بله مشخص شدهنقل قول:
انتطامینقل قول:
حالا چی هست ؟ نیرو دریایییه ؟
Printable View
بله مشخص شدهنقل قول:
انتطامینقل قول:
حالا چی هست ؟ نیرو دریایییه ؟
[QUOTE=usiiiii;8167277]بله مشخص شده
از کجا بپرسم که کجا افتادم؟
کجای شمال؟ گیلان؟مازندران؟گلستان؟نقل قول:
آقا چیزی به اسم کد سخا ننوشته :|نقل قول:
اینی که شبیه بار کده :D چیه؟
پیدا کردم،پیام فرستادم به 110206010 کد سخا رو داد.
تو برگ سبز پایینش نوشته کد سخا که در ادامه توضیح داده که چی هست(این گذر واژه ....)نقل قول:
حالا اگه شماره 2 رو بزنی میگه معرفی شده به بخش تقسیم!!نقل قول:
البته فکر نکنم تک تک اسامی پادگانای اموزشی رو داده باشن زنه ضبط کنه و واسه ما پخش کنه
داداش هم 2 رو که میزنم میگه اعزام به خدمت. اصلا نمیگه معرفی شده به بخش تقسیم. این سامانه اس ام اس شون چی؟ کسی تونسته از این طریق بفهمه کجا افتاده؟نقل قول:
تلفن گویا و اس ام اس نمیگه کجا افتادین. فقط تاریخ ثبت درخواست و ثبت محل میگه . اگه تاریخ ثبت محل گفت میتونید برید نظام وظیفه شهرتون و بپرسین کجا افتادین
[QUOTE=amin5030;8167342]من از نطام وطیفه شهرموننقل قول:
البتته خودم نپرسیدم دوستام رفته بودن واسه خودشون رو بپرسن واسه منم پرسیدن که اون چابهار رو شوخی کرده بودن و من رو سر کار گذاشته بودن / به هر حال من بیرجند انتطامی
گلستان......نقل قول:
دوستان سلام
یه سوال داشتم
میخواستم ببینم برای امریه خاتم الانبیا به خصوص گروه سپاسد کسی تا حالا اقدام کرده؟ میدونید حقوق و مزایاش چطوریه؟
ممنون و تشکر
سلام به دوستان عزیز...کسی میدونه شکستگی پا چند روز استعلاجی داره؟
1 ماه استعلاجی داره!ولی اگه تو آموزشی باشه باعث تجدید دوره میشود!
شکستگی پا 1 ماه استعلاجی داره ولی بستگی به تایید معاون و پزشک بهداری داره که برات چه قدرش رو استراحت در منزل بزنه یا استراحت در یگاننقل قول:
سلام دوستان
من کسری بیسیجمو 2ماه پیش کاراشو انجام دادم و برگه 2 ماه کسری رو هم از سپاه استان گرفتم و اونا بهم گفتن که خودمون اتومانیک بعد یک مدت تو سایت نظام وظیفه ثبت میکنیم.
حالا که میرم پلیس+10 چک کنم میبینم که هنوز ثبت نشده.
اگه کسی میتونه بنده رو راهنمایی کنه
سپاس فراوان و ایام به کام
البته باید مینوشتین کجا خدمت میکردین ولی در هر صورت باید سپاه دست وارد سیستم کنه و 24-48 ساعت بعد سیستم نشون میده.نقل قول:
حالا اگه ناجا باشین میرید یه بار هم میدین ستاد فرماندهی میره استان برای تایید و بعد اونها از همون سیستم چک میکنن و جوابش میاد و در پرونده ثبت میشه.
سپاس از پاسخگویی تون دوست عزیزنقل قول:
من در پدافند هوایی ارتش خدمت میکنم ولی هنوز کسریم ثبت نشده حال نمی دونم چرا(البته اگه اشتباه نکنم اون سربازی که برگه کسری بسیجمو داشت تو سیستمشون ثبت میکرد بهم گفت این برگه ای که ما برات صادر کرده ایم رو ببر بده به یگان خدمتیت همین و بس، منم بهش گفتم این برگ کسری رو ببرم پلیس +10 واسه ثبت تو سایت نظام وظیفه ، اونم گفت احتیاجی نیس ما خودمون ثبت نظام وظیفه میکنیم
دمتون گرم جواب ندادید !
دوستان سلام
یه سوال داشتم
میخواستم ببینم برای امریه خاتم الانبیا به خصوص گروهسپاسدکسی تا حالا اقدام کرده؟ میدونید حقوق و مزایاش چطوریه؟
ممنون و تشکر
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم من با مدرک کارشناسی برم سربازی خوبه یا نه؟؟؟چون خیلی سر دو راهی قرار گرفتم که برا ارشد بخونم یا نه...از طرف دیگه اگه بخوام ارشد بخونم (چون پایان خدمت ندارم) کار خاصی نمی تونم پیدا کنم.در ضمن رشتم هم برق الکترونیک هستش...یه سوال دیگه این که امکانش هست که تو پادگان باشم یا چه جاهایی ممکنه بیفتم با این مدرک
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید:n12::n01:
من هم با رشته برق الکترونیک همین فکر تو رو داشتم که اگه دکترا هم داشته باشم بی پایان خدمت فایده نداره.الان اول اردیبهشت اعزامم.تو پادگان بودن یا نبودن بستگی داره.اگه بتونی امریه بگیری که خیالت راحته ولی سه ماه بیشتر باید خدمت کنی.(کلا این کجا افتادنها یه متغیر تصادفیه:n01::n16:)نقل قول:
ممنون از پاسخت دوست عزیز :n16:نقل قول:
منظورم دقیقا ادامه سربازی بود. یعنی مثلا وسط سربازی کارشناسی ارشد قبول بشه بره سر کلاس و دانشگاه، بعد از تموم شدن درسش تکلیف سربازیش چی میشه؟ ادامه ماه های باقی مونده رو میره یا دوباره باید از اول همه مراحل رو طی کنه، بره آموزشی و...
نیروی زمینی ارتش هست
نقل قول:"فیلم گروگان گیری سربازان مرزبان عزیز کشورمان توسط گروهک تروریستی جیش العدل را روی یوتیوب دیدم و بسیار متاثر شدم و به فکر فرو رفتم و بر اساس وظیفه ملی و دینی خود لازم دیدم مواردی را تاکید کنم.
به لحاظ فنی جای بسی تعجب است که مرزبانان کشورمان در وسط کوه ودشت برهوت دوردست در یک چادر معمولی مستقر گردیده و از حداقل امکانات رفاهی وامنیتی برخوردار نبودند. در چنین شرائط دشوار روحی چگونه می توان انتظار داشت چند سرباز ساده با سطح پائینی از آموزش و تجهیزات و تسلیحات بتوانند از مرزهای کشور آن هم در منطقه حساس و پر خطر سیستان و بلوچستان محافظت کنند؟
حداقل دانش نظامی برای هر شهروندی که دوره خدمت سربازی را گذرانده است حکم می کند نیروهای نظامی بویژه یگان مرزبانی باید حتما از واحد پشتیبانی مجهزی برخوردار باشند.
پرسشهای جدیی که در اینجا مطرح می شود این است که این چادر در وسط کوه و دشت دور افتاده مرزی چه پشتیبانی داشته است؟ کدام پایگاه مرزی و کدام دیدبانی و کدام فرماندهی مرزبانی این چادر را پشتیبانی می کرده و در تماس مخابراتی بوده است؟ چرا کشوری که دارای برتری نظامی در منطقه است و برق موشکهایش قدرتهای جهانی را متحیر کرده باید در این نقطۀ مرزی حساس و پر خطر شرق کشور با چنین کاستیهائی مواجه باشد؟ و چراهای فراوان دیگر."
ببخشید دوستان شایعه شده که بعد سال 92 خدمت سربازی از 21 ماه به 24 ماه افزایش پیدا میکنه و همچنین میزان بخشودگی خدمت در ازای خدمت پدر در دروران 8 سال دفاع مقدس کمتر میشه میخاستم بدونم این اخبار چقدر صحت داره واینکه پدر من 10 ماه خدمت در جبه داره چقدر از مدت خدمت من کم میشه؟
سوال بعدی اینه که معاف از رزم شدن مزایای خاصی داره یا اینکه کلا دنبالش نرم بهتره چون من شماره چشمام روی هم 8 هستش ولی با توجه به مدرک تحصیلیم (لیسانس) معاف نمیشم میخاستم ببینم اگه ارزش داره یعنی مثلا جای بهتری میافتم یا مسئولیت کمتری به گردنم باشه برم دنبالش پیشاپیش ممنونم از لطفتون
سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد مدت زمان خدمت شایعه زیاده ، تا زمانی هم که اعلام رسمی نشده شما به این شایعه ها توجه نکن
در مورد معاف از رزمی هم بارها اینجا صحبت شده ای کاش یه جستجو کوچیک میکردی ، معاف از رزمی بیشتر توی سپاه اونم نیرو هوایی (هوافضا) و نیرو دریاییش کاربرد داره و واقعا به صورت اداری تردد میکنن ( 7 صبح تا 14 ) ، در مورد بقیه ارگان ها هم اطلاعات دقیقی ندارم اما داشتنش بهتر از نداشتنشه
راستی یه چیزی رو که خیلی مهمه بهت بگم اونم اینه که اگه میخوای بری پذیرش برای سپاه بگیری به هیچ عنوان قبل گرفتن برگ سبز (ثبت اطلاعاتت) برای معاف از رزمی اقدام نکن چون پذیرش نمیکنن (اکثر بچه هایی هم که توی سپاه معاف از رزمن بعد معرفی به یگان رفتن کمیسیون)
دوستان این برگ سفید ما امروز اومد با فوق لیسانس زده نیروی انتظامی مالک اشتر. دوستانی که به تازگی اونجا بودند میتونند یه آماری بدن که چطوره؟؟ امکانات؟ سخت گیری؟
خیر فقط ادامه اش میرید ...نقل قول:
به خاطر کمبود نیرو فکر میکنم به احتمال زیاد این شایعه درست باشه ...نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون می شم کمکم کنید
این چند روزه که پلیس +10 تعطیله از کجا می تونم پرینت برگه سفیدم رو پیدا کنم بفهمم کجا افتادم؟
برادرانه میگم بهت دوست عزیز: تو خدمت هرچقدر دورتر از خونه باشی همونقدر راحتترینقل قول:
خودم هم دوری هم نزدیکی به خونه رو در زمان خدمت تجربه کردم، موقعی که دورتر بودم بسیار
راحتتر و با اعصاب کاملا آروم خدمت می کردم ولی وقتی انتقالی گرفتم اومدم شهر خودم زورم
میومد شب پادگان بخوابم و همش تو فکر خونه رفتن و... بودم و همین باعث میشد عصبی باشم
مالک اشتر اراک=هتل مالک :n02:نقل قول:
جای خوبی افتادی من خودم نبودم ولی چند تا از دوستام بودن میگن حدود 3000 نفر ظرفیت داره زیاد هم سخت نمیگیرن خوابگاهاش هم تمیزه
هیچ چیزی به اسم قانون تو این سیستم وجود نداره . شب میخوابن صبح بلند میشن میگن شد 21 یا 24 یا کسری فلان !نقل قول:
مگه قضیه 21 ماه نبود؟ اون یارو که نمیخوام اسمش بیارم اومد گفت تا پایان 91 خدمت همون 17 ماهه ولی از اونجا که بی قانونی موج میزنه و همه چی دل بخواهیه! اومد گفت نه از 91 خدمت 21 ماهه!
الان مورد هست تو یکی از پادگان های منطقه مرزی خدمت میکنه (ارتش) همین قبل عید اومدن گفتن دیگه از امروز کسری منطقه مرزی (که 3 ماه بود) برداشته شد!!! و ترخیص نمیکنن میگن باید بمونید تا 21 ماهتون پر بشه !
حالا نمیدونم فقط این پادگان اینجوری شده یا تو کل کشور کسری منطقه مرزی هارو برداشتن؟
مگه اونایی که بومی هستن و میوفتن شهر خودشون نمیتونن بعد از ساعت اداری برن خونه؟!!نقل قول:
نه عزیز ..کی همچین حرفی زده فقط بعضی جاها اینجوریهنقل قول:
من که تو شهر خودم خدمت کردم فقط هفته ای 8 ساعت اجازه داشتم از یگان خارج بشم اونم با هزار تا مکافات
البته وضعیت سپاه و ارتش بهتره اما ناجا از این خبر ها نیست
ناجا رو که درست میفرمایین ولی از این جهت پرسیدم چون ۲ تا پسر عموی من که تو سپاه خدمت کردن و همینطور پسر داییم که تو ارتش بود هر روز بعد ساعت اداری خونه بودن:n13:نقل قول:
توی سپاه اگه رکن 2 (حفاظتی و حراستی) بیوفتی اکثرا 24-24 یا 24-48 میشینقل قول:
مثل نیروهای پاسدارخونه (یگان پاسدار) و دژبانی
شمارو نمیدونم ولی من که ناجا بودم، در اکثر یگانهای ناجا اصلا چیزی به اسم ساعت اداری و ... معنی ندارهنقل قول:
24 ساعته جان برکف باید آماده خدمت باشی ولی سپاه و ارتش بعد از ساعت اداری کاری ندارن که بخوان سربازو نگه دارن
مگر یه تعدادی واسه نگهبانی و سایر امورات که معمولا سربازا چرخشی انتخاب میشن و کلا همه چیز خوبه!
اصلا اولین چیزی که تو آموزشی بهمون یاد دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که با این مقطع شروع میشد:
ما ز جان گذشتگان حافظان میهنیم - در نبرد خودسران همچو کوه آهنیم
دیگه بقیه شو خودتون حدس بزنید که چه انتظاری از سرباز دارن!!!
سلام
از دوستان کسی در مورد نحوه آموزش در دوره کد عقیدتی تهران اطلاعاتی داره منظورم این هست که ساعت چند کلاسا شروع میشه و ساعت چند تموم میشه بعضی ها میگن از ساعت 7 تا 2 هست اما یکی از دوستان من که رسته پیاده خورده میگه واسه ما عین آموزشی است. همچنین این دوستم می گه دوره اونا حدود 90 روزه در حالیکه به ما می گفتن عقیدتی 2 ماهه آیا مدت دوره کد 3 ماه شده؟ همچنین در دوره کد عقیدتی کلاسا چقدر تئوری است و چقدر عملی و کلاسای عملی چی ها هستن؟ فکر کنم دوره کد عقیدتی در تهران هست آیا در تهران میشه بعد پایان کلاسا همه روزه رفت تا فردا صبح که بیداری هست؟
ببخشید که سوالاتم زیاد شد ولی به عنوان سوال آخر چقدر احتمال داره فوق لیسانس دوره کد بخوره خیلی خیلی ممنون
جواب همه سوالاتت اینه: دوره کد برای فوق لیسانس ممنوعه که احتمال کد خوردن شما 0 درصدهنقل قول:
ضمن تشکر از پاسخ شما دوست زیز عرض کنم آخه فرمانده می گفت احتمالش هست فوق لیسانس ها هم کد بخورن ولی خوب احتمالش پایینهنقل قول:
دعا کنه نیفته ناجا...نقل قول:
مسلما دوره کد آسون تره، علی الخصوص لیسانس ها بعد ساعت 2 میتونن برن چند ساعتنی چرخی تو شهر بزنن، برای دیپلم و پایین تر هم خوبه چون گ 3 یا 2 میگیرن کمی فشار کم میشه.نقل قول:
اگه قبل اعزام شدن رفته باشین دانشگاه احتمال داره نیروی بکارگیرندتون هم تغییر بکنه و اگه اعزام بشین، نیرو همونه ولی یگان احتمال زیاد تغییر بکنه.نقل قول:
اون برای کسانی هست که غیبت میکنن.نقل قول:
1- مگه کسایی که پایان خدمت دارن کار پیدا میکنن که شما تازه بدون پایان خدمت پیدا کنی؟نقل قول:
2- ادامه تحصیل بعد کارشناسی (به نظر من) اشتباه محض هست و اول باید خدمت رو تموم کنی تا راحت تر باشی، با کار میشه ارشد خوند ولی با خدمت نمیشه کار کرد و یا ارشد خوند.
3- اصلا به رشته ربطی نداره و نیروی بکارگیرنده (ارتش، سپاه ، ناجا) ربط داره که کجا بیفتین.
اگه درست یادم مونده باشه به غیر از سپاه بقیه یه ماه میرن آموزش مجدد، البته اون یه ماه هم از خدمت حساب میشه و بقیه ماههای خدمتی اما با قانون جدید.نقل قول:
در راستای صحبت دوستمون دهن ما رو از اول خدمت تا آخر سرویس کردن که خدمت دوباره میشه 18 ماه، 22 بهمن میگن، عید میگن، 3 خرداد میگن، عید فطر میگن، هفته ناجا میگن و...نقل قول:
به ولیعصر نمیرسه ولی از آموزشگاهها یخوب و راحت ناجا هست.نقل قول:
نه عمو... اینا رو کی میگه.نقل قول:
البته بسته به نیرو و جا و درجه و... داره.
اگه کسی ارتش باشه و افسر بعد 2 میره خونش، اگه سپاه باشه چند روز یکبار نگهبان و... اگه ناجا باشه که کلا بیخیال شو مونده به شانس و موقعیتت.
حقوق دوماه آموزشی کی میدن؟:n02: