شبانه هر 5 دقیقه قطعش میکنن اصلا نمیشه دانلود کردنقل قول:
Printable View
شبانه هر 5 دقیقه قطعش میکنن اصلا نمیشه دانلود کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسش هر 10 دقیقه آی پی عوض میشه فقط شبانه اینجوریه
برای شما هم همینجوره ؟
سرویس شهاب 10 مگابیته
حالم داره بهم میخوره از این شرکت
دو روزه از آسیاتک 10 مگ 20 گیگ استفاده می کنم. سرعت تو روز که همون +1مگ هست ولی شبانه فیکس میبندن رو 250KB چه سرور داخلی چه خارجی.
اینم بگم ربطی به شیرینگ و این حرفا نداره و سرعت بالاتر نمیشه گرفت.
پینگ داخلی 60-80 هست ولی پینگ خارجی بالاس. 4.2.2.4 حدود 300 میده.
چندبار قطعی داشتم که فک کنم به خاطر نویز باشه . snr رو 15 میاد گهگاه. معمولا حدود 20-23 اگه ادامه داشته باشه میگم پایینتر ببندن.
فعلا ازش راضیم ... تو این دوره که شبانه نمیدن همین 250KB هم خوبه حدود 5 گیگ میشه گرفت هر شب. امیدوارم طبق گفته ی بعضی از مشترکین، بعد چند شب دانلود سرعت رو پایین نیارن.
------
این هم بگم که امکانش هست خیلی زود بتونین وصلش کنین. من خودم در عرض 3 روز از مخابرات تغییر دادم به آسیا (حساب کنین امروز با نت مخابرات کار میکنی سه روز دیگه با آسیاتک آنلاینی) حضوری رفتم مخابرات منطقه مون به مسوول بخش گفتم جریان چیه و شانس ما طرف آدم خوش برخوردی بود و کارمو راه انداخت بدون هیچ گونه کاغذ بازی. بعدش هم یه زنگ زدم بخش فروش آسیاتک گفتم اکانتمو فعال کن. طرف هم با تعجب و چونه زدن که مسوولیتش پای خودته، فعالش کرد.
شما هم به نظرم شانستونو امتحان کنین شاید مسوول مخابراتتون باهاتون راه اومد :n02:
نقل قول:نقل قول:فاتحه خونده تو هاردو ماردو ویندوزه لپتاپ اول فکر میکردم مشکل از لپتاپه اما حالا میبینم هم دردیم:n14:نقل قول:
دیگه واقعا نمیدونم باید چه کنم....
آره منم 10مگابیت شهاب دارم فرط و فرط قطع میکنهنقل قول:
برای شما هم همینجوره ؟
میخواستم ویندوز عوض کنم و سیمارو سیخکاری کنم که الان میبینم مشکل سراسریه....
ممنون از پستتون واقعا دیگه قاطی کردم......
با پشتیبانی تماس گرفتید ؟نقل قول:
کدوم استان هستید ؟
واسه من فقط شب اول خوب بود بعد شد مثل الان فرط و فرط ریست البته اینم بگم یه بار واسه من تو تایم غیرشبانه هم همین مشکل پیش اومد :n04: شب بود مثل الان که بعد از یکی دوساعت رفع شدنقل قول:
امیدوارم طبق گفته ی بعضی از مشترکین، بعد چند شب دانلود سرعت رو پایین نیارن.
خدا نکنه دوباره روزا هم همین مشکل اتفاق بیفته:n28:
مشهدنقل قول:
نه نمیدونستم فکر میکردم خطم نمیکشه یا ترافیک بالاست و اینجور چیزا........
حالا امشبم بیدار میشم ببینم چی میشه
من فکر کردم رم مشکل داره .... تست گرفتم دیدم سالمهنقل قول:
بعدش فکر کردم ویندوز مشکل داره که عوضش کردم
و در آخر گفتم حتما هارد مشکل داره !!
با این حساب پس هیچی مشکل نداره
نه از طرف ما درسته مشکل از اونوره خاکریزه:n02:نقل قول:
البته واسه من به نظر از 6 و 7 صبح به بعد ( که بیدار شدم و دیدم ارور داده و این همه رشته ها پنبه شده ) دستی ری استارت کردم و یه خورده پایدارتر شد
بنابر این این اختلال بصورت سیستماتیک واسه ی من تا 6:40 و 7 ادامه داره بعد از اون قابل تحملتر میشه
به جان خودم اصن پشیمون شدم اینجوری باشه میرم سمت مودم 4G و سیم کارتای ایرانسل و .........
دوستان مشکل اصلی مخابراته،
شرکتها مثل آسیاتک و بقیه خط مخابرات را به ما با امکانات خودشان میدن. تا زمانی که مخابرات dsl را به شرکتها کرایه میده همیشه مشکل داریم و هیچ بهتر نمیشه
تنها راه گریز از این دیناسور مخابراتی شبکه مبایل و ایرانسل رایتل است...
کسی تونست حلش کنه؟نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفتند خط نویز داره گفتم چرا فقط شبانه میگه باید شب کارشناس بیاد خطو برسی کنه
اگه به نتیجه رسیدید خبر بدید ما هم راحت شیم
کسی تونست حلش کنه؟نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفتند خط نویز داره گفتم چرا فقط شبانه میگه باید شب کارشناس بیاد خطو برسی کنه
اگه به نتیجه رسیدید خبر بدید ما هم راحت شیم
امروز 7 بیدار شدم از 7 به بعد دی سی نداشت نویز داشت که کاملا هم مشخصه خودشون با نرم افزاری چیزی دارن سیخ میزنننقل قول:
شب کارشناس بیاد !!!نقل قول:
ساعت 2 به بعد ! ...... خطرناکه :n02:
:n02:نقل قول:
شب کارشناسای سیبیلو میزارن پشت سیستم :n02:
من که 256 ، 10 گیگ دارم.. 40 تومن پول اینو میدم تا 2 شب متوالی خوابم نمیبره!! شما چطوری حاضرید خدادتومن به نت 10 مگ بدید :n04:
به خاطر سرویس کذایی ای به اسم دانلود رایگان شبانه!!!! که هیچ کاربرد آنچنانی ای نداشت.نقل قول:
از این ماه دیگه تمدید نمیکنم چون عملا هیچ استقاده ای نتونستم بکنم یک شب نشد که لینکام ارور نده , صبح با امید از خواب بیدار میشدم بعد میدیدم تمام لینکا ارور داده تر زده رفته. اعصاب آدم میریزه بهم
از این ماه اصن میرم 6ماهه صبانت میگیرم که 10تومنه یا 1ساله میگیرم 59 تومن با مودم رایگان دیگه غید این شبانه های کذایی و میزنم چون هیچ سودی نداشت...
میخواهی قبل از ترک آسیاتک سرویس نا محدود مثل من یک ماه امتحان کن. میتونی در روز با سرعت کمتر تدریجی دان کنی، بدونه بیخوابی! شاید کافیست؟
به احتمال زیاد شاید اینو هم یه بار امتحان کنم فقط دیگه عمرمون هدر رفت سر این تست کردنا!!!!!نقل قول:
آقا این نامحدوداش یعنی چی که نوشته حخم تبادل فلان!؟ یعنی بعد اون حجم چه اتفاقی میوفته!؟ دقیقا واسم جانیوفتاده این قضیه:n36:
بچه ها سرعت روز اسیاتک چطوره؟ من برای دفتر کارم میخوام! فقطم بین ساعتای 9 صبح تا 5 عصر... توی تهران راضی هستید ازش؟
پارس انلاین امونمو بریده! تا حالا چندبار خواستم بیام اسیاتک هی شک کردم! دوره پارس انلاینم تموم شده اگر بدونم خوبه همین فردا برای خط دومم اسیاتک میگیرم!! تورو خدا ج بدید توی تهران سرعت روزانه چطوره؟ مثل صبانت هست؟
طوری که من میفهمم، سرعت را یکتور قفل میکنند که اگر تمام ساعت ماه دان کنی حداقل مثلا ۱۰ گیگ در ماهو دان میکنی، بقیه شم از خودته اگر تونستی بیشتر دان بکشی ...:n39:
پس نباید اون سرعتهای نا محدود 512، 1024، 2056 و، و، ... را اسمأ بدند چون به هیچ عنوان اون سرعت را نامحدود نمیدند، فقط یک دهم یا صدم اون سرعت خریداری شده را میدند.... پس بهتر بود میگفتند نامحدود سرعت 26kBs یا حتی کمتر، مثل سرعت مودم اهل بوق .
نقل قول:
داداش از هر شرکتی بگیری مطمئنا از اون پارس آفلاین بهتره شک نکن!!!!
من 7 سال مشترک صبانت یودم این آخر کاری هم 8 مگ گرفته بودم مشکل قعطی و اینا نداشت اما تو این 2 3 هفته ای که اومدم آسیاتر اصن چیزایی میبینم باورنکردنی!!!!
هرچی میگیری پارس آفلاین نگیر(نظر شخصی) گداگستر و آسیاتر و قاطر (شاتل:n02:) شرکنای خوبین :n16:
گداگستر :16:نقل قول:
آسیاشت یه نقشه ای برا شبانه ها کشیده فک کنم!همش قطعه.
من شهاب ١٠ گيگ دارم، قبلا تو تايم رايگان سرعتم بين ٨٠٠ تا ٩٠٠ بود،ولى از زمانى كه تايمشو كردن از ٤ تا ١٠ صبح سرعتو محدود كردن،عمرا بالاى ٢٥٠ نميره!! دلخوشيمون به همين بود كه اينم پريد
Sent from my iPhone using Tapatalk
امشب دیوونه شده ظاهرا آسیاتک سرعت دانلود شبانه 600-700ه!
خخخ!داشته از حجمم کم میکرده!!الان یه هو دیدم حجمم تموم شد.گفتم آسیاتک ازین کارا نمیکنهنقل قول:
خوا این که طبیعیه.نقل قول:
مشکلش چیه؟؟
من 6 ماهه همین سرعتو دارم:n02::n13:
تو تایم رایگان شبانستنقل قول:
دیروز ثبت نام کردم!! امیدوارم تا فردا پس فردا وصل کنند
این قضیه آپلود رایگان چیه؟ واقعیه؟ یا چرته مثل خیلی از تبلیغات شرکت های دیگه :n02:
واقعیه ....نقل قول:
یعنی واقعا توی مصرف حجم هم تاثیر داشته براتون؟ احساس کردید حجمتون ( ولی خیلی کم ) دیرتر از همیشه یا بقیه تموم میشه؟نقل قول:
نه زیاد تاثیری ندیدم !نقل قول:
کسی که همش فیلمو آهنگ آپلود کنه خیلی به نفعشه
البته سرعت مسخرست!با سرعت خیلی پایینی آپلود میکنهنقل قول:
می تونی درخواست بدی سرعت آپلودت رو ببرن بالا ولی از سرعت دانلودت کم میشهنقل قول:
از سایت آسیاتک (1544.ir) که تست کیفیت خط میگیرم snr رو 15 نشون میده. ولی خود مودم مقدار 20 رو میده. هرچند گاهاً مقدار به 15، 10 و حتی 6 میرسه و باعث قطعی میشه.
اکثرا هم وسط بازی های آنلاین این اتفاق میفته. به نظرتون چه کار کنم؟ زنگ بزنم لاین ریت رو بیارن پایین؟ الان خطم 10 مگه. بیارن پایین چند میشه؟ 4؟ یا بینشم دارن مثلا 8مگ؟
یه چیز دیگه اینکه اگه بیارم رو 4 مگ بالفرض، سرعت دانلود شبانه که الان 250کیلوبایت هست هم کم میشه؟!!
محض اطلاع نویز خطم حدود 26 دسیبله.
سلام وحید جون :n12:نقل قول:
نامحدود آسیاتک نگیریا
از جونت سیر میشی
از ما گفتن بود
ی بار کلا همه داخلیا رو جدا کن همه دستگاهایی که از خط تلفن استفاده می کنن جدا کن ببین بازم این جوری میشه یا نه اگه شد بگی رو 8 برات می بندننقل قول:
دمت گرم رفیق:n11::n12:نقل قول:
نه الان دیگه با این حرف واقعا از نامحدود فاصله گرفتم:n02:
واقعا افتضاحه ظاهرا...
مرسی:n12::n40:
سرعت با قیلتر ش ک ن افتضاح شده از دیشب ! یعنی وقتی وصل میشه دیگه هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم !
فکر کنم مشکلی سراسریه چون یکی از دوستام پارس افلاین داشت اونم همینطوره
دارن یه کاری میکنن باز