سلامنقل قول:
من خودم وقتی شماره صفحات را میزارم روی شماره صفحه دوبار کلیک میکنم تا در حالت انتخاب قرار بگیره و سپس از طریق Ruler (خط کش اطراف صفحه ) اونا به سمت پایین می کشم . (word 2007)
Printable View
سلامنقل قول:
من خودم وقتی شماره صفحات را میزارم روی شماره صفحه دوبار کلیک میکنم تا در حالت انتخاب قرار بگیره و سپس از طریق Ruler (خط کش اطراف صفحه ) اونا به سمت پایین می کشم . (word 2007)
از دوستان اگه كسي ميدونه جواب اين پست من رو بده
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5479472&postcount=5249
سلامنقل قول:
اگه با Default كردن اين حالت از كادر Paragraph مشكل حل نشد بگيد تا روش ديگه اي رو امتحان كنيم
مرسی ولی با این کار سایز خود فوتر کوچیک میشه و تنظیم صفحه بهم می خوره.نقل قول:
نه فايده ايي نداشت اگه ممكنه يه روش ديگه بگيدنقل قول:
چشم انتظاریم !نقل قول:
ظاهرا این روشی که فرمودید برا 2003 هست، ممکنه در مورد 2007 هم توضیح بدید ؟نقل قول:
ابتدا به منوی Insert رفته و گزینه Tables یک جدول ساخته یا از قسمت Quick Tables یک جدول انتخاب کنید( مثلا جدول MAY را انتخاب کنید ) با این کار تب Design به منوها اضافه میشه .نقل قول:
توی قسمت Table Style گزینه Border را انتخاب کنید و گزینه Border And Sayding را انتخاب کنید و از پنجره باز شده می تونید در قسمت Style خطوط اطراف جدول را انتخاب کنید که چند تا گزینه منحنی هم داره که میتونید اونا را انتخاب کنید .
امیدوارم منظورتون همین باشه
موفق باشید
راستش من هر چی این خط کش را جابه جا می کنم فوتر اصلا تغییری نمیکهنقل قول:
یه نمونه میتونی بزاری اینجا ببینم چطوریاست ؟
با سلام به همه دوستان
هنگامي كه يك سند را باز ميكنيم و در آن تغييراتي انجام ميدهيم و يعد ميخواهيم عملياتي را كه انجام داديم ذخيره كنيم وقتي گزينه سيو را ميزنيم به جاي اينكه سيو بشند پنچره سيو كردن با نام جديد باز مي شه و تغييرات روي سند اولي اضاف نميشود و مجبوريم كه آن را با نام ديگري ذخيره كنيم اين مسئله چه جوري پيش مياد و راه حلش چيه
درست شد...تو یه فایل اینطوری بود...تو بقیه فایلها مشکل نداشت...کپی پیست کردم حل شد...مرسینقل قول: