نه....... پخته:31:نقل قول:
.
.
.
.
.
دوتای اولی خام بقیه پخته:20:
نه....... پخته:31:نقل قول:
.
.
.
.
.
دوتای اولی خام بقیه پخته:20:
اینو نصب کردم بازم نشناخت.نقل قول:
توی اون لیست برنامه اسم دستم نمیاد.
حالا یبار دیگه نصب میکنم بعد ریستارت میکنم ببینم چی میشه.
فعلا بگین چکار کنم فرطی کنسولم رو روشن نکنه این خنگ؟!؟!
سلام خدمت هم
من میخوام xbox 360 بگیرم قصدم اینه که elite بگیرم
اما متوجه شدم xbox 360 slim هم وجود داره ، حالا خواستم بیبینم تفاوت این دوتا تو چیه و خرید کدومشون بهتر و آینده نگر تره؟
(فقط من برام حافظه داخلی که 120 GB باشه یا 250 GB فرقی نمی کنه البته اگر فقط بحث حافظه باشه و این حافظه بیشتر ، روی عملکرد تاثیر نداشته باشه)
اسلیم برای شروع به دردت نمی خوره عقیده من اینه که اسلیم باید علاوه بر یک آرکید باشه من الان آرکید دارم یکیشم که به فنا دادم دوباره رفتم آرکید گرفتم حالا قصد دارم یک باندول اسلیم با کینکت سفارش بدم که فول اورجینال باشه حتی اگه توی ایران هم نتونم گیر بیارم اسلیم درایو عوض نشده یکیش رو از آذربایجان یا ترکیه یا عراق سفارش می دم جهت بازی های اورجینال! به نظرم این بهتره بازی هایی که فقط ارزش بازی کردن دارن با آرکید بازیهایی مثل فیفا و ... که ارزش خریدن اورجینال جهت ازی کردن آنلایبن بدون محدودیت دارن با اسلیم و عشق و حال هم با کینکت.. ولی اگه واسه گیم خوری می خوای صرفا همون آرکید یا الایت بخری بهتره طرف اسلیم -- شده نرو که مفت نمی ارزه به عقیده من اسلیم می خوای فقط اورجینالشو و با هدف بازی های اورجینال و کینکت و غیره
ممنون از جوابتون
چرا اگر slim کپی خور بشه بدرد نمی خوره؟و شما اطلاع دارید کی قراره کپی خور شدش بطور کامل بیاد تو بازار؟
( آخه میدونی من می خوام یک چیزی بگیرم که عوضش نکنم و اینکه بعد از خریدش پشیمون نشم )
اگر هم بازم نظرتون elite هست ، میخواستم بدونم به این مدل کینکت می خوره یا نه؟
ممنون
سلام بر اساتید محترم :
من چیزی از ایکس360 نمیدونم ولی یکی گرفتم از نوع آرکید. اگه میشه کمی واضح منو راهنمایی کنید.
1. کلا چند نوع آپدیت داریم یا یه جور دیگه کجاهای 360 آپدیت میشن؟
2.از کجا بدونیم آپدیت ما کدوم ورژنه؟آخرين آپديت از كجا گير بيارم؟
3.من اینترنت ندارم، چه طوری آفلاین آواتار بسازم؟
4. نرم افزار تم ساز Xbox360 چیه؟ اصلا میشه تم داشبورد طراحی کرد؟
5.بهترین تنظیمات 360 رو اگه ممکنه بگین منظورم همان Display , sound و ...
6.نمیشه فیلمهای مثلا با فرمت dat را با 360 نشون داد؟
7. نرم افزار های کاریردی در مورد 360 وجود داره؟ اصلا نصب میشه رو 360 ؟
شرمنده سردرد گرفتین.با تشكر
چقد حرفات دلنشینه برادر آرمین :21:نقل قول:
دربه در دارم دنبال اسلیم میگردم خسته شدم از این جنگولک بازی ها (الان بن بشیم کی بن بشیم:31:)
درود بر فیفا آنلاین اونم بصورت قانونی ! حیف که اینجا بازی های ارجینال گیر نمیاد وگرنه ملت ما ملت ارجینالین!:11:
بازم نمیشناسه.نقل قول:
اساتید هِلپ می!
محتوای مخفی: سوال اصلی
نقل قول:
یعنی 4گیگ پخته 340 ؟؟ :دی
خامش چنده !!؟!؟!؟!؟ ( لایت آن و اون ورژن معروفش :دی 09504؟؟؟ :دی یه همچین چیزی:دی )
آقا من که تصمیم رو گرفتم و پول دستم بیاد اینکار رو میکنم :
اسلیم خام با اون درایو 9504 و بعد که درست کپی خور شد کپی خورش کنم . این نتیجه تحقیقاتیه که تو این مدت تو این تاپیک و سایت آقا میثم انجام دادم !! البته نظر ایشون هم ( به عنوان یکی از علمای Xbox :31: ) همینه !!!!!
چون تا 1 سال دیگه xbox الیت و غیره به صورت نو دیگه معنی نداره پس بهترین گزینه چی میشه ؟؟؟؟؟!!!!!!! :46:
فقط قیمت بازیهای اورجینال چنده الان ؟؟؟؟؟ ( متاسفانه باید تا اونموقع احتمالا بزنیم تو کار اورجینال و کپی خور و این حرفا !!!!! :13: )
تصميم خوبيه.
يكمي صبر كني كپيخور هم ميشه.
اونوقت هم يه كنسول به روز و خوشگل و كوچيكتر و با مصرف برق كمتري (اين الان خيلي مهمه :31:) داري هم كه ديگه نگران قديمي شدنش نيستي.
تاريخ توليد كنسول من مال 5 ماهه پيشه حدودا!!
آقا یکی مارو راهنمایی کنه
ps3 یا xbox 360 ؟
کپی خور شدن کامل و هزینزم دز نظر بگیرید
راستی xbox slim چنده ؟ و کی کامل -- میشه؟
یه توضیه کلی به همراه قیمت هر دو بدید ممنون میشم میخوام یکم روشن شم بد تحقیق کنم :27: بدم اگه خدا بخواد بخرمیش
اها راستی موس و کیبور به کدومشون وصل میشه ؟ یه زمان خیلی وقت پیش یادم میاد به xbox با یه دستگاهی وصل میشد
آقایون یکی آموزش آپدیت xbox360 arcde رو بده ؟؟؟
من میخوام آپدیت کنم ولی بلد نیستم از طرفی هم حال بردن دستگاه رو تا توپخونه ندارم :31:
خواهشا با تمام جزئیات بگید و آیا خطر داره یا نه ؟؟؟
ممنون
سلام بر اساتید محترم : خواهشا منو کمک کنین!
من چیزی از ایکس360 نمیدونم ولی یکی گرفتم از نوع آرکید. اگه میشه کمی واضح منو راهنمایی کنید.
8.اگه USB Flash ویروس داشته باشه و به کنسول بزنیم کنسول ویروسی میشه؟
بازم سلام
چون کسی جوابمو نداد دوباره مینویسم
چرا میگید slim اگه کپی خور هم بشه به درد نمیخوره ؟ و اینکه تا چند وقت دیگه slim کپی خور تو بازار میاد ؟
آیا ارزش داره منتظر بمونم یا elite بگیرم ؟
شدیداً خطر دارهنقل قول:
همون باز کردنش از همه حساس تر و خطرناکتره
یه بار بردم پیش آقا میثم دیدم که با چه ظرافتی باید کار کرد
نظر من اینه که برو توپخونه اشکال نداره کلی تو ترافیک گیر بگیری و حتی جا پارک گیر نیاری
نه عزیزم اشتباه نکن آپدیت به همین سادگیا نیست.. چند نفر به خاطر این کار با دستگاشون خداحافظی کردن! با مترو برو که حالشو داشته باشی!نقل قول:
1: دو نوع آپدیت هست .. یکی آپدیت فریمور درایو که باعث میشه بازیهای کپی رو اجرا کنه... دومی آپدیت داشبورد هست که برای اجرای بازیهای جدید لازم هست. این آپدیتو میتونی خودت انجام بدینقل قول:
8.اگه USB Flash ویروس داشته باشه و به کنسول بزنیم کنسول ویروسی میشه؟
5: تنظیمات صدا رو بزاری روی Dulby Digital 5.1 بهتره... display رو هم روی پال60 بزار و اگه تلوزیون لامپی هست روی نرمال بزار بمونه....
6: نه نمیشه ولی اگه به لایو دسترسی داشته باشی میتونی آپدیت کنی....ولی میتونی فیلمهای dvd و فرمت wma,.. رو راحت تماشا کنی
7: فعلا که نه.ولی هکر ها گفتن در اینده این امکان وجود خواهد داشت که نرم افزار هم بشه نصب کرد روش
8: نه کنسول ویروس نمیگیره
:20:
تشکردوست عزیزنقل قول:
: برای ساخت آواتار نیازی به اینترنت نداری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آواتار من فقط یه سایه سیاه از یه دختره وقتی میرم تو پروفایل تا ویرایش کنم پیغام میده که باید به Live متصل بشی. چی کار کنم؟
PS3 نرم افزار تم ساز داره. Xbox همچین برنامه ای نداره؟
خوب داشبورد شما کامل نیست... نرم افزار هست و هم میتونی تم آماده دانلود کنی از لایونقل قول:
سلام
دوستان الان مدتیه وقتی کنسول رو روشن میکنم میاد رو صفحه ای که باید پروفایل انتخاب کنیم ( سه تا پروفایل دارم ) اما قبلا که روشن میکردم روی پروفایل اصلی و اولی خودم میومد. نمی دونم کدوم بخش تنظیماتش بهم خورده میشه یه راهنمایی کنید. ممنون.
سلام به همه دوستان
می خواستم یه xbox 360 بخرم لطفا به این لینک بیایید و منو راهنمایی کنید ( انقضای لینک 7 روز است )
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=467646
سلام. ببخشید دیر شد.نقل قول:
خب یعنی اینهم به سلامتی نیست شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا مثل اینکه قسمت نیست ما xbox بخریم !!!!!!!!!! شما نداری آقا میثم ؟؟؟؟در ضمن قیمتهاشون چنده گیمها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله تا این هفته که گذشت نبود. حالا شنبه میرم. ببینم. بازی هاش فکر کنم دونه ای ۱۰ ۱۵ تومن باشه.
سلام . من می خواستم یه ایکس باکس بخرم یه لینک زدیم ولی خبری نشد ؟؟
میخواستم یه 250 گیگ بگیرم ولی شنیدم السلیمشم هست حالا چی کار کنم
بعدم امروز توپ خونه بودم یا رو گفت اسلیم کپی خوره شما ها چه جوری میگین نشده ؟؟
من یکشنبه که امتحانا دانشگام تموم میشه میرم می خرم لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟
آخر کدومشو بگیریم مثل اینکه قیمتشم 450000 است ؟؟؟؟؟؟؟؟
نه مثل اینکه تو این روم کسی غریبه ها رو تحویل نمی گیره ؟؟؟ ( کسی ما رو نحویل نمیگیره)
تو رو خدا یه کی جواب منو رو بده ؟؟؟؟
برادر تو تاپیکتون داره بحث میشه دیگه :5:نقل قول:
ممنون حواسم نبو د فقط یه سوال برادر ؟
من برم این سوپر الایتو بگیرم یا نه ( xbox 360 250GBl مدل فت )???
آقایون در رابطه با خرید هارد نظر بدن !!!!
برم یه فلش 16 گیگ بخرم ؟؟؟
ممنون
هارد قضیش اینه : بخوری پاته نخوری پاته!!!نقل قول:
شما که ایکس باکس گرفتی برادر هارد الان نگیری 2روز دیگه باید بگیری.... فلش برا یه دوران موقت خوبه!
نقل قول:
ممنون حواسم نبو د فقط یه سوال برادر ؟
من برم این سوپر الایتو بگیرم یا نه ( xbox 360 250GBl مدل فت )???
سلام. الان فقط بخاطر هارد میخواهید باندل میخرید؟
نقل قول:
آقایون در رابطه با خرید هارد نظر بدن !!!!
برم یه فلش 16 گیگ بخرم ؟؟؟
ممنون
به قول شاعر هیچ نگیرد جای هارد :دی
آقا این سوال من مونده رو زمین.
نقل قول:
آقایون یه چندتا هارد خوب با قیمت خیلی پایین (( ارزون ترین )) معرفی کنند
نه عزیز بیشتر به خاطر هارد آخه 250 گیگ پهنا باندش( حافظش ) چی کار کنم اگه اسلیم 250 گیگم کپی می خونه برم اونو بخرم ؟ جدیدم هست اگه مشکل داره برم سوپر الایت فت بگیرم ؟؟
باندلهای فت قدیمین.... امکان داره توشون فالکون هم بهتون بندازن ( با احترام) شما یا صبر کن اسلیم -- شه اونو بگیر یا خیال 250gig رو از سرت بیرون کن یه الیت بگیرنقل قول:
اساتید این پست جا انداختید دمتون گرم یکی جواب ما رم بده
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5805633&postcount=21093
پس باید بی خیال سوپر الایت بشم . وایسم یه اسلیم درستو حسابی بیاد بعد بگیرم .
؟؟؟یعنی راهی نیست بشه بفهمی مادربرد فت جاسپره و فالکون نیست .؟؟؟
پس طرف چی می گفت به شرط اصل بهت میدم 45000.....
اگه راهی هست یه حرکتی بزن منو راهنمایی کن عزیزززز!!!!!!
راستی اینو یادم رفت بهت بگم مگه داخل دستگاه وقتی سیستمشو روشن می کنی نمیزنه جاسپره؟؟
سلام عزیز دل برادر!!!نقل قول:
آقا چند تا چند تا سوال میکنی!!!
به نظر خودم ps3 بهتره ولی چون ایکس باکس تو ایران رو بورس برو ایکس باکس بگیر!
بعدما خوب دمو های بازی ps 3 طولانی تره و در xbox سانسور میشه چو دیسک های ps3 بلو ری هست
من خودم می خواستم یه ایکس باکس 360 مدل ( xbox 360 250GB ) مدل فت بگیرم البته اسلیم نه چون هنوز درست کپی خور نشده قیمتش ام 45000 است البته دا خلش 2 تا دسته داره !!! ولی الان فعلا منصرف شدم چون دوستمون میگه مشکل داره ؟؟؟؟
حا لا باید بررسی بشه ببینیم چی بگیریم !!!!!
البته شایدم رفتم سوپر الایت گرفتم (Xbox 360 250GB ) اگه گرفتم خبرشو بهتون میدم احتمالا یکشنبه دهم میرم باسه خرید!!!!
لطفا یکی جواب پست قبلیه منو بده؟؟
راستی اینو یادم رفت بهت بگم ps3 من از یه جا پرسیدم یارو گفت 90000 تومن میگیرن کپی خورش کنن اسلیمم از 330000 شروع میش تا یه خورده بیشتر الات 120 هم قیمتش 370 تا 390 هست
سلامنقل قول:
چرا شما اینو گرفتید !؟
خوب یدونه wireless gaming receiver میخریدید که بهتر بود!!
درایور رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید :
کد:http://www.brighthub.com/link/header.aspx?u=http%3a%2f%2fwww.microsoft.com%2fhardware%2fdownload%2fdownload.aspx%3fcategory%3dGaming&p=11612&returnUrl=%2fvideo-games%2fpc%2farticles%2f11612.aspx
سلامنقل قول:
دوست عزیز برای تشخیص برد جاسپر به تاپیک زیر مراجعه فرمایید :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=190989
نقل قول:
دوست عزیز کی همچین چیزی گفته!!!!!!!!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعدما خوب دمو های بازی ps 3 طولانی تره و در xbox سانسور میشه چو دیسک های ps3 بلو ری هست
عذر میخوام ولی این مورد واقعا خنده داره!!
هیچ گونه کم و کسری بین بازی های مشترک دو کنسول ( در بعضی موارد که خیلی هم کم هستن یه سری بازی ها در یکی از کنسول ها مخصوصا PS3 قسمت هایی اضافه بر نسخه بازی در کنسول رقیب دارن! مثل بتمن که میتونستین یه قسمتی از بازی رو با جوکر برین یا اساسین کرید 2 که یه سری لباس و ... بیشتر داشت!) وجود نداره !! و Cut Scene ها هیچ گاه در هیچ کدام یک از بازی های دو کنسول فرقی نداره و یکی هست!
شب-2008
دمت گرم خیلی حال دادی فکر کنم یارو دیگه نتونه بکنه تو پاچم راستی داخل سیستم دستگاه یعنی وقتی اونو روشن می کنی داخل اپشنشم نوشته جاسپره یعنی از اونجا هم طوری میشه بفهمی .
راستی به نظر تو کدوم ایکس باکسو بگیرم 250 گیگ خوبه یکی از بچه ها که می گه به درد نمی خوره ؟؟
خواهش میکنم.نقل قول:
نه توی داشبورد چیزی از نوع مادربورد کنسول ننوشته و تنها راه های تشخیص همونی هست که در تاپیک مربوطه مشاهد کردین.
به نظر من الان نخرید بهتره ! به دو دلیل :نقل قول:
راستی به نظر تو کدوم ایکس باکسو بگیرم 250 گیگ خوبه یکی از بچه ها که می گه به درد نمی خوره ؟؟
1: بالا رفتن قیمت ها
2: ه ک نشدن کامل سری اسلیم.
کمی صبر کنید تا حداقل قیمت ها متعادل تر بشه.
ببین دوست عزیز اصلا قصد بازار گرمی و .. ندارم . ولی حالا که اومدی به این تاپیک بهت بگم شما روز شنبه ( حتما شنبه ) با آقا میثم تماس بگیر تا یکشنبه بری و از خودش بگیری این راه مطمئن ترین راهه که کلاه هم سرت نمیره 100% مطمئن باش . خیلی ها تو این تاپیک از آقا میثم گل خرید کردن و هیچ مشکلی نداشته اگر هم خدای نکرده مشکلی پیش بیاد با ایشون هماهنگ میکنی حله !! :46:نقل قول:
تو قضیه کنسول به نظر میاد آدم خیلی باید حواسش جمع باشه وگرنه ببخشسد ببخشید بدجور رفته تو پاچش !!!!!!!
حالا میل خودتونه !! :8:
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
ببین دوست عزیز اصلا قصد بازار گرمی و .. ندارم . ولی حالا که اومدی به این تاپیک بهت بگم شما روز شنبه ( حتما شنبه ) با آقا میثم تماس بگیر تا یکشنبه بری و از خودش بگیری این راه مطمئن ترین راهه که کلاه هم سرت نمیره 100% مطمئن باش . خیلی ها تو این تاپیک از آقا میثم گل خرید کردن و هیچ مشکلی نداشته اگر هم خدای نکرده مشکلی پیش بیاد با ایشون هماهنگ میکنی حله !! :46:نقل قول:
تو قضیه کنسول به نظر میاد آدم خیلی باید حواسش جمع باشه وگرنه ببخشسد ببخشید بدجور رفته تو پاچش !!!!!!!
حالا میل خودتونه !! :8:
این هم آدرس سایتشه :کد:www.XbOXworld.ir