بفرمایید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بفرمایید :نقل قول:
دوستان یکی جواب منو بده از وضعیت الان راضی هستین؟
نقل قول:
با توجه به اینکه مخابرات هر منطقه از لحاظ مختلف با هم فرق می کنند ، به طور صد در صد نمیشه گفت که وضعیتی که الان من دارم ، برای شما هم به همین صورت باشه
تنها راهی که میتونی جواب صددرصد بگیری اینه که از کسایی که اشتراک پارسانلاین رو تو محلتون دارن پرس و جو کنین .
من به شخصه از سرویس 128 محدود2گیگ ای که دارم ، راضی ام .
شبا با سرعت 512 و 256 چقدر میشه دان کرد؟ :n13:
من سرویس 1 مگ دارم ، یه چند روزیه سرعتم پایین اومده و حدودا 120-130 شده ، زنگ زدم پشتیبانی میگه شما تا موقعی سرعتتون کمتر از 20% سرویس ارائه شده نشده باشه (مثلا زیره 30 ) ، حق اعتراض ندارین و سرعت الان شما خیلی هم خوبه !!! :n13:
سلام دوستان
من تازگی ها وقتی چند روز پشت سر هم در ساعات رایگان دانلود میکنم سرعتم افت پیدا میکنه و وقتی از لحاظ حجمی سرویسم رو حدود 10 گیگ شارژ کردم سرعتم یه دفعه دوباره درست شد.
اینطور که به نظر میرسه پارامترهایی مثل حجم و زمان باقی مانده سرویس و میزان استفاده از سرویس شبانه در سرعت دانلود روزانه و شبانه تاثیر دارند.
کسی میدونه فرمولشون برای محاسبه سرعت دانلود بر اساس عوامل بالا چه جوری هست؟
به نظرم اگر کسی اطلاعی نداره میتونیم با کمک هم مهندسی معکوس کنیم و فرمولش رو پیدا کنیم :) شاید بشه با اطلاع از این فرمول دورشون زد .
نه عزیز منظورم اینه که با 512 چقدر میشه و با 256 چقدر سرعت دان میده شبا :n02:نقل قول:
این 130 سرعت شبانتو گفتی یا روزانه؟
دوستان ساعت رایگان شبانه از چند تا چنده ؟ روزای تعطیل چطور ؟ ممنون میشم سریع جوابمو بدید.:n16: راستی سرعت دوستانی که سرویس 128 محدود دارن در ساعات رایگان چنده ؟ ماله من دیشب از 20 تا 25 بود به نظرتون نمیشه اعتراض کرد ؟ واقعا کمه ...
سلام
پارس انلاین بدرد نمیخوره برا دانلود داشتم ولی الان اسیا تک دارم بنظرم از همه اینا بهتره مخصوصا برا دانلود تو ایران تکه یه مدت خیلی درگیر بودم که چی بگیرم خدارو شکر که اسیا تک کارمو راه انداخت
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوست عزیز شما که اینقدر علاقه دارید به همه دوستان پاسخ بدید، لطفا از گزینه Multi-Quote استفاده کنید ...نقل قول:
سلام
امروز اینو دیدم
.................................................. .................................................. .....
« جایزه مصرف منصفانه » چیست؟
شرکت پارس آنلاین در جهت افزایش سطح رضایتمندی مشترکین و کاربران خود همواره کوشا بوده و در این راستا و به منظور پاسخگویی به نیاز ایشان، این بار نیز اقدام به تعریف سرویس های جدید با حجم ترافیک نامحدود ماهیانه نموده است. بر این اساس، مشترکین و کاربران اینترنت پرسرعت از این پس می توانند هریک از سرویس های جدید و نامحدود این شرکت را با سرعت های 128Kbps, 256Kbps, 512Kbps انتخاب نمایند.
این خدمات با هدف پاسخگویی به نیاز مشترکین برای استفاده از سرویسهای با ترافیک نامحدود طراحی شده است. مضاف بر این شرکت پارس آنلاین همواره در تلاش است تا بتواند نیاز مشترکین را بیش از پیش شناسایی و نسبت به افزایش سطح خدمات رسانی، افزایش رضایتمندی و وفادار سازی مشترکین خود اقدام نماید، از این رو شرکت پارس آنلاین برای اولین بار در کشور اقدام به ارائه سرویس های نامحدود با " جایزه مصرف منصفانه " نموده است.
جایزه مصرف منصفانه
تجربه استفاده بخشی از ترافیک نامحدود ماهیانه با سرعتی چندین برابر سرعت سرویس خریداری شده می باشد. که در جدول زیر این میزان و سرعت جایزه مشخص شده است.
• هدف از ارائه این جایزه، امکان تجربه ای متفاوت از سرویس های اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکین می باشد تا بدون نگرانی از مصرف ترافیک ماهیانه اقدام به استفاده از سرویسهای نامحدود نمایند.
• نحوه ارائه این جایزه، بدین شکل می باشد که مشترکین از ابتدای قرارداد به میزان مشخصی می توانند با سرعتی چندین برابر سرویس خریداری شده و سرعت اسمی، از قرارداد خود اقدام به استفاده نمایند و با عبور از این میزان مشخص شده، مشترکین همچنان امکان استفاده از سرعت اسمی سرویس خود را با ترافیک حجمی نامحدود دارند.
سرویس های نامحدود ADSL2+ و جایزه مصرف منصفانه آنها در سراسر کشور کد سرویس سرعت دریافت اسمی سرعت ارسال اسمی ترافیک ماهیانه جایزه مصرف منصفانه POL-128-U+ 128Kbps 128Kbps نامحدود 20GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 1MbpsPOL-256-U+ 256Kbps 256Kbps نامحدود 33GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 1.5MbpsPOL-512-U+ 512Kbps 256Kbps نامحدود 67GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps
این شرکت امید دارد تا با اطلاع رسانی مناسب و تلاش برای آشنا نمودن متقاضیان با طرح ها و خدمات مختلف خود، ایشان را در دستیابی به محصول مورد نظر یاری نموده و به عنوان یک مشاوره ایشان را همراهی نماید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسشهای متداول مشترکین در خصوص جایزه مصرف منصفانه:
1) سرعت من در حال حاضر کاهش پیدا کرده است، آیا پس از اتمام قرارداد قبلی و تمدید مجدد قرارداد، این جایزه بار دیگر به من تعلق می گیرد؟
بله، تا زمانی که مصرف شما در دوره قرارداد جدید در حد متعارف باشد، از این جایزه بهره برده و سرعتی بیش از سرعت استاندارد خواهید داشت.
2) در حال حاضر جایزه مصرف منصفانه از سرویس من حذف شده و از مدت قراردادم نیز باقی مانده است، آیا اگر قرارداد جدیدی با شرکت منعقد کنم، این جایزه مجدداً به من تعلق می گیرد؟
بله، در صورتی که سرویس فعلی خود را سوزانده و سرویس پشتیبان خود را فعال نمایید، "جایزه مصرف منصفانه" دو مرتبه به سرویس شما تعلق می گیرد (شما برای فعال سازی قرارداد رزرو می توانید به صفحه ورود کاربران ADSL وارد شده و در بخش مدیریتی اقدام به فعال سازی قرارداد رزرو خود نمایید). ولی در صورتی که نمی خواهید قرارداد فعلی خود را بسوزانید، برای استفاده از جایزه مصرف منصفانه باید صبر کنید تا مدت قرارداد سرویس فعلی خود تمام شده و قرارداد جدید فعال گردد.
3) در صورت حذف شدن جایزه مصرف منصفانه از سرویس من، چه مدت زمان لازم است تا این جایزه دوباره به سرویس من اضافه شود؟ آیا بایستی با شما مکاتبه کنم؟
این کنترل توسط سیستم و به صورت خودکار صورت پذیرفته و در صورت حذف جایزه مصرف منصفانه از سرویس مشترک، در صورتیکه دارای قرارداد یک ماهه می باشید، پس از تمدید و شروع قرارداد جدید و در صوتیکه قرارداد شما چندماهه است در ابتدای دوره ماهانه مجددا سرویس شما به حالت قبلی بازخواهد گشت و امکان دستیابی به سرعت بالاتر از سرویس خود را خواهید داشت. در ابتدای دوره یک ماهه بعدی، سیستم به صورت خودکار سابقه مصرف مشترک پر مصرف را پاک خواهد نمود.
سلام. دوستان من چطور میتونم گزارش کارکردم رو بعد از هر بار قطع و وصل کردن مودم ببینم ؟ الان هر چی میزنم میگه گزارشی در 48 ساعت پیش موجود نیبست !
توی 48 ساعت گذشته باید دیسی شده باشید تا گزارش بده، بعد از 5 دقیقه که دیسی شدید، می تونید گزارشو بگیریدنقل قول:
مودم اگر روی حالت کانکشن اتوماتیک ست شده، باید مودم خاموش روشن بشه تا دیسی بشه
مشکل حل شد ...............
من هنوز بلا تکلیفم بیام پارس یا نیام عزیزان 512 میخوام بگیرم
یکی مرد و مردونه راستشو بگه تو روز و شب چقدر سرعت داره :n02:
دوستان واسه 128 محدود در ساعات روز این خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره خوبه اینم 128 شاتل :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت خوبه اما مثل صبانت نیست ،صبانت با 128 تا 230-250 میگرفت (این حرف مال چند سال پیشه نمیدونم الان اینطور هست یا نه)نقل قول:
اگه میتونی با IDM تو روز و ساعت رایگان تست سرعت بزار:n16:
این سرعت فعلی منه
شبا هم قبل از اینکه محدود بشم از طرف شاتل رو 60 بود همیشه ولی از 4 صبح تا 8 رو 60 بر میگرده :n26:
دوستانی که 128 و 512 محدود دارن لطف کنن بگن سرعت دانلود روزانه و شبانشون چقدره ؟
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو رو خدا تو رو به کسی که دوست دارین جوابه منو بدید.
من تو مرکز مخابراتی پیروزی هستم و از اینترنت 128 نامحدود پارس آنلاین استفاده میکنم.
من سرعت دانلود اصلا برام مهم نیست من با اینترنت فقط بازی میکنم چند روز دیگه هم باید یه مسابقه ای بدم ولی پینگ افتضاحی که دارم نمیزاره.
تو رو خدا رسیدگی کنید هر کاری میتونید بکنید که پینگم تو cmd بیاد زیر 200 الان همه شرکت ها گیم رو ساپورت میکنن به جز پارس آنلاین اگه درست نشه مجبورم شرکت رو عوض کنم.
اینم شمارم: 33309810
تو رو خدا رسیدگی کنید. منتظر جوابتون هستم.
با تشکر.
سرویس 512نقل قول:
روزا 450
شبا از ساعت 3 به بعد 450
سرویس 1 مگ :
البته شبا سرعتم داغونه ، حدودا 20 تا 30 میشه :n27:
بهنام جان زیاد به پارس توی شهر عزیزمون دل نبتد.روزا لینک معمولی تا 120 130 میره که زیاد واسه من مهم نیست چون حجمیه ... دیشبم تست کردم سرعت از ساعت 5 صبح به بعد 25 تا 30 بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخابرات شبانش خیلی خوب بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم شهر به شهر متفاوته.منم سرعت شبانم همینه ...
لطفا معنی اصطلاحات زیر را ذکر نمایید.با سپاس
1رانژه
2.پینگ
نقل قول:
دوست من سرویس نامحدود مزخرفه و چون اسما نا محدود هست بسیار ملتی که با شما خط رو شیر هستند ریختن روش و دارن دانلود می کنن.
و همینطور اینکه 128 مزخرف ترین تعرفه موجود هست ( تجربه ش رو از پارس داشتم.. ) و شریب شیر بالاتری هم داره.
من بعد 3 ماه 512 گرفتن که پینگم 150 بود ، این ماه 128 تمدید کردم و بین 200 تا 170 متغیره و خیلی نوسان داره.
سرویس 256 محدود بگیر. حداقل هم 256. زنگ بزن به پشتیبانی بگو گیم آنلاین بازی می کنی ( اگر به آقای خادم یا گلباز بیفتی نونت تو روغنه ) ممکنه بهت بگن ما ساپورت نمیکنیم.
بگو اوکی ! بعد دوباره بگو که پینگ پایین برات مهم هست. اینو بگو بعد فورا بگو که خطط رو رو 1 مگ نو اینترلیو ( NO Interlive ) ببندند.
یعنی چی ؟ یعنی برست خطط رو 1 مگ ببندند ( سرویس های محدود رو 4 مگ بسته شده. برای پرفورمنس بهتر باید رو 1 مگ ببندی! ) و نواینترلیو !
اینطوری پینگت تا 100 هم میرسه من تجربه داشتم...فقط ! اگر این اتفاق افتاد یعنی پروفایل رو تغییر دادی و دیدی مثلا 280 بود اومد رو 240 نزن تو سرت ! ( البته اول اون تعرفه مزخرفت رو تغییر بده به سرویس محدود حداقل 256 )
چون آی پی شما دینامیک هست...با هر بار ریست مودم پینگ از خدا تا زیر زمین تغییر می کنه !! اینقدر مودمت رو روشن خاموش کن تا به پینگ ایده عال در دی ان اس 8.8.8.8 برسی. :)
من گاهی میام رو 250 با همین پروفایل. چند بار روشن خاموش می کنم تا رندوم روت خوبی بگیره و بیاد زیر 200.
گارانتی می کنم این رو برات... من حاضرم تو آلونک زندگی کنم پینگم تو ایران زیر 200 باشه !!!!!
ریسورس : 9 سال مشترک پارس
دادا دمت گرم ولی من این کارا رو کردم یعنی پروفایلم رو همین نواینترلیو هست!نقل قول:
یه سوال ازت دارم که توی صحبتات بهش اشاره کردی: الان پروفایلم روی گیم بسته شده و پینگم صبح ها تو سرور ایرانی 25-35 هست بی نظیره ولی شبا میشه 80-90-150 زنگ که زدم گفتن که چون نامحدوده مردم دان میکنن پهنای باند جواب نمیده. میخواستم بدونم اگه محدود بگیرم بهتر میشه؟ یعنی چون محدوده ممکنه که کل روز پینگم رو 25-40 باشه؟
ممنون.
میگم بچه ها کسی تو مشهد هست سرویس 512 اشته باشه یک تست سرعت بگذاره؟
شما سرویس 128 نامحدود با 20 گیگ در ماه داری که 27 تومانه ؟ اون وقت پینگ 8.8.8.8 در تمام طول روز و شب چنده ؟ دادی پینگت رو کاهش دادن و سرعتت رو کم کردن ؟نقل قول:
راستب بچه ها پارس آنلاین مثلا تولد خودت بهت گیگ هدیه میده یا مثلا عید ها؟
بله همونو دارم.نقل قول:
پینگ 8.8.8.8 من صبح ها ساعت 6 تا 12 بعضی وقتام تا 1 بین 200 تا 250 ولی تو سرور ایرانی پینگ عالیه بین 25 تا 40 ولی شبا پینگ 8.8.8.8 بین 250 تا 290 هستش و سرور ایرانی هم افتضاحه بین 80 تا 150.
زنگ که زدم یارو گفت پینگت رو میزارم رو بهترین حالت ممکن ولی سرعت دانلودم پایین نیومد ببینم اگه سرعت دانلود پایین باشه پینگ بهتره ؟؟؟؟؟
25 تا 30 خیلی بیخوده ،اگه این مشکل مخابرات کرمانشاه حل شه شاید تا یکی 2 ماه آینده بیام مخابرات فقط بدی مخابرات اینه که ساعت رایگانش کمه و تا 6 بیشتر نیست اگه تا 7 میشد بهتر بود :n25:نقل قول:
خسته شدم از بس ISP عوض کردم :n28:
ممنون :n12:نقل قول:
کدوم شهر هستین ؟ محدود یا نامحدود؟ اگه اینطور باشه که 100% میام :n02:
نقل قول:
علیرضا جان شما سرویست نامحدوده ؟:n13:
چقدر نسبت به مجید پست بالای کمتره :n02:
بخوام بیام اینور پول نصب رو دوباره باید بدم؟ :n24:
فکر نکنم حل شدنی نباشه چون : 1. یه مشت بی سوادن. 2. شلوغه ! :n18:نقل قول:
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا حواب سوالمو بدین.
ممنون.
والا قاعدش که این نیست اما پارس آنلاین تا اونجایی که میدونم اگه زنگ بزنی بهشون بگی پینگتو بیارن پایین سرعت دانلود رو هم باهاش میارن پایین ! حالا پینگ 250 که بد نیست ؟ من خودم با این پینگ به راحتی بازی میکنم !نقل قول:
بالا رفتن پینگ هم توی بعضی از ساعات مثل شبا طبیعیه که ماله منم که محدود دارم اینطوره ! نمونش ماله همین الانه من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ شما الان چنده ؟
یکی نیست تو این انجمن به این بزرگی جواب منو بدهنقل قول:
بله پینگ 250 بد نیست ولی برا کسایی که بازی میکنن بده!نقل قول:
من یکی از دوستانم هست که از شرکت موج نو داره پینگ 8.8.8.8 95 تا 100:|
عکسش رو هم برام فرستاده.
منم باید عوش کنم پارس آنلاین واقعا بدترین شرکت توی نت برای بازی هست. هنوز فهمشون در حد گیم نیست!
دوست من کمی اول تحقیق کن بعد فتوا ارائه کن در مورد یک شرکت :n05:نقل قول:
زنگ بزن بگو گیم بازی می کنی و ازشون بخوا پروفایلت رو رو 1 مگ """ نو اینترلیو / No interlive ببندند.
پینگ من الان رو 136 هست . بدون این پروفایل و این برست 1 مگ تا 300 هم می رسه. اگر دیدی 20-30 تا بیشتر پایین نیومد اینقدر مودم رو روشن خاموش کن تا روت مناسب بگیره. دلیلش هم DYnamic بودن آی پی هست.
حالشو ببر. اما با دانلود 4 مگ خداحافظی کن. این قضیه رو 2 مگ هم حواب میده. اما 1 مگ ببندی بهتره. یادت نره ! نو اینترلیو