سلام ! ساب دارید !؟ اگر ندارید باند قدرتی 7158 جی وی سی که با آمپ خوب باید درایو بشه و اگر ساب دارید یا کامپ بگیرید یا باند کیفیتی مثل جی بی ال 938 یا حتی 6965V3نقل قول:
سلام ! ساب دارید !؟ اگر ندارید باند قدرتی 7158 جی وی سی که با آمپ خوب باید درایو بشه و اگر ساب دارید یا کامپ بگیرید یا باند کیفیتی مثل جی بی ال 938 یا حتی 6965V3نقل قول:
سلام دوستان
من باتوجه به حساسیت زیادی که دارم رو ماشین نمیخوام بدم بیرون برام سیستم ببندن چون چندباری تجربه داشتم جز دردسر چیزی نبودی
در کل برا جلو یه مچ 62 گرفتم و برا غقب هلیکس بی 5 ایکس اشتباه نکنم
ماشین 206 وی8
میخوام خودم ببندم و یه سری سوال دارم :n36:
در جلو سوکت داره و باید به سوکت سیم بزنم نمیخوام ببرمش و فابریک بمونه
سوال اول منفی و مثبت و کابل بخش رو چظوری تشخیص بدم؟ بخش فابریکه بلو توث داره !
کابل رو به کراس اوور چه طوری وصل کنم و مرحله بعد باند و تیوتر چطوری وصل بشه به کراس ؟
در عقب چطوری وصل میشه ؟ فقط کابل بخش که اومده مستقیم میره به باند ؟
ودر سوال اخر این که باند مثبت و منفیش و ایناش چطوریه چون 4 تا جا داره
ببخشید این قدر زیاده ممنون میشم جواب بدین:n16:
وقتی دارید به سوکت فابریک نگاه میکنید، بصورتی که خارش به سما بالا باشه، سیم سمت راست مثبت هست.نقل قول:
خوب وصل کردن کراس اور هم کار چندان سختی نیست! روش نوشته که کدوم سیم رو باید به کجا بزنید دیگه...
عقب هم دقیقا مثل جلو هست! باید رودری رو باز کنی و باند های فابریک رو برداری ( احتمالا با پرچ نصب شدن و باید سوراخشون کنی)
بعد بلندگو های جدیدی که گرفتی رو نصب کنی!
سوکتشم دقیقت مثل سوکت جلو هست...
*درضمن کجا 4 تا جا داره!؟ متوجه نشدم...
دمت گرم اون 4 تا سوکت منظورم روی باند هست 4 تا خروجی داره که سیم وصل میشه که 2تاش به بقله و 2 تا به پایین اگه بشه عکس میندازمنقل قول:
نه ساب ندارم,قصد بستنشم ندارم.نقل قول:
اتفاقا خیلی دنبال 7158 گشتم ولی اصلا نیست,مثل اینکه چندماهیه وارد نشده.تو سایت ها هم موجود نیست.
6958 Jvc چطوره؟
از لحاظ کیفیت صدا و تنظیمات Kenwood KIV-700 به 8019 میرسه؟
سلامنقل قول:
اگه نحوه تشخصی قطب های منفی و مثب روی باند و کراس رو خواستید بدون ، بگید براتون کامل توضیح بدم چون خودم هم این مشکل رو داشتم و توی خونه سیستم رو باز و بسته کردم البته من امپ هم داشتم.
سلام دوستان
از بین این باندها کدومش بدون آمپلی بیس نرم و صدای شفافی میده ؟
jvc 6958
kenwood 6975
helix b69x
earthquake 693x
هدیونیتم 8019 هستش.
ممنون
از نظر تئوری earthquake 693x بیس بهتری باید داشته باشه. چون بازه فرکانسی پایینتری رو پوشش میده.نقل قول:
6975 و 6958 هم باز بر اساس تئوری فکر نکنم بدون آمپ نتیجه خوبی بده چون حساسیت پایینی دارند.
بله احتمالا بیس قویتری باید داشته باشه.نقل قول:
از نظر تئوری earthquake 693x بیس بهتری باید داشته باشه. چون بازه فرکانسی پایینتری رو پوشش میده.
اما تو سایتا که خوندم تو عمل خوب نتیجه گرفتن.نقل قول:
6975 و 6958 هم باز بر اساس تئوری فکر نکنم بدون آمپ نتیجه خوبی بده چون حساسیت پایینی دارند.
سلام حمید خان عزیز.
بسیار ممنون از محبت ها و پشتیبانی شما .
یک سوالی داشتم که اگر ممکن هست راهنمایی بفرمائید ،
چطور میتونم ساب باکس را در صندوق فيکس کنم که جابه جا نشه ، کف صندوق هم لاستیک فشرده هست ؟
راستی سیستم را نصب کردم و صدای بسیار شفافی داره ، ترکیب کیفیت و کمی قدرت ، اما بسیار شفاف هست و تا اخرين ولوم هیچ تداخلی ایجاد نمیشه ، از راهنمایی ها و پیگیری شما بسیار ممنونم .
شک نکن helix b69xنقل قول:
اما ظاهرا بیس کمتری نسبت به بقیه دارهنقل قول:
اینطور نیست؟
در مورد بیس نمیتونم نظر بدم،نقل قول:
ولی در هر صورت بخوای حساب کنی این بهترینه
اگر تو این رنج بیس میخوای پاور بیس 693نقل قول:
اگر فقط کیفیت مد نظر داری با پرتاب صدای پایین هلیکس بی69
اگر کیفیت کمی کمتر از هلیکس + پرتاب صدای بهتر میخوای جی بی ال 938 یا پایونیر 6965v3 یا پریموس 9603 اینفینیتی
در نهایت اگر امکانشو داری صداشونو گوش بده بعد بخر . صرفا با سلیقه بقیه انتخاب نکن .
البته اصلاح کنم ! شما چون نمیخوای آمپ ببندی بهتر باند با مقاومت زیر 4 اهم نگیری . همون 6965v3 پایونیر یا هلیکس بی 69 انتخابای خوبی هستن بدون آمپ
این لینکو خوردم :n02:نقل قول:
درهرصورت که نه،درصورت درنظر گرفتن صرفا شفافیت صدا
بله درسته آمپ نمیخوام ببندم و پاور بیس هم واسه گرفتن صداش به آمپ نیاز داره.نقل قول:
شما صدای b69 رو شنیدی؟
6958 جی وی سی چطوره ؟
نه هیچکدومو به غیر 6965 پایونیر نشنیدم .نقل قول:
6965 کیفیت صدای خوب با پرتاب صدای خوب و بیس نسبتا خوبی داره . در کل همچیزش متوسط رو به بالاس . صداش کمی بمه .
پاور بیس هم داشتم قبلا نه این مدل . ولی کلا بانداش بیس قدرتی ای داره .
Sent from my SM-J500F
جدایی از صدا...نقل قول:
مقاومت زیر 4 اوهم ممکنه به پخشتون صدمه بزنه!(تقریبا تمام پخش ها حداقل با 4 اوهم میتونن درست کار کنن)
سلامنقل قول:
امکانش هست.
سلام خواهش میکنم انجام وظیفه کردم.خوشحال هستم که از کیفیت صدا راضی هستین.اگر زحمتی نیست عکسهای نصب رو اینجا برامون قرار بده:n16:نقل قول:
در مورد جابجائی باکس و فیکس کردنش فقط باید کفی صندوق رو موکتی کنید که با موکت باکس اصطکاکش بالا بره اونجوری حرکت نمیکنه.
از بین مواردی که گفتید هیچ کدوم تفکیک صدا و کیفیت ساخت هلیکس رو ندارهنقل قول:
سلام خواهش میکنم انجام وظیفه کردم.خوشحال هستم که از کیفیت صدا راضی هستین.اگر زحمتی نیست عکسهای نصب رو اینجا برامون قرار بده:n16:
در مورد جابجائی باکس و فیکس کردنش فقط باید کفی صندوق رو موکتی کنید که با موکت باکس اصطکاکش بالا بره اونجوری حرکت نمیکنه.[/QUOTE]
ممنون از محبت های شما ، لطف دارید قربان
این تصویر ها مربوط به نصب هست که کار دوست خوبم آقای وحیدی هست که آدرسشون اصفهان هست به نظر من یکی از حرفه ای های نصب هستند ایشون و دقت فراوان داشتند ،ضمن اینکه من خودم از شیراز تا اصفهان رفتم که ایشون نصب را انجام دهند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال
وقتی بیس بوست آمپیلی را وسط میذارم همون 6 دیبی بیس باندم عالی میشه خیلی راضیم . فقط میخوام بدونم ضرر داره ؟ آخه بدون بیس بوست روی هر فیلتری hpf از 120 تا 50 هم میذارم با اکلولایزر بازم بیسم خوب نمیشه . ولی با بیس بوس کاملا راضیم میکنه .
گاهی تو ولوم خیلی بالا یه بوی سوختگی میاد که کمش میکنم ( کاپا 11 هست )
من زیاد وارد نیستم، ولی خوب بوی سوختگی خودش میگه دیگه جریان چیه:n04:نقل قول:
درضمن آمپلی چی هست!؟
*مطمعن نیستم ولی فکر کنم اگه گین رو کمی پایین بیاری بهتر باشه.
نقل قول:
كسي اطلاع نداره؟
ميخوام دمپينگ و شونه تخم مرغي و ابر و ... بخرم
كجا اين اجناس رو ميفروشن؟
به آقا حمید پیام بدهنقل قول:
فرستاده شده از LG-H818ِ من با Tapatalk
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
یه راهنمایی میخواستم ، 206 دارم برای باندای جلو یه جفت باند میدرنج گرفتم برای طاقچه عقب یه جفت 6975v2 گرفتم میخوام یه آمپلی تهیه کنم قصد اضافه کردن ساب یا باند دیگه ندارم تا رنج 350 تومان شما چه آمپی پیشنهاد می کنید با سپاس فراوان
:n40:
میدرنجتون چیه !؟نقل قول:
ساند استریم P4.500 انتخاب کاملیه فکر کنم .
ممون از راهنماییتون،:n16:نقل قول:
آمپی که زحمت کشیدین معرفی کردین 4 کانال هست و چون برای 6975 میخوام استفاده کنم و بعدا قرار نیست باندی یا ساب اضافه کنم اگ ی امپ 2 کاناله مناسب معرفی کنین ممنون میشم.یشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم
2 کانالشم بدید به میدرنج !نقل قول:
دو کاناله درگ استر 209 گزینه خوبیه .
Sent from my SM-J500F
عذر خواهی میکنم میدونم سوال کاملا مبتدی هستش ولی ممنون میشم راهنمایی فرمایید .برای میدرنج ها که او تو دری هستش امپ نصب میشه؟نیازی هست که باندهای جلو به امپ نصب بشه؟ یعنی با توجه به 6975 و میدرنج باید ی امپ 4 کاناله بگیرم که تمام باندها رو ساپورت کنه؟یا همون 2 کاناله برای عقب کفایت میکنه؟ ممنون و با عرض معذرت
بله میدرنجو هم میتونید به آمپ وصل کنید ! مدلش چیه ؟! 6975 پرتاب صداش خیلی خوبه + بیس سنگین ولی کیفیت نداره زیاد !نقل قول:
من جای شما بودم 6975 رو رد میکردم میرفت یه ساب باکس میزاشتم صندوق . یه آمپ 4کانال هم راه میندازه ساب و میدرنجتونو ! خیلی انتخابای خوبی نمیتونید بکنید تو این رنج قیمت البته !
باز اساتید بهتر میتونن راهنمایی بکنن !
سلام دوستان.به نظرتون ترکیب کامپ آدیسان apk165 یا هلیکس e62c.2 با آمپ گرند زیرو 4125x یا سونی gtr4a و ساب سونی gtx 121lt یا هرتز es300 چطور میشه؟پخش هم میخوام دست 2 سری های قدیم پایونیر مثل 9450 یا کارکرده ی امثال 145 آلپاین بخرم.حجم زیاد صدا برام مهم نیس فقط میخوام لذت ببرم تو ماشین.بیشترم اهنگ های ایرانی گوش میدم.اینارو انتخاب کردم چون زیاد ازشون تعریف شنیدم(یعنی از کیفیتی که نسبت به قیمتشون بهت میدن) حالا منتظر نظرات شما دوستانم.لطفا هم هرکی میتونه و تجربه داره کمک کنه نه فقط یه نفر.5 ماه از خدمتم مونده دارم ماهیانه هامو جمع میکنم تموم شدم ببندم سیستمو :n02:
ممنون از راهنمایتون- میدرنجی که دارم مدلش k.m yd2-1651 هستش.این مدل خوبی هست؟یا اینم عوضش کنم.ممنونم
سلام به همه دوستان
با اجازه من چند تا پی دی اف آماده کردم برا بچه هایی که تو فروم دنبال راهنمایی خوب و سریع هستن
این فایلها و اطلاعات ذیقیمت همگی از نظرات مدیر بسیار محترم انجمن جمع آوری شده
دقت بفرمایید این سخنان از قدیم گرفته تا الان انتخاب شده و خودتون اونهارو باید حلاجی کرده و نتیجه گیری بفرمایید
حرفه ایها شاید به دردشون نخوره ولی مطمئنم برا مبتدیهایی مثل من بسیار کارساز و مفید خواهد بود و انتخاب رو خیلی راحتتر میکنه
اگه مدیر محترم اجازه بدن لینک رو اینجا قرار بدم
با تشکر
سلام دوستان
برای پراید بخوام یه سیستم با قیمت پایین بگیرم چیا خوبه ، پخش فلش خور باشه و بانداش از فابریکی خود پراید بهتر باشه ، صدای خیلی بلند ازش نمیخوام ، اما کیفیت خوبی داشته باشه.. زیر 250 دربیاد
ممنون
اطلاعاتی پیدا نکردم از میدرنجتون . ولی احتمالا همون میدرنج های معروفه QS باشه ! اگ باشه بعید میدونم چیز جالبی باشه !نقل قول:
در کل به فرموده اساتید و تجربه یکی دو تا از بچه ها بهترین شکل برای 206 هاچبک یه جفت کامپ برای درب جلو و یه ساب هم تو صندوق !
پخش 195UI پایونیر + باند سونی 6938 ( نزدیک 280-90) در میاد ! پایین تر از این اصلا سمت خرید نرو ! مگر اینکه بخوایید دونه دونه ارتقا بدید در این صورت فعلا یه پخش U200 کنوود بگیرید تا بعد .نقل قول:
سلام دوستان
برای پراید بخوام یه سیستم با قیمت پایین بگیرم چیا خوبه ، پخش فلش خور باشه و بانداش از فابریکی خود پراید بهتر باشه ، صدای خیلی بلند ازش نمیخوام ، اما کیفیت خوبی داشته باشه.. زیر 250 دربیاد
ممنون
ممنون از پاسخ اگه به این وضع هست تا 350 هم نهایت میتونم هزینه کنم ، حقیقت امر فعلا یه پخش فلش خور از این چینی های بی مارک هست رو ماشین و یه جفت باند قلابی پاینور ، صدای جالبی ندارهنقل قول:
اسپیکرای جلوی ماشین هم خرابه و خر خر میکنه اونام باید عوض شه؟
میشه روی قطعات دست دوم سالم هم مانور داد؟
سلام . البته چیزی که من عرض کردم خدمتون به مراتب بهتر از وضع فعلیه سیستمتون هست و 100 البته ارزش خرید داره .
اگر هدفتون فقط و فقط یه جفت ضبط و باند هست و قصد ارتقا و سیستم بازی ندارید همون مورد اول خوبه و لازم به هزینه بیشتر نیست . نهایت یه باند بهتر بردارید مثل GBL GX963 . که با اون پخش پایونیر که عرض کردم 350 تومن میشه .
Sent from my SM-J500F
ممنون ف تازه داره یه چیزایی دستم میاد از قیمت و کیفیت
پیش پای شما یکم تحقیق میکردم در نت
این گزینه ها هم برسی کردم ببینید کدوم بهتره...
بین پخشها ،پخش x210 جی وی سی و همین u195 پایونر
و باندی که بدون امپ خوب جواب بده و بیس نرمی داشته باشه کنوود 6975 و همین جی بی ال 963 که فرمودین
حالا از اینا کدومش رو مصلحت میدونید:n16:
بین پخش جی وی سی و پایونیر زیاد فرقی وجود نداره . جی وی سی خروجیش کمی قوی تره و پایونیر تنظیماتش کامل تر . من بشخصه پایونیر رو پیشنهاد میکنم . برای باند هم 963 رو نگیرید اگر بعد آمپ اضافه نمیکنید چون 2 اهمه . 6965 وی 3 پایونیر انتخاب خوبیه تو این بازه قیمت .
Sent from my SM-J500F