dera Mr.Smith,
.
.
.
.
best regards,
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
نقل قول:
تنها راه خوبی که وجو داره اینه که اول دایره لغاتت رو افزایش بدی برای امور روزمره تا 4000 تا لغت خوبه اما اگر برای تحصیل میخوایی از نظر من حداقل 7000 تا 8000 تا لغت باید یاد بگیری بعدش بری کلاس های free discussion و تا اونجا که میتونی از لغاتی که بلدی استفاده کنی
ضمنا" اکثر دوستان فارسی رو به انگلیسی حرف میزنن که در کل برای یه فرد غیر ایرانی فهمیدنش خیلی سخته . لغات رو با معنی انگلیسیش یاد بگبر نه با معنی فارسی
نقل قول:
دوست عزیز اصولا" تو زبان انگلیسی چیزی به اسم GH صدای ق نمیده و همه جا از Q استفاده میشه و وقتی کلمه ای گ کشیده نیاز داشته باشه از GH تو انگلیسی استفاده میشه به عبارتی استرس لغت رو گ میوفته
درباره سوال دومت اگه اسم خاص باشه مثل نام خانوادگی یا اسم آره میتونی تشدید دار دوبار بذاری حرف رو
کوروش جان اصولا" چیزی به اسم ق در انگلیسی وجود نداره چه به صورت غ چه به صورت قنقل قول:
ق تو انگلیسی ک تلفظ میشه و اگه بخوان گ روحالت تاکیدی بدن از GH استفاده میکنن که باز هم گ میشه
همون بغداد هم فارسی هستش وگرنه هسچ انگلسی زبانی این لغت رو نمیتونه مثل ما تلفظ کنه و میگه بگداد
سلام دوستان من این جمله معنی میکنم چیزی ازش نمیفهمم
I used to think Ali was a top bloke
bloke آدم رفیق یارو ...معنی میده
میشه بگید یهنی چی؟
نقل قول:
دوست گلم تو جمله اول : معنی اینکه موتور خفه میکنه ( یا به عبارت بهتر موتور خفه میشه)هستش
معنی جمله هم که اگرچه متن تخصصی هستش اما کاملا" روشنه که میگه :
اجزای ترکیب کننده اصطکاک نهایی هنگامی که موتور خفه میکند افزایش میابد . هنگامی که موتور خفه میشود کارایی مکانیکی در یک عملکرد ایده آل در نهایت به سمت صفر کاهش میابد . اگرچه موقعی که باطری شارژ کامل است و بار ماشین کوچک باشد ، خفگی موتور به علت استفاده ازقدرت بارگذاری کمتر ، کاهش میباد
نقل قول:
معنی این جمله :
من قبلا" فکر میکردم علی بهترین رفیقمه ( اما الان دیگه این فکر رو نسبت بهش ندارم)
دوست عزیز UE و EU با هم فرق دارن لطفا"نقل قول:
UE= United Emirates هستش
EU = European Union هستش
اولی میشه امارات متحدا عربی و دومی میشه اتحادیه اروپا
made in UE یعنی ساخت امارات نه ساخت اتحادیه اروپا ! به کالایی که خریدی دقت کن ببین اصلا" اون قدر با ارزش هست که در اتحادیه اروپا ساخته شده باشه یا نه
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز UE و EU با هم خیلی خیلی فرق دارن
UE= United Emirates هستش ( به معنی امارات متحده عربی)
EU = European Union هستش ( به معنی اتحادیه اروپا )
نقل قول:
سوال اولت اینکه : interested in با هم میاد و معنی علاقه داشتن میده . معنی جمله هم اینه: موقعی که بچه بودم به دیدن فیلم علاقه داشتم
سوال دوم: have you ever been getting any exercise?
سوال سوم : have you been working at weekend?
سوال چهارمت مربوط به یه متن باید باشه تا بشه معنیش کرد چون سابجکت جملت اینجا ضمیر بوده بدون جملخ قبلی معنی نمیشه کرد
سوال پنجم : مشکل در خواندن متون (در واقع یه بیماری هستش ) رو میگن dyslexia
سلام دوستان
می خواستم بدونم آزمونی وجود داره در اینترنت که تعیین سطح کنه؟
یعنی اون کوییز یا آزمون رو بگذرونیم و بعد از اون بهمون بگه زبانمون در چه سطحی هست مثلا مبتدی هستیم , متوسط یا پیشرفته یا هر دسته بندی دیگه ای که خودش داره؟
اگر هست لطفا معرفی کنید ممنون.