دوست عزیز mohamad skystar که فرمودین
اگر بودجه شما برای خرید خودروی صفر 14000000 تومان هست برای خرید 206 SD V1 باید 1000000 تومان دیگه بزاری رو پولت.
شما دقیق بفرمایید ماشین صفر میخوای یا کارکرده و ملاک هاتونم یک بار دیگه مرتب بگین.اینم بگو که خودروی خانوادگی میخوای یا نه.ممنون[/QUOTE]
شرمنده که من به این شکل پیغام میدم ولی از اونجایی که چند دفعه ملاکهام رو گفتم و بعضی از دوستان جواب دادن یا مجدد خواستین که ملاکهام رو بگم من کل پیامها رو که از اول دادم و جوابهایی که شما دادینو ارسال میکنم
لطفا اساتید و دوستان راهنمایی کنن
متشکر از لطف دوستان
والا من چند دفعه گفتم ملاکهام رو در پست 5158
سلام دوستان
با تقریبا 14 تومن صفر چی پیشنهاد میکنید؟؟
ملاکهایی که مد نظرم هست:
راحتی داخل کابین و صندلیها
استحکام بدنه و امنیت خودرو
داشتن ایر بک برای راننده و سرنیشین جلو و ABS
کم صدا بودن ماشین به خصوص در داخل کابین
رانندگی روان و راحت
مصرف بنزین ترجیحا پایین
لوازم یدکی ترجیحا قیمت مناسب و تعمیر نیز
کم خرج بودن
یک سوال دیگه به نظر دوستان و اساتید اگه هرسال ماشین رو عوض کنم و جاش یک ماشین صفر دیگه بگیرم چقدر ممکنه ضرر کنم ؟؟ اصلا این کار به صرفه است؟؟؟ نظر دوستان چیه؟؟؟
با تشکر
یکی از دوستان در پست بعد جواب دادن
قط ۲۰۶ اونم تایپ ۶ چون من به فکر ایمنی شما هستم یه ماشین که تستهای متبر جهانی پاس کرده باشه نه ماشین که هیجا نیست جز ایران!!!!
البته ۲۰۶ مونتاژ داخل تفه نیستا ولی حداقل ۱۰-۱۵ سال پیش ماشین روز اروپا بود
و شما نیز:
سلام.
دوست من شما با 14 میلیون تومان من یکی یکی جواب میدم ملاک های شما رو:
1. راحتی داخل کابین و صندلیها:
اگر خودروی صفر رو 14 تومان میخوای میتونی به این گزینه ها فکر کنی:
پژو 206 SD V1 -پژو 206 تیپ 2 با ABS و ایربگ-ریو-L90 E1
1. راحتی داخل کابین و صندلیها:
206 در تمام مدلهای هاچ بک و صندوقدار مشکل فضای سرنشین عقب رو داره یعنی جولو پای سرنشین عقب تنگ هست.اما سرنشین جلو فضای مناسب رو دارن.
ریو هم مناسب هست فضای کابینش L90 هم همینطور.
2.استحکام بدنه و امنیت خودرو:
بین این 4 خودرو به نظر من استحکام پژو 206 SD بالاتره بعد L90 و ریو -206 هاچ بک
چون خودم نمایندگی ایساکو کار میکردم به مراتب 206 های تصادفی کمتر ضربه خورده بودن تا L90
3.داشتن ایر بک برای راننده و سرنیشین جلو و ABS :
4 خودروی ذکر شده (به غیر از ریو که سازمان استاندارد الزام کرده در سال 90 باید داشته باشه)
دارای ایربگ سمت راننده هستن اما هیچ کدوم ایربگ سمت سرنشین(شاگرد) رو ندارن.
همه یک ایربگ دارن و اگر شما 2 ایربگ بخوای باید بودجه رو بالاتر ببری و مدل های دیگه از این خودرو ها رو بخری.
4.کم صدا بودن ماشین به خصوص در داخل کابین:
تجربه من این بوده که از نظر صدای داخل کابین به ترتیب 206-L90-ریو.
شاید نظر برخی دوستان متفاوت باشه.
5.رانندگی روان و راحت:
تمام این 4 مدل از رانندگی نسبتا راحتی برخوردار هستن اما اگر بخوای به صورت ذرهبینی نگاه کنی
رانندگی با 206 SD راحت تر از بقیه هست بعد L90 و بعد ریو
6.مصرف بنزین ترجیحا پایین:
در مورد مصرف بنزین میتونی این بخش رو بخونید:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=460749
7.لوازم یدکی و کم خرج بودن:
این مورد بستگی به نوع عملکرد راننده با خودرو داره که ماشین تا چه حد خرج داشته باشه اما از نظر
لوازم یدکی باید بگم 206 نسبت به ریو و L90 راحت تر قطعاتش یافت میشه.
قیمت ها:
پژو 206 SD V1 مدل 90 قیمت 14300000 تومان
پژو 206 تیپ 2 با ABS , AIRBAG مدل 90 قیمت 13980000 تومان
ریو مدل 90 قیمت 13800000 تومان
L90 E1 مدل 90 قیمت 13500000 تومان بنزینی
L90 E1 مدل 90 قیمت 14600000 تومان دوگانه سوز
موفق باشید
و نیزمن در جواب گفتم که
ممنون که کاملا توضیح دادین
در مورد 206 کمی تو شک هستم اخه از نظر خودم 206 واسه چپ شدن شرایط مساعدی داره . من خیلی از 206 ها رو دیدم که چپ کردن نمیتونم نظرم درسته یانه.
در مورد ریو هم که اینطور که شما گفتین ظاهرا ایربک و abs نداره که خب من خیلی نمیپسندم البته نمیتونم از نظر فنی چطوره البته قبلا خیلی تعریف فنیش رو شنیدم اما الان نمیدونم که کیفیتش چطوره.
در مورد ال 90 هم راستش من شنیدم که مشکل پیدا کردن قطعه داره یعنی اگه مشکلی ایجاد بشه و دنبال قطعه باشی به سختی پیدا میشه و کلی هزینه سازه
نمیدونم نظر شما چیه لطفا نظرتونو بگید
در ضمن نظرتون در مورد سمند ال ایکس چیه اگه میشه نظرتون رو بگید
باتشکر
و نیز دوست دیگری فرمودن:
قل قول:
پژو 206 SD V1 مدل 90 قیمت 14300000 تومان
sd v1 قیمتش 15500
نقل قول:
مورد ال 90 هم راستش من شنیدم که مشکل پیدا کردن قطعه داره یعنی اگه مشکلی ایجاد بشه و دنبال قطعه باشی به سختی پیدا میشه و کلی هزینه سازه
نمیدونم نظر شما چیه لطفا نظرتونو بگید
دوست عزیز تندر اون اوایل این مشکلات را داشت ولی الان دیگه مشکل قطعه نداره وداخل کشور داره قطعات مونتاژمیشه البته تحت نظارت رنو
اگه از نظر کمبود فضا برای سرنشینای عقب مشکل ندارید من پیشنهاد می کنم همون 206 بگیرید ولی اگه فضا ی عقب واستون مهمه تندر واقعا عالیه
ریو رو هم اصلا خوشم نمیاد وتوصیه نمی کنم چون هم فضاش کمه هم قدرتش.....
و نیز جواب دادین:
لام.دوست عزیز من اگر ایربگ سمت سرنشین رو الزام میدونین باید بیشتر هزینه کنی تا حداقل بودجه به 206 V8 سفارشی برسه.اما با یک ایربگ و سایر ملاک های شما خودروی صفر:
پژو 405 SLX با ایربگ و ABS مدل 90 قیمت 14070000 تومان
پژو 206 تیپ 2 با ایربگ و ABS مدل 90 قیمت 13980000 تومان
برای 14 میلیون تومان فقط همین 2 مدل خودرو صفر هست اما کارکرده گزینه های دیگه هم میشه پیدا کرد.
در مورد 206 تیپ 2 هم بگو فضای جلوی پا برا سرنشین عقب یه کم تنگ هست.موفق باشید.
و جواب من:
یعنی با 14 تومن نمیشه ال 90 یا سمند ال ایکس یا ریو خرید
لطفا دوستان نظرشون رو بگن با این ملاکها که گفتم نظرتون چیه
ممنون
و مجددا جواب شما:
وست گرامی من قیمت دقیق رو 14 میلیون تومان شما گفتم.
L90 که فعلا تو لیست فروش ایران خودرو نیست شاید پارس خودرو داشته باشه.
سمند LX با ایربگ و ABS مدل 90 قیمت 15040000 تومان
با ایربگ بخوای قیمت ها میره بالاتر.
و باز جواب من::
راستش تو پستهای قبلی یکی از دوستان پیشنهاداتی داده بودن ولی
در مورد 206 کمی تو شک هستم اخه از نظر خودم 206 واسه چپ شدن شرایط مساعدی داره . من خیلی از 206 ها رو دیدم که چپ کردن نمیتونم نظرم درسته یانه.
در مورد ریو هم که اینطور که یکی از دوستان تو پستهای قبلی فرمودن ظاهرا ایربک و abs نداره که خب من خیلی نمیپسندم البته نمیتونم از نظر فنی چطوره البته قبلا خیلی تعریف فنیش رو شنیدم اما الان نمیدونم که کیفیتش چطوره.
در مورد ال 90 هم راستش من شنیدم که مشکل پیدا کردن قطعه داره یعنی اگه مشکلی ایجاد بشه و دنبال قطعه باشی به سختی پیدا میشه و کلی هزینه سازه
حالا من گفتم 14 تومن دقیق منظورم 14 نبود حالا اگه کمی هم بیشتر شد شاید بشه کاریش کرد منظورم حدود قیمت بود گفتم 14
یک سوال دیگه هم من پرسیدم تو پستم اگه کسی نظری داره بگه
اینکه اگه بعد از اینکه ماشین یک سال کار کرد به صرفه هست که بفروشمش و یک صفر دیگه بخرم ؟؟فکر میکنید چقدر هزینه ممکنه داشته باشه؟؟اصلا به صرفه هست این کار؟؟؟باتشکر
و جواب دوست دیگری:
در مورد چپ کردن ۲۰۶ باید عرض کنم دوست عزیز این کاملا بستگی به نوع رانندگی شما داره من رفیق داشتم با پرادو ۸ تا ملّق زد ۲۰۶ تایپ ۶ به دلیل سنگینتر بودنش امکان چپ کردنش کمتر از تایپ ۲ ولی مهمتر از چپ کردن اینکه شما بعد چپ کردن چه انتظاری از ماشین داشته باشی چون من دیدم طرف بنز ۲۰۰ میلیونی هم چپ کرده.ببین عزیزم ۲۰۶ طراحی بندنه طوری که بعد چپ کردن کمترین آسیب به نقاط حساس بدن مثل سر میخوره و احتمال آسیب دیدگی کمتره اما خود ماشین آسیب زیادی میبینه که جم کردنش بعد تصادف سخته حدود ۳تا ۴ تومن خرج داره که اگه بیمه باشی
و نیز جواب شما:
.در مورد چپ شدن 206 درست میگین اما خوب بستگی به راننده و طرز رانندگی داره که یه ماشین چپ بشه
اواگرنه هر ماشینی چپ میشه.
2.در مورد ریو abs رو گذاشتن براش اما ایربگ نداره
3.تامین قطعات L90 از روزه اول با مشکل مواجه بوده و به کندی داره حل میشه و نسبت به روزهای اول قطعات بیشتر پیدا میشن.
4.اگر خودرویی رو صفر میخرید و سر یک سال بخواین بفروشینش بستگی به خودتون داره شاید بخوای دائم ماشین عوض کنید اما در کل یه خودروی صفر رو من 2 سال سوار میشم.این نظر من بود.
و من نیز:
پس به این ترتیب یا باید 206 رو انتخاب بکنم یا اینکه با کمی افزایش بودجه سمند بخرم . 206 منظورتون مدل اس دی اونه دیگه ؟؟
میشه یک لطفی بکنید و حالا یک مقایسه ای این دوتا رو با هم بکنید. بر اساس ملاکهایی که گفتم
ممنون
و نهایتا شما:
گر بودجه شما برای خرید خودروی صفر 14000000 تومان هست برای خرید 206 SD V1 باید 1000000 تومان دیگه بزاری رو پولت.
شما دقیق بفرمایید ماشین صفر میخوای یا کارکرده و ملاک هاتونم یک بار دیگه مرتب بگین.اینم بگو که خودروی خانوادگی میخوای یا نه.ممنون
در ضمن من ماشین رو واسه استفاده خانواده میخام
بازم عذر خواهی میکنم که این طوری پیغام دادم
با تشکر