سلام چطور میتونم مودم LH92 ایرانسل رو انلاک کنم ؟؟
Printable View
سلام چطور میتونم مودم LH92 ایرانسل رو انلاک کنم ؟؟
آقا پینگ شمام شدید بالاست؟ اصن افتضاحه واسه من
ایرانسل تو سوییچ تهران کمبود پهنای باند داره و به شدت در حال پیگیری هستن تا ظرفیت جدید بدن بهشون..یکی دو هفته ای درست میشه.نقل قول:
این بسته 2 گیگ ویژه زمانش چقدره ؟
تا ۲ خردادنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
کدوم قسمتش این طور گزینه ای داره ؟! من که ندیدم !نقل قول:
شما صفحه اصلی برنامه روی طرح من بزن بعد میتونی به طرح دلخواه تغییر بدی از جمله مصرف ازادنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
منظور از قسمت تغییر طرح تعرفه بعد همون گزینه آخری هستش که به انگلیسی نوشته دیگه ؟!
نوشته TARHE CONTROL MASRAFE AZADنقل قول:
سرور لاس وگاس تریجی
جالبه سرور داخلی روی 4 مگ بود:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان ارزون ترین نت رو ایرانسل میده؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
توی بسته های ساعتی شبانه و اونایی که محدودیت زمان دارند بله .نقل قول:
نقل قول:
3G Irancell
ســــــــــــبزوار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*سرور لس آنجلس آمریکا*:n09:
منم همین حدود هست سرعت منتهی آون تست با آنتن -97 گرفتم چون تو خونه خوب آنتن نمیدهنقل قول:
بالا نیست افتضاح شده حدودا 110 120 بود الان شده 190 200 به بالانقل قول:
من تهران نیستم و همین مشکل برای منم پیش اومدهنقل قول:
نقل قول:منوی سمت راست > تنظیمات / Settings > طرح کنترل مصرف آزاد ON/OFFنقل قول:
ولی همونطور که گفتم مثل اینکه مشکل داره و من زده بودمش ولی 28 هزار تومن ازم پرید. با اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید احتمالاً کار کنه.
سلام
دوستان آیا بسته نامحدود ماهیانه در ایرانسل نیست؟
خیر، ساعتی برای ساعت ۲-۸ وجود دارد.نقل قول:
طرح ترابرد پذيري قرار بود امروز راه بيفته ولي انگار راه نيفتاد
كسي خبري داره!؟
گفتن اماده راه اندازیه اما چون با افتتاح سه پروژه دیگه تداخل داشته راه اندازیشو انداختن هفته ایندهنقل قول:
یعنی کسی تجربه و حتی اطلاعی از تعویض سیم کارت اعتباری ایرانسل با یوسیم رو نداره که چطور هزینه اش رو محاسبه میکنن ؟نقل قول:
اگه از شارژ کم میشه بدونم که قبلش سیم کارت رو شارژ کرده باشم به اندازه ی کافی... (که فکر کنم هزینه اش 8 هزار تومن باشه)
من خیلی وقت پیش این کار را در دو مرحله انجام دادمنقل قول:
سری اول پول را نقدی گرفتن
سری دوم مجانی
من 3 بار تعویض کردم هر سه هم پولی بود
هر بار هم هزینه های متفاوت
دوستان یه صلواتی عنایت بفرمایید ! بسته ی 2 گیگ هدیه ی من به سلامتی 27 روز بعد از فعال کردن سیمکارت بالاخره فعال شد ! خسته نباشید و خدا قوت خدمت کارشناسان بخش پشتیبانی ایرانسل
پیامک فعال شدن میاد؟نقل قول:
10 روز گذشته برای من هنوز فعال نشده
سلام.من سیم اعتباری داشتم رفتم به ۴g تبدیل کردمش.مبلغ ۷۰۰۰ تومان گرفتن با یک کپی کارت ملی.و یک فرم مشخصات هم پر کردم.کمتر از نیم ساعت بعد هم سیم کارت فعال بود.
یکی دو روز که سرعت دانلود نیمه شب بهتر شده ! مشهد .
سلام دوستان و اساتید عزیز
میشه یه عکس از دکل 4G ایرانسل بذارید تا بدونم چطوره ؟
آخه شهر ما 3G هستشو الان یکی از دکلها رو اومدند یه چیزایی مربع شکل جفت اون سه تا که قبلا بود وصل کردند و میخوام ببینم چی هستند؟قبلا سه تا بزرگ بود الان به هرکدوماز اونا سه تا کوچیکتر مربع شکل وصل کردند و میخوام ببینم چی هستن؟
یه عکس میزارینقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
راستش امکان عکس ندارم اما دکل نو و جدید هستش و تری جی فعال بود بدونه اینا و امروز اومدن سه تا از اینا کنار هر سه تای قبلی نصب کردند !یه جعبه کوچیک سفیدنقل قول:
اینجا رو نگاه کنی جواب شما داده شدنقل قول:
از سیم کارت هم کم نمیکنن فقط باید کارت بکشی (البته توی نمایندگی رسمی و اصلی ولی توی دفاتر پیشخوان نقد هم میشه پرداخت کرد)نقل قول:
من تهران با ۷۰۰ تماس گرفتم.نقل قول:
با پیک بادپا تحویل در محل فقط ۶ هزار تومن از من هزینه گرفتن.
از ایرانسل من فعال کردم و موردی نداره . :n01:نقل قول:
دوباره برنامه رو باز کنید برید به اون قسمت ببینید روی ON هست؟!نقل قول:
من دیدم برای چند خط که زده بودم هیچ یک ON نشده بودن و الان که به صورت دستی با اون کد *555*3*2*3# زدم تازه ON شده!
دیشب فعال کردم و شارژ کردم خط رو و طرح خریدم و یه خورده ته حساب مونده بود که صبح که بیدار شدم چک کردم دیدم هست . :n01:نقل قول:
سلامنقل قول:
این 2 گیگ هدیه بابت چی هست ؟؟
منم به تازگی یه سیم کارت جدید گرفتم هدیه ای داره ؟
و موضوع دیگه برام دائم اس ام اس میاد که شماره 2115 بگیر کد پستی تایید کن و یه سیم کارت هدیه رایگان برای شما پست میشه
2گیگ بابت هدیه سیمکارتی هست که همراه مودم که خریداری کردن براشون ارسال شده .نقل قول:
به شماره 2112 و بعدش هم به 2115 پیامک بزن و کد پستی رو تایید کن حداکثر یه ماه بعدش هدیه سیمکارتت رو از پست بگیر کاملا رایگان
از شماره 09351000000 باهام تماس گرفتن و گفتن بسته ی 2 گیگ شما فعال شدهنقل قول:
مال ما که 10 گیگ هست معلوم نیس چقد طولش بدننقل قول:
شبانس یا روزانه؟
روزانه س و سه ماهه ، توی برنامه ی ایرانسل من هم اثری ازش نیست ، فقط از طریق *555# میشه فهمید که هستنقل قول: