اخرش کسی به من نگفت بین 1000D و D3000 و الفا 230 با بودجه زیر 600 کدوم بهتره؟
با اینکه برم سراغ SLR LIKE؟
می خوام که حتما تنظیمات کامل دستی داشته باشه و لنز هم بخوره
اخرش کسی به من نگفت بین 1000D و D3000 و الفا 230 با بودجه زیر 600 کدوم بهتره؟
با اینکه برم سراغ SLR LIKE؟
می خوام که حتما تنظیمات کامل دستی داشته باشه و لنز هم بخوره
1000D دوربین بهتریه اما کنون در رده لنزهای ارزون به خوبی بیکون نیستنقل قول:
D3000 نیکون لنزهای ارزون خوبی داره اما بلافاصله در سری لنزهای متوسط واقعا قیمت های بالایی داره و به پای کنون نمیرسه.
سونی لنزهای ارزونی داره ولی کیفیت چندانی ندارند
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
با این همه توضیحی که دادیم اصرار شما قابل توجه است.نقل قول:
بله در ایران هست وشما میتوانید در پاساژ مجاور وزارت بهداشت در جمهوری تهیه کنید قیمتش را بیاد نمیاورم ولی از 1 میلین کمتر بود
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
عکاسی پاناسونیک دوربین هایی با تاکید بر فیلمبرداری هستند و در بین انها FZ35 به نسبت بهتر است.نقل قول:
باتری خوبی دارد و در شب کمتر دوربینی خوب عکاسی میکند مگر به ضرب فلاش اکسترنال وایزوی بالا
نقل قول:بالاخره من متوجه نشدم مشکل شما چیست؟اگر منظور شما پرینتر برای عکس است که لطفا بگو چرا پرینتر لازم داری؟اگر میخواهی عکس هات موندگار تر باشند باید از کاغذ مرغوب تر استفاده کنی که در نتیجه مراجع ه به مراکز چاپ عکس این مسئله را تا حدی براورده میکند چون قیمت کاغذ های مرغوب برای پرینتر ت از قیمت دوربینت بیشتر میشهنقل قول:
[QUOTE=sastwhc;4818019]1000D دوربین بهتریه اما کنون در رده لنزهای ارزون به خوبی بیکون نیست
D3000 نیکون لنزهای ارزون خوبی داره اما بلافاصله در سری لنزهای متوسط واقعا قیمت های بالایی داره و به پای کنون نمیرسه.
سونی لنزهای ارزونی داره ولی کیفیت چندانی ندارند
لنز ها رو متوجه شدم اما کیفیت خود دوربین ها رو نه!
فعلا نمی خوام به سرعت لنز بگیرم فکر کنم لنز همراه دوربین کارمو راه بندازه!
[QUOTE=pini30lin;4818125]انتخاب بدنه بعدا شما رو در زمینه ی لنز محدود میکند اگر میحوای با همین بدنه ادامه بدی باید ببینی با چه لنز کیتی عرضه میشه در یک کلام:نقل قول:
برای آموزش با هم فرق چندانی ندارند(نیکون و کنون رو میگم من سونی رو دوربین نمیدونم در هیچ رده اما اگر قراره بهش ارفاق کنم جاش توی SLR ارزونه) در هر حال فعلا خرجت با D3000 کمتر میشه ولی اگه بخواهی توسعه بدی خیلی گرون میشه و اگر بخواهی با کنون بمونی 1000D رو اول بخر و لنزهاش میتونه بعدها برای بدنه قوی تر بکار بیاد.
ببین اول یادت باشه ما راهنمایی میکنیم شما تصمیم میگیری
دوم بین کنون و نیکون تفاوت اساسی نیستند بلکه نیازهات اونارو از هم افتراق میده
سوم روی هم رفته با اینکه من از کنون خوشم میاد ولی اگر محدودیت بودجه داری نیکون برات بهتره
به سونی فکر نکن
کد:http://www.radiantlite.com/2009/08/nikon-d3000-vs-canon-xs-1000d.html
ببین بهترین انتخاب رو در مغازه میکنی ببین با کدومشون راحتتری از لحاظ قیافه و راحتی در دست و .....کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Nikon_D3000/noise.shtml
-----------------------------------
پ.ن.۱
ببین اگه من یه دانشجو بودم و دچار بیماری وسواس نبودم و آدم منطقی بودم فعلا یه D90 میخریدم بعدها میرفتم از رده نیمه حرفه ای کنون یکی رو انتخاب میکردم(بعدها= 3تا 5 سال بعد)
پ.ن.2
سونی=کمپانی ژاپنی که سابقا در زمینه والکمن خدا بود الان با یه شرکت عینک سازی یه چیزایی تولید میکنه که خیال میکنه میشه بهش گفت دوربین عکاسی(دوربین فیلمبرداری نیمه حرفه ای و حرفه ایش عالیه)لپ تاپ خوب تولید میکنه و LCDتلویزیون جزء عالی هاست MP3Player ش مزخرفه
کیانپارس - سر خیابان 5 شرقی نمایندگی پاناسونیک :31:نقل قول:
ببین بهتره سونی رو بیخیال شی.و اینکه بگو که در چه سبکی میخوای عکاسی کنی منظورم اینه که علاقه اصلیت چیه نیکون واسه کارهای stedio خوبه ولی کانون واسه فضای باز حتما دقت کن که در اینده چه میخوای بکنی چون بدنخ روی نوع لنزها و قیمتشون در رده های مختلف خیلی تاثیر دارهنقل قول:
ممنون از راهنمایی هاتون
چون بودجم محدوده و نمیخوام زیاد برای دوربین خرج کنم و از طرفی یه چیزی مبخوام که بعدا از خریدش پشیمون نشم این قدر وسواس بخرج میدم و سوال می پرسم
شخصا به عکاسی علاقه مندم ولی بصورت حرفه ای دنبالش نمی کنم چون رشته ام نیست
الانم چون این ترم و ترم اینده عکاسی دارم و تو این دو ترم قراره حالت های مختلف رو کار کنیم پیگیر شدم
فعلا قراره عمق میدان کار کنیم و گفته لنز زوم بگیریم!
خود منم سونی رو فقط بخاطر قیمتش پرسیدم وگرنه کانن رو بیشتر می پسندم (استاد تاکیدش رو نیکون بود و میگفت تو ایران کانن بیشتر طرفدار داره خودش تازه ترم پیش دکتری عکاسیش رو از فرانسه گرفته و برگشته)
این طوری که پیداست عکاسی توی سبک های مختلف(بیشتر هنری مثل عمق میدان و ماکرو و ...) رو در فضای ازاد قراره کار کنیم
واسه همین با توجه به کمبود بودجه باید یه مدلی بگیرم که لنزهاش نسبتا ارزون باشه و رو بدنه های احتمالی اینده جواب بده همین طور نسبتا به روز باشه که مجبور نشم به زودی بدنه عوض کنم
من هم با 1000D و هم با D3000 و هم با 500D کار کردم هر سه تاشون راحت بودن و قیافه هم مهم نیست
با این وضعیت فکر کنم 3000D بهتر باشه؟؟؟
بخاطره لنز کیت مرغوبش اره نیکون D3000 بهتره ولی لایو ویو نداره یادت باشه(مشکل مهمی نیست)نقل قول:
سلام دوستان توی دوربینای عکاسی کدوم دوربین از همه زومش بیشتره ؟
تو فیلم برداری ها هم همینطور
توی دوربینای کوچیک عکاسی هم همینطور:دی
واسه هر کدوم یه مثال بزنید یعنی بیشترینشو بگید ممنون.