بله ولي من اصلا توي اونها وارد نمي شم و حتي وقتي در دوربين رو باز مي كنم بعضي وقتها صفحه سفيد مي شه و هنگ مي كنه.نقل قول:
در ضمن فايل ها رو هم خراب مي كنه!
تشكر...........
Printable View
بله ولي من اصلا توي اونها وارد نمي شم و حتي وقتي در دوربين رو باز مي كنم بعضي وقتها صفحه سفيد مي شه و هنگ مي كنه.نقل قول:
در ضمن فايل ها رو هم خراب مي كنه!
تشكر...........
برو گوشیت رو با آنتی ویروس اسکن (با کامپیوتر)نقل قول:
شاید گوشیت ویروسی باشه
در مورد دوربینت یه امنحانی بکن اول میموری گوشیت روبیرون بیار بعد در دوربینت رو باز کن ببین بار هم اینجوری میشه:20:
با كاسپراسكاي 2007 با كامپيوتر چك كردم ويرروسي نبود.نقل قول:
دوربين هم بعضي مواقع اينطوري ميشه.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام دوست عزیز....نقل قول:
همه ی این چیزایی که گفتی بر میگرده به مموریت.
منم یه موقعی همین مشکلات رو داشتم و خیلی اعصابم رو خورد میکرد.
برو مموریت رو عوض کن درست میشه.موقع خریدن مموری چه چیزایی رو تست میکنی؟
در ضمن هنگام نصب برنامه PMD پیغام نمیده گوشی رو ریستارت کنید!!!:18: شما چی کار کردی؟
تشكر.نقل قول:
براي خريد مموري چه جوري بفهمم كه سالم هست يا نه؟
بزار تو گوشیت چند تا عکس باهاش بگیر و دقت کن حتما تو مموری ذخیره بشن.حدود 10 تا عکس بگیر.بعد برو نگاه کن ببین عکی ها سالمن یا مثل عکس های نصفه دانلود شده ان؟
چند تا برنامه جاوا و سیس بریز و نصب کن رو مموری...چند تا فایل با بلوتوث بگیر و بده و از این جور کارا دیگه....
موفق باشی.
خسته نباشيد!
ميخواستم يه p990 كار كرده بخرم، چه جوري بايد تستش كنم تا از سلامتش مطمعن بشم.
ممنون.
با يه مموري ديگه تست كن . ولي منم اون اوايل كه خريده بودم زياد هنگ ميكردم بعدش كه آپديت كردم اصلا هنگ نمي كنه ديگه :46:نقل قول:
خيلي خيلي متشكرم.............نقل قول:
تشكر فراوان..................................نقل قول:
با يه مموري ديگه تست كن . ولي منم اون اوايل كه خريده بودم زياد هنگ ميكردم بعدش كه آپديت كردم اصلا هنگ نمي كنه ديگه
یه سوال کلوپ از کار افتاده دیگه کسی به اینجا سر نمیزنه چی شده خبریه با ما هم بگین:18:
:40: