الان دو سه روز سرویسم خود به خود!!!!!!!!! جمع اوری شده 28 تومن تمدید کرده بودم:19: خدا شاهد بیش از 20 دفعه شده که زنگ زدم دفتر مرکزی هنوز به هیچ جا نرسیدم دیگه دارم ناامید میشم دوستان چیکار کنم 28 تومنم پرید:45:
Printable View
الان دو سه روز سرویسم خود به خود!!!!!!!!! جمع اوری شده 28 تومن تمدید کرده بودم:19: خدا شاهد بیش از 20 دفعه شده که زنگ زدم دفتر مرکزی هنوز به هیچ جا نرسیدم دیگه دارم ناامید میشم دوستان چیکار کنم 28 تومنم پرید:45:
بلواقع اشتباه پستی بود .
روزانه و شبانه یکی هست 15 Kنقل قول:
اصلا بدرد نمیخوره بنظرم یا 1 مگابیت بگیر یا 512 !!
سلام
ببخشید من توی استان فارس از آسیاتک خیلی وقت هست استفاده میکنم ولی تا چند وقت پیش ویندوزم xp بود و برای استفاده از زمان مجانی باید یک کانکشن میساختم آخر یوزر یک N میزاشتم که از مجانی استفاده بشه حالا ویندوز 7 ریختم همون کانکشن broadband رو همونطور کانکت کردم ولی خیلی تفاوت داره:دی
تفاوتش هم اینه که توی xp تا وصل میشد سرعت نصف میشد ولی الان وصل که میشه سرعتش تفاوتی نداره
جریان چیه؟:دی
تفاوتی نباید داشته باشهنقل قول:
اگه امشب منظورته که امشب سرعت دانلود شبانه زیاد شده!:31:
شاید نتیجه شکایت من برای سرعت شبانه به تنظیم مقررات باشه.دی:
سلام خدمت دوستان عزیز
وضعیت آسیاتک در حال حاضر چجوریاست مخصوصا ساعات رایگانش. شاتل که افتضاحه پارس هم که ظاهرا مشکل داره:19:
در حال حاظر پایداره سرویس هاشنقل قول:
ولی توی ایام محرم مثل سال های گذشته افت میکنه و تا 10..15 محرم سرویس نگیری بهتره:10:
دوستان من شنیدم و توی این تایپک هم دیدم 128 محدود رو سرعت دانلودش رو بالا میبرن درسته؟
یعنی من 512 نگیرم؟
نه:دینقل قول:
همیشه ساعت 2 حتی تا 7 صبح سرعت دانلودم همیشه 128 میموند ولی تا کانکشن مجانی رو کانکت میکردم سرعت دقیقا نصف میشد
دیشب برای بقیه هم شب عجیبی بود ؟ از ساعت 5 که اینترنت من قطع شده بوده و الانم که report.asiatech.ir باز نمیشه ، سرعتشم که یکم بیشتر از بقیه موقع ها بوده ! تو crm هم حجم باقی موندم unlimited ه !